Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politia din Timisoara este in alerta. O femeie a murit dupa ce a fost talharita in plina strada

Adevărul Adevărul,
Politia din Timisoara este in alerta. O femeie a murit dupa ce a fost talharita in plina strada

O femeie, in varsta de 37 de ani, ar fi fost atacata, joi seara, in zona Girocului din Timisoara, de un talhar. in urma loviturilor primite, victima a decedat. continuă pe Adevărul

Unsprezece picturi murale vor fi realizate pe fatadele unor camine studentesti din Timisoara

Unsprezece picturi murale vor fi realizate pe cladirile caminelor studentesti din Timisoara, in cadrul programului Memoriile Cetatii, realizat de Timisoara Capitala Europeana a Culturii. Tema din acest an a programului este istoricul, specificul si spiritul Timisoarei, iar toate evenimentele vor fi derulate in jurul acestor trei concepte, transmite News. ro.

Patru aparate de tip EKG portabil au fost donate Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara

Patru aparate de tip EKG Electrocardiograf) portabil, donate de Fundatia Comunitara Timisoara si Hamilton Central Europe, au ajuns la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara. Ele vor intra in dotarea celor patru sectii mari ale unitatii sanitare, Pneumologie 1 si 2 si Boli Infectioase 1 si 2, transmite News. ro.

Atentie, romani! Carnea de pui pe care toti o cumpara din magazin. Este cea mai cautata, dar s-a descoperit ca reprezinta un pericol

In timp ce nord-coreenii au inventat carnea artificiala, situatia banalei carni de pui vanduta la oferta ridica din nou probleme. O analiza la nivel european bate moneda pe folosirea antibioticelor in ferme. Carnea de pui la oferta, pericol in farfurie. Antibioticele sunt specialitatea casei Comerciantii vand de Revelion carnea ramasa de la Craciun, pentru a .

inca un cadru medical a pierdut lupta cu COVID-19: Un renumit chirurg din Craiova a murit dupa ce s-a infectat cu coronavirus

Un cunoscut chirurg din Craiova, infectat cu coronavirus, a murit vineri dimineata. Este vorba despre profesorul Dr. Dan Gabriel Mogos. Fiul sau este cel care a anuntat ca medicul in varsta de 72 de ani s-a.

Dan Barna, la Timisoara: Este primul loc unde vechiul primar a venit la instalarea noului primar. E ceva inedit

Presedintele USR, Dan Barna, prezent la Timisoara, la ceremonia de instalare in functie a lui Dominic Fritz, s-a declarat surprins de prezenta lui Nicolae Robu la depunerea juramantului de catre Dominic Fritz. Da un mesaj de civilizatie, a declarat Barna.

A fost prins criminalul de pe strada Jean Monnet din Timisoara. Este vorba de un copil de doar 16 ani

Autorul crimei din zona Girocului este un copil de 16 ani. Acesta a fost retinut in localitatea Mosnita Veche, unde locuia cu parintii, intr-un container.

Premiera in NATO. O romanca este prima femeie care a obtinut certificarea de pilot comandant de aeronava: Trebuie sa reactionezi repede si sa iti folosesti experienta

Simona Maierean este o romanca care a dat dovada de curaj de-a lungul carierei, iar aceasta calitate merita sa fie rasplatita. Astfel ca acum, romanca se bucura de o premiera in NATO, pe care a realizat-o ch.

Un mitropolit din Balcani a murit dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus. inaltul prelat numea un pelerinaj drept vaccinul lui Dumnezeu

Mitropolitul Bisericii Ortodoxe Sarbe din Muntenegru, Amfilohije Radovici, a murit dupa ce s-a imbolnavit de COVID-19, a anuntat biroul sau, preluat de presa internationala.

Un reputat chirurg a murit dupa ce s-a infectat cu SARS-CoV-2

Medicul chirurg Gabriel Mogos a murit in noaptea de joi spre vineri, la Spitalul Matei Bals din Capitala, unde era internat, la Terapie Intensiva. Acesta fusese transferat la Bucuresti de o luna de zile, dupa ce starea sa de sanatate se agravase.

Un jandarm a murit dupa ce s-a infectat cu COVID-19. Mesajul pe care l-a scris in urma cu cateva zile: O lupta groaznica. Protejati-va cat puteti

Ionut Campean, capitan in cadrul Jandarmeriei Sibiu, a decedat dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus si a dezvoltat o forma severa a bolii. in varsta de 43 de ani acesta era internat la Spitalul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )