Libnet.ro
UNICEF

14:30

Alegeri prezidentiale 2019 - Fostul ministru al Energiei Toma Petcu, sanctionat contraventional dupa ce a postat pe Facebook buletinul de vot

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2019 - Fostul ministru al Energiei Toma Petcu, sanctionat contraventional dupa ce a postat pe Facebook buletinul de vot

Fostul ministru al Energiei din guvernul PSD-ALDE, Toma Petcu, a fost sanctionat contraventional cu avertisment dupa ce a postat pe Facebook o imagine cu buletinul de vot, postare pe care a sters-o dupa cateva minute. continuă pe Adevărul

Fostul ministru ALDE Toma Petcu, sanctionat dupa ce a pus pe Facebook o poza cu buletinul de vot

Fostul ministru al Energiei Toma Petcu a fost sanctionat cu avertisment dupa ce a pus pe Facebook o poza cu buletinul de vot.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Fostul premier Mihai Tudose, despre cum a votat: Mi l-am imaginat si in fruntea CSAT-ului si in relatiile externe si in relatiile cu romanii

Parlamentarul european Mihai Tudose Pro Romania) a declarat duminica, dupa iesirea de la o sectie de votare din orasul brailean Ianca, unde a votat pe liste suplimentare, ca.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Lia Olguta Vasilescu, mesaj de ultima ora: Observ disperarea USR-istilor care, de vreo cateva ore, calca legea electorala in picioare. Tocmai au devenit penali toti liderii lor!

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu a lansat un mesaj dur pe pagina sa de Facebook, anuntand ca toti liderii USR au devenit penali in ultimele ore.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Sorina Pintea: Am votat pentru bunastarea romanilor, pentru viitorului Romaniei

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea PSD) a declarat ca a oferit un vot pentru bunastarea romanilor si pentru ca totii cetatenii tarii sa simta in.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Victor Ponta, mesaj dupa vot: De cate ori s-a votat raul cel mai mic a iesit raul cel mai mare

Fostul premier si lider PRO Romania Victor Ponta a marturisit ca a votat pentru un candidat si nu pentru raul cel mai mic. Nu am votat contra.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Olguta Vasilescu, anunt incendiar: Toti liderii USR au devenit penali

Lia Olguta Vasilescu a facut un anunt incendiar pe pagina personala de Facebook. Fostul ministru al Muncii sustine ca toti liderii USR au devenit penali.

Alegeri prezidentiale 2019. LIVE Prima zi de vot in Romania, a treia in diaspora. Primele rezultate exit poll, la ora 21

Alegeri prezidentiale 2019. A inceput ziua votului pentru romanii din tara si a treia zi pentru cei din strainatate, aproape 19 milioane de alegatori fiind asteptati sa-si aleaga favoritul dintre cei 14 candidati la alegerile prezidentiale. Primele rezultate ale alegerilor prezidentiale 2019 vor fi cele de tip exit poll, la ora 21. 00, trei case de sondare fiind acreditate pentru acest scrutin: IRES, Curs si Avangarde. 05 Ministrul de Interne Marcel Vela, noul ministru al Educatiei, Monica Anisie, si primarul general al Capitalei Gabriela Firea, au votat imediat dupa deschiderea sectiilor de vot.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. BEC, despre prezenta la alegeri prezidentiale, ora 10:00

Cei 19milioane de romani sunt asteptati, duminica, 10 noiembrie 2019, la urne pentru a alege presedintele Romaniei. Pana la ora.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. BEC, despre prezenta la alegeri prezidentiale, ora 09:00

Cei 19milioane de romani sunt asteptati, duminica, 10 noiembrie 2019, la urne pentru a alege presedintele Romaniei. Pana la ora.

Alegeri prezidentiale 2019. LIVE Rezultate exit poll - date actualizate. Iohannis, pe primul loc. Dancila pe locul doi in sondajele la iesirea de la urne

Alegeri prezidentiale 2019. Klaus Iohannis si Viorica Dancila sunt cei care se vor confrunta in turul II, potrivit rezultatelor exit poll la alegerile prezidentiale 2019. Dan Barna ocupa locul al treilea in topul prezidentiabililor, potrivit rezultatelor exit poll IRES si CURS-Avangarde. ------------------22:45 Primele rezultate provizorii: Klaus Iohannis conduce detasat cu peste 36%. Dancila pe doi cu peste 25%22:31 Prezenta la vot la ora 22. 00, raportata la BEC, a fost de 47,66%21:26 Prezenta la vot la ora 21. 00 a fost de 47,66 %21:00 Alegeri prezidentiale 2019. Rezultate exit poll IRES - date actualizate21:00 Alegeri prezidentiale 2019. Rezultate exit poll CURS-Avangarde.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2975 seconds )