Libnet.ro
UNICEF

17:45

FOTO Adevarul despre cea mai controversata scena din Titanic.

România Liberă România Liberă,
FOTO Adevarul despre cea mai controversata scena din Titanic.

Inca de la lansarea sa, in 1997, filmul Titanic a starnit multe controverse, insa adevarul despre cea mai dezbatuta dintre ele este aproape de a fi descoperit, scrie Mediafax. De ce Jack personajul interpretat de Leonardo DiCaprio) nu s-a urcat alaturi de Rose interpretata de Kate Winslet) pe pluta improvizata pentru a-si salva viata? este intrebarea care a starnit numeroase controverse de-a lungul timpului, scrie dailymai. co. uk. Regizorul filmului, James Cameron, a explicat ca acest . continuă pe România Liberă

Internautii au decis: Ea este cea mai urata femeie din lume! (FOTOVIDEO)

O tanara de 23 de ani din SUAeste considerata drept cea mai urata femeie din lume de internauti . Fotografiile cu Lizzie Velazquez au atras milioane de reactii din partea utilizatorilor online,.

Cea mai bogata femeie din lume nu vrea sa dea nimic copiilor. Se judeca prin tribunale.

Cea mai bogata femeie din lume, Gina Rinehart, se judeca cu trei dintre copii pentru avere. Trei dintre cei patru copii ai Ginei Rinehart, cea mai bogata femeie din lume, cu o avere estimata la 18 miliarde de dolari, vor sa puna mana pe averea care li se cuvine, potrivit economica. net Avocatii Ginei Rinehart si ai celor trei copii au sustinut ieri argumentele preliminare cu privire la cine ar trebui sa controleze o parte din actiunile companiai Hancock Prospecting, in valoare de 4 miliarde de .

Dolarul a inregistrat cea mai puternica scadere din ultimele 11 luni fata de euro

Dolarul a inregistrat cea mai puternica scadere din ultimele 11 luni fata de euro, dupa ce Fed a anuntat ca va incepe a treia runda de achizitii de active pentru a stimula economia, care tinde sa devalorizeze monedam transmite Bloomberg.

Bursa americana: Dow Jones la cea mai mare cota din 2007, Nasdaq din 2000

Wall Street si-a continuat cresterea si in sedinta de vineri pe fondul masurilor fara precedent in sprijinul economiei SUA anuntate de catre Rezerva Federala a SUA Fed): Dow Jones a castigat 0,39% si urca la cea mai inalta cota din 2007, iar Nasdaq urca cu 0,89%.

EADS si BAE Systems vor sa creeze cea mai abitioasa multinationala din istorie. Fuziunea celor doi giganti ar crea cel mai mare grup de aparare din lume, peste Boeing si Lockheed Martin

Doi giganti industriali europeni, EADS si BAE Systems, progreseaza spre o fuziune care ar face din cele doua companii liderul mondial al aeronauticii si apararii si multinationala cea mai ambitioasa si mai complexa incercata vreodata, scrie AFP.

Income Magazine: Fast food vs. slow food. Vezi aici detalii despre cea mai noua tendinta gastronomica

Astazi vorbim despre o afacere care a prins contur pornind de la o revolta impotriva fast-food-urilor. Folosind retetele bunicii, mancarea adevarata si naturala este tot mai intens promovata de bistrourile si.

Aceasta va fi, fara indoiala, cea mai rapida masina din lume. Motorul ei a fost proiectat pentru avioane

O echipa britanica este pe cale sa realizeze un automobil destinat sa atinga, in premiera mondiala, viteza de 1. 000 de mile pe ora, adica 1609 kilometri pe ora. Masina a fost botezata Bloodhound, dupa o ras.

Cel mai mare protest din ultimii 35 de ani. 1,5 milioane de oameni au manifestat la Barcelona pentru independenta Cataloniei

Un milion 500. 000 de oameni au manifestat la Barcelona, pentru independenta Cataloniei, marea provincie din nord-estul Spaniei. A fost cea mai mare manifestatie din oras de la cea din 1977, cand s-a cerut autonomia.

VIDEO Bunicuta-gimnasta, cea mai mica femeie si barbatul cu cei mai mari muschi apar in editia 2013 a Guinness Book

La Londra a fost lansata editia 2013 a Guinness Book, deja celebra carte a recordurilor. Printre vedete se numara bunicuta-gimnasta, cea mai mica femeie din lume, dar si barbatul cu cei mai impunatori muschi.

Cezar Preda: Am fost si buni, ne-am facut si de ras;Cea mai mare greseala a PDL a fost ...

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, joi, ca partidul a facut mari greseli atunci cand a guvernat, cea mai mare greseala fiind legata de comunicare si mentionand faptul ca de patru ani PDL n-a comunicat decat cu Talmaceanu care dansa si cu alti doi-trei care-si treceau mana prin par, potrivit Mediafax. Am fost si buni, ne-am facut si de ras. Am guvernat Romania. Am facut-o cu mari greseli, cea mai mare greseala e in comunicare. De patru ani n-am comunicat decat cu Talmacean .

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )