Libnet.ro
UNICEF

01:05

A fost prins criminalul din Ilfov. Unde se ascundea ucigasul, dupa ce si-a executat victima

Playtech Playtech,
A fost prins criminalul din Ilfov. Unde se ascundea ucigasul, dupa ce si-a executat victima

Dupa cateva ore de cautari, principalul suspect in cazul barbatului, care a fost impuscat in aceasta dimineata 6 august in judetul Ilfov, a fost prins de politisti. Acesta va fi condus la audieri, fiind deschis un dosar sub aspectul savarsirii infractiunii de omor calificat. Barbat impuscat, in judetul Ilfov Focuri de arma s-au auzit, . continuă pe Playtech

CRIMINALUL din Ilfov, care a impuscat un barbat in plina strada, a fost RETINUT

Criminalul care a impuscat mortal un barbat din localitatea 1 Decembrie, judetul Ilfov, a fost retinut. Ucigasul a fost capturat de politisti pe un camp din localitatea Jilava.

Anchetatorii ii fac toate poftele lui Gheorghe Dinca. Ce le-a cerut criminalul din Caracal

Gheorghe Dinca a indicat unui politist, pentru linistea sa sufleteasca, unde ar fi cadavrul Luizei, fapt pentru care, probabil, vazandu-l ca in sfarsit coopereaza, anchetatorii ii fac toate poftele. Ce le-a cerut criminalul din Caracal? Anchetatorii ii fac toate poftele lui Gheorghe Dinca Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis si ars doua tinere, pe .

Criminalul din Caracal a explicat cum a reusit sa incinereze pana la cenusa cadavrul Alexandrei Macesanu. Vecinii ii sustin marturia

Criminalul din Caracal a explicat anchetatorilor cum a reusit sa creasca temperatura focului care a mistuit cadavrul Alexandrei Macesanu, victima de doar 15 ani. Gheorghe Dinca sustine in continuare aceeasi teorie, iar declaratiile unor vecini intaresc marturia criminalului. Mai multi specialisti in incinerari sunt sceptici cu privire la metoda prin care a fost ucisa fata, .

Criminalul din Caracal ii pacaleste pe anchetatori pentru a scapa cu o pedeapsa mai mica. Cum poate face asta

Un fost ofiter de politie judiciara a subliniat faptul ca Dinca are o strategie pe care o urmareste cu strictete. Acesta induce in eroare anchetatorii pentru a putea scapa cu o pedeapa mai mica. Ce a spus fostul om al legii si cum poate scapa Dinca mai usor? Dinca pacaleste anchetatorii pentru o pedeapsa mai .

Gheorghe Dinca traia in mizerie, dar conturile lui erau pline. Cati bani are criminalul din Caracal

Sorin Ovidiu Balan, jurnalist de investigatii, sustine ca trebuie verificate conturile lui Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal. Potrivit unor surse din ancheta, Gheorghe Dinca ar avea in conturi.

Primele imagini din padurea unde s-au gasit oasele despre care se spun ca sunt ale Luizei Melencu

Antena 3 a prezentat in exclusivitate primele imagini din padurea unde s-au gasit oasele despre care se spun ca sunt ale Luizei Melencu. Stire in.

Imagini cu Gina Pistol din vacanta. Unde a ales prezentatoarea de la Antena 1 sa-si incarce bateriile

Frumoasa vedeta a Antenei 1, Gina Pistol, si-a incarcat bateriile intr-o binemeritata vacanta in afara tarii. Prezentatoarea Chefi la cutite s-a relaxat, alaturi de gasca sa de prieteni, intr-un sejur de cateva zile petrecut la mare. Gina Pistol a ales Grecia ca destinatie de vara Imediat dupa terminarea filmarilor Chefi la cutite, Gina Pistol, prezentatoarea .

Cum arata camera in care Alexandra a fost tinuta de criminalul din Caracal - VIDEO

Intr-o incaperemizera, Gheorghe Dinca a tinut-o 26 de ore prizoniera pe adolescenta de 15 ani si a ucis-o. Camera groazei e intr-o anexa construita in spatele casei de Gheorghe Dinca. E o.

UPDATE. Barbat gasit impuscat pe o strada din Ilfov. Suspectul in acest caz, identificat.

Un barbat a fost gasit impuscat marti noaptea, pe o strada din comuna 1 Decembrie, din judetul Ilfov.

Barbatul care a executat in stil mafiot un om in plina strada, in Magurele, a fost prins de politisti pe un camp

Un barbat a fost executat in plina strada in apropiere de Capitala. Atacul a avut loc noaptea trecuta in Magurele si a fost anuntat la 112 de o femeie care a gasit in fata portii un barbat mort, dupa ce.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )