Libnet.ro
UNICEF

18:00

FOTO+VIDEO. Playboy a anuntat Playmate-ul anului 2016. Vezi cine e

România Liberă România Liberă,
FOTO+VIDEO. Playboy a anuntat Playmate-ul anului 2016. Vezi cine e

Playboy a anuntat ca Playmate-ul anului 2016 este fotomodelul Eugenia Washington, care a aparut pentru prima oara in revista in decembrie anul trecut, cand a fost Playmate-ul lunii, scriu publicatiile internationale. continuă pe România Liberă

Tranzitul planetei Mercur peste discul Soarelui, cel mai important eveniment astronomic al anului 2016

Luni, 9 mai, va avea loc cel mai important eveniment astronomic al anului 2016, un eveniment astronomic destul de rar: tranzitul planetei Mercur peste discul Soarelui.

FOTO+VIDEO. Incendiu de amploare in Berlin. Sute de POMPIERI intervin la un centru comercial vietnamez

Un incendiu de amploare a izbucnit miercuri dupa-amiaza la un centru comercial din orasul german Berlin, degajand un nor de fum cu diametrul de circa un kilometru, informeaza site-ul cotidianului Tagesspiegel, citat de Mediafax.

Francezii au anuntat lotul pentru EURO 2016

Didier Deschamps, selectionerul nationalei Frantei, a anuntat lotul de 23 de jucatori pentru turneul final al Campionatului European.

FOTO + VIDEO. Eurovision 2016: Care sunt primele zece tari finaliste

Prima semifinala a editiei de anul acesta a concursului Eurovision a avut loc, marti seara, la Stockholm. Astfel, primele 10 tari care s-au calificat in marea finala sunt: Austria, Armenia, Azerbaijan, Croatia, Cipru, Cehia, Ungaria, Malta, Rusia si Olanda, informeaza European Broadcast Union EBU).

FOTO + VIDEO. Cannes 2016: Woody Allen aduce atmosfera anilor 30 in deschiderea festivalului

Cel mai nou film regizat de Woody Allen Cafe Society deschide, miercuri seara, cea de-a 69-a editie a Festivalului de la Cannes, in care joaca actorii Kristen Stewart, Blake Lively si Jesse Eissenberg.

VIDEO |Mellina lanseaza teaser-ul noului single Minciuna ma omoara! Uite cum suna

Dupa ce a bifat doua colaborari de succes cu Bere Gratis pentru piesa Pana sus la cer si cu JerryCo.

FOTO + VIDEO: Recomandari: Ce filme puteti vedea joi la TV

Dramele Vanatorii de zmeie si Babel, dar si comedia Hollywood sunt printre filmele ce pot fi vazute, joi seara, pe posturile TV din Romania.

Testele produselor Hexi Pharma, diferente foarte mari intre datele scrise pe etichete si cele din analize. Compania, amendata cu 40.000 de lei (FOTO, VIDEO)

Primele rezultate oficiale din testele substantelor dezinfectante ale companiei Hexi Pharma au fost facute publice de Guvern. intr-o conferinta de presa de la Palatul Victoria, Guvernul a aratat cat de.

Lidia Isac, reprezentanta Moldovei, dupa ce a fost eliminata de la Eurovision: Pentru mine, personal, concursul inca nu s-a terminat (FOTO+VIDEO))

Marti seara a avut loc prima semifinala a Eurovisionului, ce se desfasoara la Stockholm. Reprezentanta Moldovei, Lidia Isac, desi a fost o prezenta placuta, interpretand melodia Falling.

Balerina XXL, tanara care nu a renuntat la dansul clasic in ciuda formelor rubensiene: ideea care i-a adus celebritatea FOTO VIDEO

Iliana Vera nu are silueta unei balerine, dar asta nu a impiedicat-o sa-si urmeze visul si sa ramana fidela dansului pe poante, un vis nascut in copilarie, pe cand avea numai 6 ani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )