Libnet.ro
UNICEF

21:00

A fost facut public certificatul de deces al lui Andrei Gheorghe. Ce este scris in dreptul cauzei mortii

Antena3 Antena3,
A fost facut public certificatul de deces al lui Andrei Gheorghe. Ce este scris in dreptul cauzei mortii

A fost facut public certificatul de deces al lui Andrei Gheorghe. Certificatul a fost emis de Institutul de Medicina Legala Mina Minovici, iar cel care a examinat cadavrul a fost medicul Razvan Ulea. in. continuă pe Antena3

Ultimul sms al lui Andrei Gheorghe a fost facut public: Scuze, acum...

Andrei Gheorghe i-a scris in ultima lui noapte unei vechi prietene. Aceasta a dezvaluit continutul SMS-ului pe care i l-a trimis regretatul jurnalist. Andrei Gheorghe a fost gasit mort in baie la o zi dupa ce.

Cum ii monitorizeaza statul paralel pe romani. Primul document a fost facut public

Ana Maria Roman a prezentat, vineri, la Antena 3, primul document care arata functionarea Statului Paralel. in document apar numele Laurei Codruta Kovesi, Constantin Traian Igas, ministru al Internelor din acea.

Moment unic cu Andrei Gheorghe. Jurnalistul le-a adus pizza procurorilor DNA - VIDEO

Moment unic cu Andrei Gheorghe. S-a intamplat in 2015 cand jurnalistul le-a adus pizza procurorilor DNA. Imaginile au fost facute publice de Pro FM. Andrei Gheorghe a spus la acea data ca respectivele cutii.

Cateva momente controversate cu Andrei Gheorghe

Cunoscutul jurnalist Andrei Gheorghe a starnit mai mereu valuri in presa romaneasca, fie prin emisiunile realizate, fie prin declaratiile oferite. Probabil, cel mai controversat moment legat de Gheorghe a avut loc in 2003 atunci cand a fost arestat pentru 3 ore fiind acuzat ca este consumator de droguri. Dupa izbucnirea scandalului, Gheorghe a lasat sa se inteleaga ca intreaga poveste a fost lucratura unui potent om de afaceri. Un alt moment care a starnit valva in presa a avut loc in 2017 cand, invitat la postul public de radio, Andrei Gheorghe le-a transmis ascultatorilor postului national sa: Duceti-va dracului in padure, duceti-va in pesteri, violati dinozauri!.

Marina Almasan, dezvaluire trista despre Andrei Gheorghe: a fost refuzat de TVR cu o luna in urma. Ma asteptam. imi pare rau, as fi avut nevoie de asta

Realizatoarea Marina Almasan a dezvaluit ca i-a propus lui Andrei Gheorghe sa prezinte alaturi de ea emisiunea de la TVR 2, fapt ce l-a incantat, insa au existat obiectii din partea conducerii postului public.

Dan Negru, dupa ce s-a aflat ca TVR l-a refuzat pe Andrei Gheorghe fiindca avea dantura stricata: Nu dintii lui au speriat TVR-ul. Gura lui, poate!

Dan Negru a reactionat dupa ce Marina Almasan a dezvaluit ca Andrei Gheorghe a fost refuzat de TVR, iar unul dintre motivele invocate a fost dantura lui stricata. Vedeta Antenei 1 crede ca, in realitate, nu dintii reprezentau problema, ci gura lui, referindu-se evident la faptul ca regretatul om de radio si TV critica pe oricine fara menajamente, fapt ce ar fi deranjat conducerea postului public.

Andrei Gheorghe a murit. Mesajul transmis de fosta sotie: Ai iubit, ai gresit si ai facut lucruri extraordinare. Asa erai tu, extraordinar

Psihoterapeutul Petruta Gheorghe, fosta sotie a lui Andrei Gheorghe, a transmis un mesaj dureros dupa moartea celui care a fost unul dinte cei mai buni oameni de radio si televiziune.

Cum l-a cucerit Andrei Gheorghe pe alpinistul Ticu Lacatusu: Am descoperit un om de o noblete cu totul speciala

Alpinistul roman Ticu Lacatusu a rememorat un episod mai putin cunoscut in spatiul public, petrecut in urma cu multi ani, care l-a impresionat dupa prima intalnire cu omul de radio si televiziune Andrei Gheorghe.

LOVITURA DE TEATRU in cazul mortii lui Andrei Gheorghe! Politistii au deschis DOSAR PENAL! Jurnalistul a fost gasit...

Andrei Gheorghe a fost gasit mort in dupa amiaza zilei de luni, in baia din casa lui. Potrivit lui Dragos Romanescu, purtatorul de cuvant al IPJ Ilfov, apelul la 112 a fost facut in jurul orei 22 de catre un i.

VIDEO Discutia care a nascut ideea de Midnight Killer, marca lui Andrei Gheorghe. I-a placut asa mult sintagma ca si-a denumit emisiunea astfel

Un apropiat al lui Andrei Gheorghe, din perioada in care acesta s-a lansat la Constanta, dezvaluie cum a fost aleasa titulatura de Midnight Killer a emisiunii care l-a facut celebru pe omul de radio.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )