Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul mare rugbist Marcel Toader, depus la o capela mortuara din Constanta. Sportivul va fi inmormantat la Cumpana, langa tatal sau

Adevărul Adevărul,
Fostul mare rugbist Marcel Toader, depus la o capela mortuara din Constanta. Sportivul va fi inmormantat la Cumpana, langa tatal sau

Trupul neinsufletit al fostului mare rugbist Marcel Toader a fost depus marti, la Casa Niculescu de langa Cimitirul Central din Constanta. Dupa-amiaza, foarte putini dintre cei care l-au cunoscut au venit sa-si ia adio de la el. Mama sa a stat nemiscata langa sicriu si a plans. continuă pe Adevărul

Anamaria Ferentz, fosta sotie a lui Marcel Toader, prima reactia dupa ce a aflat de moartea acestuia: Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Anamaria Ferentz a avut o prima reactie dupa ce a aflat ca fostul ei sot, Marcel Toader, s-a stins din viata. Cei doi au fost casatoriti, dar au divortat fiindca artista l-a acuzat pe omul de afaceri ca ar.

Digisport: Marcel Toader a incetat din viata la 56 de ani

Marcel Toader a decedat, sambata, la varsta de 56 de ani, in urma unui stop cardiac. Marcel Toader a fost un rugbist de performanta, avand numai putin de 30 de selectii in echipa nationala a Romaniei.

Marcel Toader a murit. Cum arata fostul rugbyst pe vremea cand Romania obtinea cel mai mare rezultat din istoria acestui sport

Marcel Toader a murit sambata la varsta de 56 de ani, dupa ce a suferit un infarct in timp ce se afla la masa impreuna cu cativa prieteni, la Peris. Medicii de pe ambulanta au incercat mai bine de o ora sa-l resusciteze, dar fara rezultat.

Marcel Toader a murit cu o mare DORINTA NEiMPLINITA! Ce marturisire a facut afaceristul inainte sa se stinga (FOTO)

Marcel Toader a murit, sambata, la doar 56 de ani, in urma unui infarct. Fostul sportiv s-a remarcat in ultimii ani prin iubirile sale cu mai multe celebritati. Avea insa un singur fiu, pe Maximilian, 22 de.

Cand va fi inmormantat Marcel Toader. Iata ce a scris familia pe crucea lui

Marcel Toader a murit sambata, 3 august, la varsta de 56 de ani, in urma unui infarct. Cand va fi inmormantat fostul rugbyst si ce a scris familia pe crucea lui? Cand va fi inmormantat Marcel Toader Marcel Toader, fost rugbyst si om de afaceri, a avut, in ultima parte a vietii, o firma care .

Marcel Toader a murit. Care este cauza decesului fostului sot al Gabrielei Cristea

A murit Marcel Toader, afaceristul si fostul ruigbist care in ultimii ani a avut o reputatie deloc onorabila din cauza scandalurilor in care a fost implicat in lumea mondena. Din primele informatii obtinute, se pare ca Marcel Toader a murit in urma unui infarct, semn ca toate certurile si dezamagirile pe care le-a avut cu .

Ce este scris pe crucea lui Marcel Toader, primita din Maramures. Oamenii s-au uitat lung la acest mesaj

Marcel Toader 56 de ani) a murit sambata, 3 august. Omul de afaceri se afla in acel moment in vizita la Johnny Sandulescu, amicul sau. Durerea pierderii lui a fost mare pentru prieteni si de nesuportat pentru mama sa. Luni, 5 august, afaceristul urmeaza sa fie inmormantat. Ce scrie pe crucea sa? Ce este scris .

Marcel Toader a murit in urma unui infarct! Ce meserie epuizanta avea

Marcel Toader a murit in urma unui infarct in cursul zilei de sambata, in timp ce era la o masa cu prietenii. Fostul jucator de rugby incepuse de putin timp sa practice o munca extrem de epuizanta:.

Marcel Toader a murit

Omul de afaceri Marcel Toader, fostul sot al Gabrielei Cristea si al Mariei Constantin a murit, informeaza Antena 3.

Vedetele l-au uitat pe Marcel Toader, pe ultimul drum. Mesajul fiului sau, Maximilian

Marcel Toader a murit sambata, 3 august, la 56 de ani, in urma unui infarct. Familia afaceristului a fost surprinsa neplacut de prezenta de la priveghi, caci se pare ca vedetele care l-au inconjurat in timpul vietii l-au uitat cand a plecat dintre noi. Vedetele l-au uitat pe Marcel Toader, pe ultimul drum Marcel Toader, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )