Libnet.ro
UNICEF

23:45

Au fost descoperite ramasitele celui mai mare papagal din istorie. Ce dimensiuni avea

Antena3 Antena3,
Au fost descoperite ramasitele celui mai mare papagal din istorie. Ce dimensiuni avea

Ramasitele fosilizate ale unui papagal urias care masura aproape un metru, cantarea pana la 7 kilograme si traia in urma cu 19 milioane de ani, au fost descoperite in Noua Zeelanda, informeaza. continuă pe Antena3

Creatorii de pe YouTube au format propria uniune, sustinuti de cel mai mare sindicat din Europa, acuzand compania de tratament inechitabil

Zeci de mii de youtuberi au format o miscare prin care solicita mai multa transparenta din parte companiei, iar cel mai mare sindicat din Europa ii sustine, scrie CNBC.

Champions League, turul III preliminar: CFR Cluj vs Celtic Glasgow (de la 21:00) - in fata celui mai important test

CFR Cluj se afla in fata celui mai dificil adversar din aceasta campanie din preliminariile Champions League, urmand sa se dueleze cu Celtic Glasgow, campioana Scotiei, pentru calificarea in play-off. Partida tur are loc pe stadionul Dr. Constantin Radulescu, de la ora 21:00, putand fi urmarita in direct pe DigiSport 1, Look Plus si LiveText pe HotNews. ro.

Uber a deschis la Bucuresti cel mai mare centru regional de asistenta

Compania Uber a inaugurat marti la Bucuresti cel mai mare centru din Europa Centrala si de Est care .

Repatrierea aurului: Pana cand trebuie adusa cea mai mare parte din aurul pastrat de Romania la Londra

Romania trebuie sa repatrieze 91,5% din aurul pastrat la Londra, potrivit legii initiate de Liviu Dragnea si Serban Nicolae, care este foarte aproape de a intra in vigoare, nemaifiind nevoie decat de semnatura presedintelui Klaus Iohannis.

Un angajat roman a luat in iunie un salariu mai mare cu 420 de lei decat acum un an. Cele mai mari cresteri salariale le-au avut angajatii din constructii si invatamant

Potrivit datelor publicate miercuri de Institutul National de Statistica, salariul mediu net a fost in luna iunie de 3142 lei, mai mare cu 41 de lei fata de luna anterioara si cu 420 de lei mai mult decat anul trecut. Cele mai mari salarii s-au inregistrat in fabricarea produselor de cocserie si a produselor obtinute din prelucrarea titeiului 8245 lei), iar cele mai mici in fabricarea articolelor de imbracaminte 1776 lei). Angajatii din constructii si-au vazut lefurile din iunie mai mari cu aproape 50% fata de iunie 2018.

Cel mai mare sarpe care traieste in Romania. Comportamentul rar intalnit in natura privitor la ingrijirea puilor

Balaurul dobrogean Elaphe sauromates) este consideratcel mai mare un sarpe care traieste in Romania, dar si in Europa.

Controversele in cazul de la Caracal sunt uriase. Cel mai mare specialist da verdictul

Controversele in cazul Alexandrei si al Luizei sunt uriase. Astazi, la Sinteza zilei, cel mai mare specialist da verdictul. Monstrul din Caracal minte! in premiera nationala, elementul-cheie din.

Sectorul din Capitala in care se plateste cea mai mare taxa de gunoi din tara

Incepand cu acest an, locuitorii Sectorului 2 din Bucuresti platesc cea mai mare taxa de gunoi din tara, respectiv 13,25 de lei pe luna, adica 159 de lei pe an. Persoanele care colecteaza deseurile reciclabile beneficiaza de o subventie anuala de 39 de lei, achitand doar 129 de lei.

A inceput asfaltarea mai multor strazi din Mangalia

Primaria Mangalia executa in aceste zile lucrari de modernizare si asfaltare pe mai multe strazi din.

Cum arata cel mai scump 11 din istoria fotbalului - De ce Messi nu se afla printre titulari

Dupa transferul lui Harry Maguire de la Leicester la Manchester United 88 de milioane de euro), jurnalistii de la Marca au intocmit un prim 11 al celor mai scumpi jucatori din fotbalul mondial. Lionel Messi nu se afla printre acestia, explicatia fiind una simpla: Barcelona nu a platit niciun ban in schimbul sau, argentinianul fiind format in celebra La Masia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )