Libnet.ro
UNICEF

01:06

A inceput asfaltarea mai multor strazi din Mangalia

România Liberă România Liberă,
A inceput asfaltarea mai multor strazi din Mangalia

Primaria Mangalia executa in aceste zile lucrari de modernizare si asfaltare pe mai multe strazi din. continuă pe România Liberă

Andrei Nastase anunta ca procurorul general va cere ridicarea imunitatii unor deputati din opozitie, dupa ce acelasi lucru l-a afirmat si Igor Dodon

Ministrul de Interne, Andrei Nastase, a declarat ca procurorul general interimar, Dumitru Robu, ar putea cere ridicarea imunitatii mai multor deputati din opozitie, in dosarul penal deschis pe faptul tentativei de uzurpare a puterii de stat de catre Partidul Democrat, condus la acea vreme de Vlad Plahotniuc.

Cum arata cel mai scump 11 din istoria fotbalului - De ce Messi nu se afla printre titulari

Dupa transferul lui Harry Maguire de la Leicester la Manchester United 88 de milioane de euro), jurnalistii de la Marca au intocmit un prim 11 al celor mai scumpi jucatori din fotbalul mondial. Lionel Messi nu se afla printre acestia, explicatia fiind una simpla: Barcelona nu a platit niciun ban in schimbul sau, argentinianul fiind format in celebra La Masia.

Harry Maguire, cel mai scump fundas din istorie

Harry Maguire a devenit cel mai scump fundas din istorie, dupa ce Manchester Unided a platit 80 de m.

Harry Maguire, cel mai scump fundas din istorie: Manchester United a platit 87 de milioane de euro lui Leicester

Harry Maguire a devenit cel mai scump fundas din istorie dupa ce Manchester Unided a platit 80 de milioane de lire sterline 87 de milioane de euro) clubului Leicester, pentru a obtine transferul jucatorului.

CEA MAI MARE CAPTURA DIN GERMANIA: Autoritatile germane au confiscat 5 tone de cocaina

Autoritatile germane au anuntat ca au confiscat 5 tone de cocaina in valoare de peste un miliard de dolari, cea mai mare captura din istoria tarii, potrivit CNN.

Cel mai bun prieten din tinerete al lui Gheorghe Dinca rupe tacerea. Criminalul l-a sunat dupa ce a rapit-o pe Alexandra!

Cel mai bun prieten din tinerete al lui Gheorghe Dinca spune ca a fost sunat de criminal de trei ori, miercuri seara, in ziua in care Dinca o rapise pe Alexandra. Omul nu i-a raspuns. Barbatul a declarat.

UPDATE Apel fals la 112. Un copil de 9 ani din Bucuresti a anuntat ca a fost inchis intr-un canal colector. Autoritatile l-au gasit acasa

Un copil de 9 ani din Bucuresti a sunat, marti, la 112 si a anuntat ca a fost inchis intr-un canal colector pe strada Macesului. Reprezentantii mai multor institutii s-au deplasat in zona indicata si au demarat cautarile, dar fara rezultat.

Clujul, inclus in topul celor mai frumoase orase din Europa

Cluj-Napoca a fost inclus, de CNN, in topul celor mai frumoase 20 de orase din Europa, care nu sunt sufocate de turisti. SOC iN TELEVIZIUNE! COVE, PRINS iN FAPT CU ANDREEA MARIN! E BOMBA ANULUI Al.

Mai multi protestatari din fata casei lui Gheorghe Dinca au fost amendati de politisti si jandarmi

Mai multe persoane care au protestat in ultimele zile in fata casei lui Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut ca a omorat doua fete in Caracal, au fost amendate de politisti si jandarmi pentru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )