Libnet.ro
UNICEF

13:15

A fost prins criminalul de pe strada Jean Monnet din Timisoara. Este vorba de un copil de doar 16 ani

Adevărul Adevărul,
A fost prins criminalul de pe strada Jean Monnet din Timisoara. Este vorba de un copil de doar 16 ani

Autorul crimei din zona Girocului este un copil de 16 ani. Acesta a fost retinut in localitatea Mosnita Veche, unde locuia cu parintii, intr-un container. continuă pe Adevărul

Politia din Timisoara este in alerta. O femeie a murit dupa ce a fost talharita in plina strada

O femeie, in varsta de 37 de ani, ar fi fost atacata, joi seara, in zona Girocului din Timisoara, de un talhar. in urma loviturilor primite, victima a decedat.

Un primar din Arges a fost prins conducand un camion ticsit cu lemne furate. Edilul a dat vina pe sotie

Primarul comunei Vladesti din judetul Arges,Dica Hristu Cristian, a fost prins de catre politistii argeseni in timp ce transporta ilegal aproape 40 de metri cubi de lemne. Oamenii legii au confiscat materialul lemnos precum si camionul si au deschis un dosar penal pe numele primarului.

Patru aparate de tip EKG portabil au fost donate Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara

Patru aparate de tip EKG Electrocardiograf) portabil, donate de Fundatia Comunitara Timisoara si Hamilton Central Europe, au ajuns la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara. Ele vor intra in dotarea celor patru sectii mari ale unitatii sanitare, Pneumologie 1 si 2 si Boli Infectioase 1 si 2, transmite News. ro.

Unsprezece picturi murale vor fi realizate pe fatadele unor camine studentesti din Timisoara

Unsprezece picturi murale vor fi realizate pe cladirile caminelor studentesti din Timisoara, in cadrul programului Memoriile Cetatii, realizat de Timisoara Capitala Europeana a Culturii. Tema din acest an a programului este istoricul, specificul si spiritul Timisoarei, iar toate evenimentele vor fi derulate in jurul acestor trei concepte, transmite News. ro.

ARGES: Primarul PSD al comunei Vladesti a fost prins cu remorca la furat de lemne

Primarul reales al comunei Vladesti, judetul Arges, pesedistul Cristian Dica-Hristu, a fost surprins pe 27 octombrie de politisti la volanul unui camion indesat cu busteni pentru care nu avea documente legale, potrivit Argesul Online.

Transport ilegal de cherestea. Un sofer a fost prins a treia oara de jandarmi cu un camion supraincarcat

Soferul unui camion a fost depistat, pentru a treia oara, transportand ilegal cherestea. Barbatul a supraincarcat remorca masinii, fara sa declare cantitatea reala de lemne.

Atac antisemit al unui liberal din Timisoara la Iohannis si Fritz: De ce toti invingatorii au nume de evrei? imi e dor de traci Comunitatea evreiasca cere PNL sa se autosesizeze: O gandire fascista Reactia PNL

Liberalul Ioan Nasleu, fost consilier personal al fostului primar Nicolae Robu, actual director la societatea Piete SA in cadrul Primariei Timisoara, s-a intrebat pe Facebook de ce toti candidatii si asa zis invingatori au nume de evrei, subliniind ca a obosit de Iohannis si ca uraste tradatorii, importatorii de straini. Totodata, Nasleu ii catalogheaza pe cei care-l sustin pe primarul ales Dominic Fritz ca fiind niste papagali frustrati, iubitori de LGBT. Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului in Romania sustine ca Ioan Nasleu are o gandire nationalista de tip fascist, implicit antisemita si cere PNL sa se autosesizeze si sa ia masuri.

Un activist pro-independenta a fost arestat langa consulatul Statelor Unite din Hong Kong

Un activist din Hong Kong a fost retinut, marti, de politie in apropierea consulatului Statelor Unite, transmite BBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )