Libnet.ro
UNICEF

17:16

FOTO+VIDEO. Unde este si cum arata cea mai infricosatoare biserica din lume

România Liberă România Liberă,
FOTO+VIDEO. Unde este si cum arata cea mai infricosatoare biserica din lume

Cea mai infricosatoare biserica din lume se afla in Lukova, un oras din Cehia. Biserica Saint George a cazut in dizgratie in 1960, cand acoperisul s-a prabusit in timpul unei ceremonii funerare. continuă pe România Liberă

FOTO, VIDEO. Unde se afla iNCHISOAREA cu detinuti atat de iNFRICOSATORI, incat nu intra nici GARDIENII

Penas Ciudad Barrios este o inchisoare ai carei detinuti sunt considerati atat de periculosi, incat chiar si gardienii evita sa intre inauntru.

Galaxy Tab S2 vine in Romania si e poate cea mai buna alternativa la iPad Air 2

Samsung Galaxy Tab S2 este de azi, 8 septembrie, disponibila in Romania. Galaxy Tab S2 este in prezent cea mai subtire si usoara tableta din lume, cu un raport de aspect al ecranului 4:3, ca la iPad.

FOTO. RUSIA prezinta public cea mai mare BOMBA NUCLEARA din istorie: 25 de tone. Unde este EXPUSA

Cea mai puternica bomba nucleara construita in istoria omenirii cantareste 25 de tone si are opt metri lungime.

VIDEO + FOTO. Regina Elisabeta a II-a devine monarhul cu cea mai lunga domnie din Marea Britanie. Ce alte recorduri a stabilit

Regina Elisabeta a II-a stabileste, miercuri, la ora 19:30 in Romania, recordul pentru cea mai indelungata domnie in Marea Britanie, intrecand-o pe stra-strabunica ei, regina Victoria, care a domnit 63 de ani, sapte luni si doua zile.

FOTO: Cine este cea mai eleganta persoana din lume

Actrita americana Reese Witherspoon a fost desemnata cea mai eleganta persoana din lume pe anul 2015, potrivit unei liste intocmite in fiecare an de revista People.

Cum arata sediul central al Huawei din Shenzhen: locul care gazduieste cea mai mare cantina din Asia, capabila sa hraneasca zilnic 40.000 de oameni

Sediul Huawei din Shenzhen este locul in care traiesc, muncesc si se relaxeaza in pauze) nu mai putin de 40. 000 de oameni. Campusul gigantului tehnologic este in realitate un oras in miniatura, cu banci, cafenele, spital, parcuri si cea mai mare.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus, lansate oficial: 3D touch este cea mai importanta functionalitate

IPhone 6S si iPhone 6S Plus au fost lansate, oficial, miercuri seara. Tim Cook le-a denumit cele mai avansate telefoane din lume, dar cata dreptate are? Pentru a raspunde la intrebare, trebuiesa incepem cu exteriorul. in primul rand, telefoanele arata la fel cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus, insa vin cu o noua culoare, [] iPhone 6S si iPhone 6S Plus, lansate oficial: 3D touch este cea mai importanta functionalitate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai puternica bomba nucleara din istorie a fost expusa de catre rusi - VIDEO

Bomba Tarului, cea mai puternica dintre bombele nucleare din istorie, este expusa pentru prima data la Moscova. Bomba cu hidrogen Bomba Tarului are o lungime de 8 metri si cantareste 25 de tone, scrie.

Samsung Tab S2 8.0 e cea mai frumoasa tableta de la IFA 2015 [FOTO]

Avand in vedere ca piata tabletelor a scauzt semnificativ in ultimul an, nu e de mirare ca producatorii nu se mai inghesiue ca inainte sa lanseze astfel de gadgeturi. Totusi, exista companii care inca vor sa scoata produse bune, iar Samsung a prezentat, in cadrul IFA 2015, poate cea mai frumoasa tableta a sa. Anul [] Samsung Tab S2 8. 0 e cea mai frumoasa tableta de la IFA 2015 [FOTO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

GALERIE FOTO. Chipul lui Van Gogh si alte figurine GIGANTICE din flori, la cea mai mare parada a Florilor din Olanda

Chipul artistului olandez Vincent Van Gogh si 18 elemente din picturile lui au fost recreate din flori dahlia, in dimensiuni uriase, pentru cea mai mare parada de flori din Olanda, care a avut loc in orasul Zundert.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )