Libnet.ro
UNICEF

07:15

FOTO Bilant Bookfest, in exclusivitate. Cele mai vandute carti la salonul de carte

Adevărul Adevărul,
FOTO Bilant Bookfest, in exclusivitate. Cele mai vandute carti la salonul de carte

La Targul de Carte Bookfest, care s-a incheiat duminica seara, printre cele mai vandute carti se numara cea a lui Radu Beligan, intre acte, cu 1. 500 de exemplare cumparate. De asemenea, in topul vanzarilor se afla cartile lui Lucian Boia, volumul Mai romani decat romanii?, coordonat de Sandra Pralong, de Larry L. Watts. continuă pe Adevărul

FOTO Cele mai vechi ilustrate din Hunedoara si Deva: ce oras era mai frumos in urma cu un secol?

Castelul Corvinilor si cetatea medievala a Devei au fost monumentele cele mai des infatisate in primele ilustrate trimise de calatorii care ajungeau in cele doua orasele. Cele mai vechi carti postale, in serie, din Hunedoara si din Deva dateaza de la sfarsitul secolului al nouasprezecelea.

FOTO Cele mai ciudate animale de pe Pamant

Pe cat este de fascinanta, pe atat este de necunoscuta. Lumea animalelor nu a fost descoperita pe deplin, iar unele dintre cele mai ciudate specii ale planetei inca fascineaza cercetatorii. De la lemurii care aduc moartea la cartite fara par rezistente la cancer sau paraziti si gazele diforme, am pregatit o lista cu unele dintre cele mai ciudate animale de pe Terra.

GALERIE FOTO Cele mai frumoase cladiri ale Sibiului

Muzeul de Istorie, casa cu ocol din satul Magura, aflata in Muzeul Astra, biserica de pe strada Gusteritei sau Liceul Carol I de pe strada Pedagogilor, dar si doua case particulare sunt considerate de specialisti printre cele mai frumoase cladiri ale Sibiului.

Ele sunt cele mai populare 10 pagini romanesti pe Facebook

Printre cele mai populare pagini romanesti pe Facebook se numara branduri media, de ingrijire personala, dar mai ales artisti, potrivit clasamentului realizat de serviciul de monitorizare Facebrands .

Top 9 cele mai puternice fantezii sexuale ale femeilor

Cu siguranta orice barbat s-a intrebat care sunt cele mai fierbinti fantezii sexuale ale femeilor, mai ales ca in multe cupluri acestea sunt subiecte tabu. Fanteziile au un rol puternic excitant si ca atare contr.

De ce avem in Romania printre cele mai mari comisioane interbancare la carduri, afla la Income Magazine

Cum puteti finanta integral, cu bani gratis, prin programul Minimis, o afacere de pana la 200. 000 de euro si de ce avem in Romania printre cele mai mari comisioane interbancare la carduri, aflati chiar de la.

Cele mai sanatoase fructe de vara pentru copii

Cand vine vorba despre alimentatia copiilor, parintii se straduiesc sa nu faca rabat. Ei vor sa le asigure celor mici cele mai bune fructe si legume, astfel incat alimentatia copiilor sa fie echilibrata.

TOP 10: cele mai bune aeroporturi europene

Cele mai bune zece aeroporturi din lume au fost numite in cadrul World Airport Awards 2012 . Timp de zece luni, peste 12 milioane de pasageri au fost intervievati despre 39 de produse si servicii, printre care check-in-urile, sosirile,.

Cele mai spectaculoase muzee din lume

Compania de cercetare Emporis a realizat o lista a celor mai frumoase muzee din lume, edificii admirate si vizitate de catre iubitorii de arta. Printre cele mai celebre cladiri se numara si Muzeul Maritim Lingang din China, dar si bijuteria Mexicului, centrul Soumaya, relateaza publicatia Business Insider.

Statul european care ascunde o comoara. Aici se afla cele mai mari rezerve de titei din Europa

Sub plantatiile de maslini din sudul Italiei, al doilea mare furnizor de ulei de masline din lume, se ascunde o alta comoara: cele mai mari rezerve onshore de titei din Europa. Acestea rezerve de titei ofera.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )