Libnet.ro
UNICEF

19:30

FOTO+VIDEO. Tendinte. Ce invata femeile din cel mai in voga cult din America

România Liberă România Liberă,
FOTO+VIDEO. Tendinte. Ce invata femeile din cel mai in voga cult din America

Tot mai multe tinere adopta in ultima vreme principiile spiritualitatii New Age, iar tabara miscarii Spirit Weavers este raiul pentru aceste femei, scrie revista Harper Bazaar. Miscarea organizeaza o mare intrunire anuala Spirit Weavers Gathering unde se pot face cursuri cu acei guru in plante sau meditatii sau cu cititorii in carti de tarot, ale caror vieti le urmareste toata lumea pe Instagram. continuă pe România Liberă

VIDEO. EURO 2016. Care a fost cel mai frumos GOL, decis in urma voturilor de pe Internet

Golul reusit de ungurul Zoltan Gera impotriva Portugaliei a fost ales de internauti cel mai frumos de la EURO 2016.

FOTO+VIDEO. A murit cel mai trist urs polar din lume, Arthuro

Arturo, cel mai trist urs polar din lume, a murit la 30 de ani, dupa 22 de ani traiti in captivitate la Gradina Zoologtica Mendoza din Argentina, scrie boredpanda. ro.

FOTO + VIDEO: Accident feroviar in sudul Italiei. Cel putin 12 persoane au murit. Numeroasi pasageri, blocati in vagoane

Cel putin zece oameni au murit si alte cateva zeci, intr-un accident de tren care a avut loc, marti, in sudul Italiei.

Cel mai gras copil din lume: ce mananca pustiul care cantareste 192 de kilograme la varsta de 10 ani VIDEO

Arya Permana, un baiat de 10 ani din Indonezia, este considrat cel mai gras copil din lume. Din cauza greutatii, acesta nu poate sa mearga la scoala si are nevoie de ajutor ca sa se deplaseze.

Euro 2016: Golul marcat de ungurul Zoltan Gera desemnat cel mai frumos al turneului (VIDEO)

Fanii fotbalului au putut vota pe site-ul uefa. com, cel mai frumos gol marcat in cadrul Campionatului European 2016. Castigator a fost desemnat jucatorul maghiar Zoltan Gera, cu golul marcat.

VIDEO Gera (Ungaria) a marcat cel mai frumos gol de la Euro 2016, conform UEFA

Ungaria si Portugalia au remizat, scor 3-3, intr-o partida contand pentru Grupa F de la Euro 2016. Scorul a fost deschis de Gera, reusita care a fost votata cea mai frumoasa de la turneul final care a fost gazduit de Franta. Intra in material pentru a vedea golul lui Gera.

Vei fi uimit. Cel mai murdar obiect din bucatarie pe care il folosim zilnic

Ultimele studii arata ca cel mai murdar obiect din bucatarie este blatul de bucatarie si nu buretele de vase, asa cum arata vechile studii. Blatul este fabricat din materiale rezistente, care rareori se patea.

SEA SHIELD 16, cel mai mare exercitiu organizat in anul 2016 de Fortele Navale Romane

SEA SHIELD 16, cel mai mare exercitiu multinational organizat in anul 2016 de Fortele Navale Romane, va avea loc in perioada 18-22 iulie in apele teritoriale ale Romaniei si in apele internationale ale Marii Negre.

Cel mai mare exercitiu al Fortelor Navale Romane in 2016: 2000 de militari romani si straini, 22 de nave, un submarin si 9 aeronave

SEA SHIELD 16, cel mai mare exercitiu multinational organizat in anul 2016 de Fortele Navale Romane, va avea loc in perioada 18-22 iulie in apele teritoriale ale Romaniei si in apele internationale ale Marii Negre. In cele cinci zile, 1000 de militari romani si 1000 de militari din sapte tari se vor antrena in comun pe mare. Fortele Navale Romane participa cu 11 nave, doua elicoptere Puma Naval, doua detasamente mobile de lansare rachete si o nava de suport pentru scafandri, Fortele Aeriene Romane asigura secventele exercitiilor de lupta aeriana cu doua aeronave MIG 21 LanceR, dar si un elicopter Puma. Bulgaria, Canada, Grecia, Polonia, SUA, Turcia si Ucraina participa cu cinci fregate, trei vanatoare de submarine, o corveta, un submarin, patru aeronave si ofiteri de stat major.

Romania, printre statele UE cu cel mai mare declin al productiei industriale, in luna mai

Olanda, Portugalia, Grecia si Romania au inregistrat in luna mai cel mai semnificativ declin din Uniunea Europeana al productiei industriale, comparativ cu aprilie, in conditiile in care indicatorul a scazut cu 1,2% in zona euro si cu 1,1% in UE, arata datele publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )