Libnet.ro
UNICEF

14:45

Moment unic cu Andrei Gheorghe. Jurnalistul le-a adus pizza procurorilor DNA - VIDEO

Antena3 Antena3,
Moment unic cu Andrei Gheorghe. Jurnalistul le-a adus pizza procurorilor DNA - VIDEO

Moment unic cu Andrei Gheorghe. S-a intamplat in 2015 cand jurnalistul le-a adus pizza procurorilor DNA. Imaginile au fost facute publice de Pro FM. Andrei Gheorghe a spus la acea data ca respectivele cutii. continuă pe Antena3

Andrei Gheorghe le-a dus pizza procurorilor DNA, in 2015 (VIDEO)

Andrei Gheorghe a murit, luni, la varsta de 56 de ani. Unul dintre numeroasele momente in care s-a facut remarcat a fost cel in care a mers la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a le da pizza.

Ce avere a lasat in urma jurnalistul Andrei Gheorghe

Jurnalistul Andrei Gheorghe, realizator de radio si televiziune, a murit, luni seara, la varsta de 56 de ani. Jurnalistul a fost gasit decedat in baia locuintei sale din Voluntari. Andrei Gheorghe a fost pentru.

Ce AVERE a lasat in urma Andrei Gheorghe

Jurnalistul Andrei Gheorghe a avut o impresionanta cariera in radio si televiziune, dar, pentru o scurta perioada de timp a fost si in sistem. in calitate de consilier pe probleme de comunicare in ministerul.

VIDEO Momente controversate si originale marca Andrei Gheorghe: pizza pentru procurorii DNA si bataie in direct

Andrei Gheorghe a starnit frecvent valva in presa romaneasca, fie datorita originalitatii, fie din cauza situatiilor si declaratiilor controversate. Printre cele mai comentate momente se numara arestarea lui sub acuzatia de consum de droguri, colaborarea cu trupa Parazitii, dar si gestul de a oferi procurorilor DNA pizza in semn de multumire.

Andrei Gheorghe ar putea fi incinerat. Ce i-a cerut jurnalistul lui Dumnezeu

Andrei Gheorghe s-a stins din viata la 56 de ani si a fost gasit fara suflare, luni seara, in propria locuinta. Jurnalistul va fi incinerat, potrivit ultimelor informatii legate de cazul sau.

CUTREMURATOR! Ultimele mesaje ale lui ANDREI GHEORGHE inainte de MOARTE: O lume invadata de imbecili! iMI SUIERA PRIN CAP

Jurnalistul Andrei Gheorghe era recunoscut pentru activitatea sa pe retelele de socializare si pentru mesajele acide despre politicienii din Romania! in ultima postare de pe Facebook, jurnalistul s-a adresat fanilor.

Andrei Gheorghe declara intr-un interviu: Eu nu pot sa fiu un om fericit

Andrei Gheorghe a murit. Jurnalistul Andrei Gheorghe, realizator de radio si televiziune, a murit, luni seara, la varsta de 56 de ani. Jurnalistul a fost gasit decedat in baia locuintei sale. Nu stiu ce e.

LOVITURA DE TEATRU in cazul mortii lui Andrei Gheorghe! Politistii au deschis DOSAR PENAL! Jurnalistul a fost gasit...

Andrei Gheorghe a fost gasit mort in dupa amiaza zilei de luni, in baia din casa lui. Potrivit lui Dragos Romanescu, purtatorul de cuvant al IPJ Ilfov, apelul la 112 a fost facut in jurul orei 22 de catre un i.

Andrei Gheorghe a murit. Reactia lui Gigi Becali

Andrei Gheorghe a murit. Gigi Becali a avut un schimb de replici cu Andrei Gheorghe in septembrie 2007, iar jurnalistul l-a facut sa taca pe actualul finantator al echipei FCSB. Ce tragedie? Andrei Gheorghe?.

Medicii legisti au incheiat autopsia: Din ce cauza a murit, de fapt, Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a murit. Dupa mai bine de trei ore, medicii legisti de la Serviciul de Medicina legala Ilfov care au autopsiat cadavrul lui Andrei Gheorghe au emis o prima concluzie cu privire la moartea jurnalistul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )