Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cine este fostul ministru care a postat pe Facebook poza cu buletinul de vot. Risca dosar penal pentru gestul sau

Playtech Playtech,
Cine este fostul ministru care a postat pe Facebook poza cu buletinul de vot. Risca dosar penal pentru gestul sau

A fost o mobilizare impresionanta la vot. Printre cei care s-au prezentat la sectia de votare s-a aflat si un fost ministru, care si-a postat actiunea pe Facebook, pozandu-si buletinul de vot. Oficialul risca dosar penal pentru gestul sau. Cine este fostul ministru care a postat pe Facebook poza cu buletinul de vot? A fost . continuă pe Playtech

Fostul ministru ALDE Toma Petcu, sanctionat dupa ce a pus pe Facebook o poza cu buletinul de vot

Fostul ministru al Energiei Toma Petcu a fost sanctionat cu avertisment dupa ce a pus pe Facebook o poza cu buletinul de vot.

Alegeri prezidentiale 2019 - Fostul ministru al Energiei Toma Petcu, sanctionat contraventional dupa ce a postat pe Facebook buletinul de vot

Fostul ministru al Energiei din guvernul PSD-ALDE, Toma Petcu, a fost sanctionat contraventional cu avertisment dupa ce a postat pe Facebook o imagine cu buletinul de vot, postare pe care a sters-o dupa cateva minute.

Va amintiti de Sorina Placinta? Fostul ministru al Tineretului si Sportului a divortat si se judeca acum cu primaria pentru o mica avere

Sorina Bucuras, ex-Placinta, divortand de sotul ei, se judeca acum cu Primaria Focsani pentru o mica avere. Fostul ministru al Tineretului si Sportului duce o lupta care pe care cu institutia, dupa ce aceasta a notificat municipalitatea cu privire la drepturile sale funciare. Sorina Placinta, fostul ministru al Tineretului si Sportului din Guvernul Boc, a .

Marius Budai, fostul ministru al Muncii: inteleg ca PNL e pornit sa dea, rapid, tunuri

Fostul ministru al Muncii, Marius Budai, sustine ca GuvernulPNL e pornit sa dea, rapid, tunuri. inteleg ca PNL e pornit sa dea, rapid, tunuri. Noul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, incearca.

Cine este si cu ce se ocupa sotul Ramonei Bruynseels. Candidata la prezidentiale a mai fost casatorita de doua ori

Cine este si cu ce se ocupa Dominic, sotul Ramonei Bruynseels, candidatul din partea PPU, grup politic format de Dan Voiculescu? Cine este si cu ce se ocupa sotul Ramonei Bruynseels? Ramona Bruynseels, candidata din partea Partidului Puterii Umaniste PPU), formatiune politica formata de Dan Voiculescu, dar si prima femeie care a intrat in cursa .

Cine este Alina Serban, actrita de etnie roma de la Cannes. Ce e tiganco? Ce e cu tine?

Cine este Alina Serban, actrita de etnie roma de la Cannes, care aduna sticle goale sa aiba cu ce sa faca focul in casa. Povestea dureroara a artistei. Cine este actrita de etnie roma de la Cannes, Alina Serban ? Actrita Alina Serban a participat recent la Cannes cu filmul Singura la nunta mea, care .

Cine este si cum arata iubita lui Theodor Paleologu, candidatul la presedintia Romaniei

Theodor Paleologu, in varsta de 46 de ani, este candidat PMP la alegeri prezidentiale 2019. Nascut la 15 iulie 1973, la Bucuresti, este fiul regretatului scriitor Alexandru Paleologu, fost ambasador al Romaniei in Franta si fost senator PNL vreme de 12 ani. Theodor Paleologu este diplomat, om de cultura si om politic Cine este si .

Ce salarii au juratii de la Vocea Romaniei in sezonul 9 al emisiunii de la PRO TV. Cine este cel mai bine platit

Pro TV difuzeaza o noua editie Vocea Romaniei, vineri, de la ora 20:30. Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirila si Horia Brenciu sunt pregatiti sa faca din nou show, unul pe masura salariilor pe care le primesc pentru prestatiile lor. Potrivit unor surse, Smiley este cel mai bine platit jurat, in timp ce Irina Rimes primeste .

Cine este Ramona Bruynseels, candidatul din partea PPU, la presedintia Romaniei

Ramona Ioana Bruynseels s-a nascut pe 14 februarie1980,Cluj-Napoca,RS Romania. Este un politician roman, de profesie jurist, candidat la presedintia Romanieidin partea PPU. Ramona Bruynseels candidat la prezidentiale din partea PPU in perioada 19982002 a urmat cursurile Facultatii de Drept de la Universitatea Crestina Dimitrie CantemirdinCluj-Napoca. Ulterior a urmat un program de masterat la aceeasi .

Marius Manole, personaj nou in Las Fierbinti. Cine este noul actor de la PRO TV

Marius Manole isi va face din nou simtita prezenta, la PRO TV, in celebrul serial de comedie Las Fierbinti. Anuntul e unul total surprinzator pentru fanii show-ului, pentru ca actorul isi va marca revenirea printr-un rol total surprinzator. in plus, cel mai nou coleg de emisiune al lui Bobita, Celentano si Ardiles va putea fi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )