Libnet.ro
UNICEF

16:15

Fostul procuror Mircea Negulescu, zis Portocala, a fost trimis in judecata

Antena3 Antena3,
Fostul procuror Mircea Negulescu, zis Portocala, a fost trimis in judecata

Fostul procuror Mircea Negulescu zis Portocala, exclus din magistratura in 2019, a fost trimis in judecata pentru represiune nedreapta de SIIJ. Acesta este acuzat, printre altele, de cercetare abuziva si represiune nedreapta. continuă pe Antena3

Fostul procuror Mircea Negulescu, trimis in judecata pentru represiune nedreapta in legatura cu Dosarul Ponta-Blair

Fostul procuror Mircea Negulescu a fost trimis in judecata de Sectia speciala intr-un nou dosar in care este acuzat de mai multe infractiuni, intre care cercetare abuziva si represiune nedreapta. Alaturi de Negulescu, a fost trimis in judecata si fostul ofiter de politie judiciara care l-ar fi ajutat pe acesta. Cei doi au fost retinuti, in vara, in legatura instrumentarea abuziva a dosarului Tony Blair, in care era vizat si Victor Ponta.

Fostul procuror Mircea Negulescu, trimis in judecata de Sectia speciala pentru represiune nedreapta

Fostul procuror Mircea Negulescu a fost trimis in judecata de Sectia speciala pentru savarsirea infractiunilor de cercetare abuziva, represiune nedreapta, instigare la represiune nedreapta, influentarea declaratiilor, inducerea in eroare a organelor judiciare, fals intelectual si abuz in serviciu.

Fostul procuror Mircea Negulescu, trimis in judecata in dosarul Tony Blair: Cercetare abuziva, represiune nedreapta, abuz in serviciu

Fostul procuror de la DNA Ploiesti Mircea Negulescu a fost trimis in judecata de Sectia speciala in dosarul Tony Blair, in care este acuzat, printre altele, de cercetare abuziva, represiune nedreapta si influentarea declaratiilor. in acest dosar a mai fost trimis in judecata si un fost ofiter de politie judiciara.

Fostul procuror Negulescu a fost trimis in judecata pentru represiune nedreapta

Fostul procuror Mircea Negulescu a fost trimis in judecata de procurorii de la Sectia Speciala, fiin.

Victoras Micula a fost trimis in judecata. Milionarul chefuia in timp ce procurorii il asteptau la audieri - VIDEO

Milionarul Victor Micula a fost trimis in fata instantei in dosarul in care e acuzat ca a accesat ilegal baze de date ale Ministerului de Interne si a participat la o perchezitie cu cagula si geaca de politist, Micula urmand sa fie judecat alaturi de patru politisti oradeni, intre care unul e pensionar.

Victor Micula a fost trimis in judecata, alaturi de 4 politisti care i-au facut favoruri ilegale

Milionarul Victor Micula a fost trimis in judecata in dosarul in care procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor il acuza ca a accesat ilegal baze de date ale Ministerului de Interne, scrie ebihoreanul. ro. in plus, beizadeaua a participat la o perchezitie imbracat cu cagula si geaca de politist, in acelasi dosar fiind trimisi in fata instantei si patru subofiteri de la Politia municipiului Oradea.

Scandal la o primarie din Alba dupa ce primarul a fost trimis in judecata. Secretara il acuza de amenintare. DNA il vrea pe edil dupa gratii

Primaria comunei Ramet din Apuseni este cuprinsa de un scandal fara precedent dupa ce primarul Vasile Raica si un functionar au fost trimisi in judecata de Directia Nationala Anticoruptie pentru infractiuni de coruptie.

Legatura dintre Alex Bodi si Catalin Botezatu s-a aflat acum, dupa ce fostul sot al Biancai Dragusanu a fost eliberat

Alex Bodi si Catalin Botezatu au iubit aceeasi femeie, dar asta nu e tot. Afaceristul a fost surprins intr-o ipostaza care releva o nebanuita legatura intre el si designer; mai exact, afinitatea-i pentru creatiile sale. Legatura dintre Alex Bodi si Catalin Botezatu Alex Bodi nu a renuntat nici macar in spatele gratiilor la eleganta, chiar .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )