Libnet.ro
UNICEF

14:45

Fostul ministru ALDE Toma Petcu, sanctionat dupa ce a pus pe Facebook o poza cu buletinul de vot

Hotnews Hotnews,
 Fostul ministru ALDE Toma Petcu, sanctionat dupa ce a pus pe Facebook o poza cu buletinul de vot

Fostul ministru al Energiei Toma Petcu a fost sanctionat cu avertisment dupa ce a pus pe Facebook o poza cu buletinul de vot. continuă pe Hotnews

Alegeri prezidentiale 2019 - Fostul ministru al Energiei Toma Petcu, sanctionat contraventional dupa ce a postat pe Facebook buletinul de vot

Fostul ministru al Energiei din guvernul PSD-ALDE, Toma Petcu, a fost sanctionat contraventional cu avertisment dupa ce a postat pe Facebook o imagine cu buletinul de vot, postare pe care a sters-o dupa cateva minute.

Fost ministru ALDE, sanctionat de Politie dupa ce a pus pe Facebook o poza cu buletinul de vot

Fostul ministru al Energiei din guvernul PSD-ALDE, Toma Petcu, a fost sanctionat contraventional cu .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Un fost ministru a fost sanctionat dupa ce a postat pe Facebook buletinul de vot

Fostul ministru al Energiei din guvernul PSD-ALDE, Toma Petcu, a fost sanctionat contraventional cu avertisment dupa ce a postat pe Facebook o imagine cu buletinul de vot, postare pe care a sters-o dupa cateva.

Va amintiti de Sorina Placinta? Fostul ministru al Tineretului si Sportului a divortat si se judeca acum cu primaria pentru o mica avere

Sorina Bucuras, ex-Placinta, divortand de sotul ei, se judeca acum cu Primaria Focsani pentru o mica avere. Fostul ministru al Tineretului si Sportului duce o lupta care pe care cu institutia, dupa ce aceasta a notificat municipalitatea cu privire la drepturile sale funciare. Sorina Placinta, fostul ministru al Tineretului si Sportului din Guvernul Boc, a .

Cine este fostul ministru care a postat pe Facebook poza cu buletinul de vot. Risca dosar penal pentru gestul sau

A fost o mobilizare impresionanta la vot. Printre cei care s-au prezentat la sectia de votare s-a aflat si un fost ministru, care si-a postat actiunea pe Facebook, pozandu-si buletinul de vot. Oficialul risca dosar penal pentru gestul sau. Cine este fostul ministru care a postat pe Facebook poza cu buletinul de vot? A fost .

Marius Budai, fostul ministru al Muncii: inteleg ca PNL e pornit sa dea, rapid, tunuri

Fostul ministru al Muncii, Marius Budai, sustine ca GuvernulPNL e pornit sa dea, rapid, tunuri. inteleg ca PNL e pornit sa dea, rapid, tunuri. Noul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, incearca.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Ancheta dupa ce un fost ministru a postat pe Facebook o fotografie cu votul. Cum a fost sanctionat...(FOTO)

UPDATE Toma Petcu a fost sanctionat contraventional cu avertisment dupa ce a postat pe Facebook o imagine cu buletinul de vot, postare pe care a sters-o dupa cateva minute. Cu putin timp in urma, pe.

Noul ministru al Sanatatii a suspendat parodia de concurs pentru conducerea Agentiei Medicamentului, lansat de fostul ministru si extrem de contestat de specialistii din domeniu

Concursul pentru conducerea Agentiei Nationale a Medicamentului - presedinte si doi vicepresedinti - demarat de fostul ministru Sorina Pintea a fost suspendat de actualul ministru al Sanatatii, Victor Costache. Concursul a fost extrem de contestat de specialistii din domeniu din cauza ca in conditiile de inscriere nu figura faptul ca aspirantii trebuie sa fie absolventi ai Facultatii de Farmacie. Am inteles ca domnul ministru a blocat parodia de concurs, a anuntat joi premierul Ludovic Orban. Culmea concursului la Agentia Medicamentului: Viitorul presedinte nu are nevoie sa fie absolvent de Farmacie. Marius Sisu, actualul presedinte interimar, a picat admiterea la Farmacie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )