Libnet.ro
UNICEF

07:30

A fost semnat contractul pentru achizitia a 13 noi trenuri pentru Magistrala 5 de metrou. Cat vor costa

Adevărul Adevărul,
A fost semnat contractul pentru achizitia a 13 noi trenuri pentru Magistrala 5 de metrou. Cat vor costa

Reprezentantii Metrorex si cei ai Alstom au semnat, miercuri, contractul pentru achizitia a 13 noi trenuri de metrou pentru Magistrala 5, in valoare de peste 103 milioane de euro. continuă pe Adevărul

Metrorex si Alstom au semnat contractul pentru achizitia a 13 trenuri noi, ce vor circula pe Magistrala 5

Miercuri, reprezentantii Metrorex si Alstom au semnat un contract in valoare de 103 milioane de euro, pentru achizitia a 13 trenuri noi, ce vor circula pe Magistrala 5. intelegerea a fost incheiata in prezenta.

Metrorex a semnat contractul pentru noile trenuri de metrou care vor circula pe Magistrala Drumul Taberei

Contractul de achizitie pentru noile trenuri de metrou ce vor circula pe Magistrala 5 Drumul Taberei a fost semnat intre Metrorex si Alstom, informeaza Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor MTIC).

Presedintele AEP a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Constantin Mituletu-Buica isi va desfasura activitatea ca membru al Biroului Electoral Central in regim de videoconferinta

Presedintele AEP, Florin Mituletu Buica a fost testat pozitiv pentru COVID-19, in cursul zilei de 1 decembrie, dupa cum a anuntat Autoritatea Electorala Permanenta, intr-un comunicat de.

Premierul Croatiei a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Andrej Plenkovic, premierul Croatiei, a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus, dupa cum a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului in cursul zile de luni, potrivit Reuters. Premierul se.

Prima sedinta a Consiliului General al Capitalei. Ce a anuntat Nicusor Dan

Primarul general Nicusor Dan a anuntat miercuri, 2 decembrie, la sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti ca a fost semnat contractul pentru termoficare si ca pe sanatate a reusit o colaborare cu DSP Bucuresti. Edilul spera si ca rectificarea bugetara sa fie aprobata saptamana viitoare in CGMB.

AstraZeneca a reinnoit contractul pentru birourile din Bucharest Business Park

Producatorul farmaceutic AstraZeneca si-a reinnoit contractul de inchiriere pentru spatiul de birouri din Bucharest Business Park, detinut de CA Immo. JLL a reprezentat AstraZeneca in procesul de renegociere a tranzactiei, potrivit unui comunicat de presa.

La Busteni a fost deschisa partia pentru sanii, dar e permis accesul doar cu sanii inchiriate La Azuga sunt deschise doua partii pentru incepatori

Partia pentru sanii de pe domeniul Kalinderu din statiunea Busteni a fost deschisa oficial, luni, anunta administratorii domeniului schiabil, care precizeaza ca au acces pe partie doar turistii care inchiriaza sanii de la centrul de inchirieri. La Azuga, sunt deschise doua partii pentru incepatori.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )