Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ele sunt cele mai populare 10 pagini romanesti pe Facebook

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ele sunt cele mai populare 10 pagini romanesti pe Facebook

Printre cele mai populare pagini romanesti pe Facebook se numara branduri media, de ingrijire personala, dar mai ales artisti, potrivit clasamentului realizat de serviciul de monitorizare Facebrands . continuă pe Wall-Street Ro

Putin a semnat legea anti-fumat: Iata care sunt cele mai dure restrictii pentru fumatorii din Rusia

Legea care interzice fumatul in locuri publice a intrat in vigoare, astazi, in Rusia, scrie Ria Novosti Astfel, de la 1 iunie, rusii nu mai au voie sa fumeze in cladirile guvernamentale, spitale, scoli, spatii.

Slujba pe care o ai e de vina pentru greutatea ta: secretarele sunt cele mai grase, iar oamenii de stiinta cei mai slabi

Cand ne gandim la meserii care ingrasa, primul lucru care ne vine in minte este ca un bucatar-sef ar trebuie sa fie, de departe, cel mai plinut. Dar nu este asa. Noile cercetari demonstreaza ca profesorii, inginerii, dar si secretarele sunt predispusi la ingrasare, iar muncitorii din fabrica si oamenii de stiinta sunt mai feriti de kilogramele in plus, noteaza Daily Mail.

FOTO Cele mai bantuite 10 locuri din lume. Povestea Turnului Londrei si a vizitatorilor de la Casa Alba

Exista anumite locuri - case, vehicule, drumuri intunecate, zone intregi - in care spiritele fara odihna continua sa duca o existenta ciudata, la limita dintre viata si moarte, dintre real si imaginar. Se manifesta prin sunete ciudate, dialoguri soptite si mirosuri neobisnuite. Ne inspaimanta prin aparitii infricosatoare si, uneori, chiar ataca.

GALERIE FOTO Cele mai frumoase cladiri ale Sibiului

Muzeul de Istorie, casa cu ocol din satul Magura, aflata in Muzeul Astra, biserica de pe strada Gusteritei sau Liceul Carol I de pe strada Pedagogilor, dar si doua case particulare sunt considerate de specialisti printre cele mai frumoase cladiri ale Sibiului.

Top 9 cele mai puternice fantezii sexuale ale femeilor

Cu siguranta orice barbat s-a intrebat care sunt cele mai fierbinti fantezii sexuale ale femeilor, mai ales ca in multe cupluri acestea sunt subiecte tabu. Fanteziile au un rol puternic excitant si ca atare contr.

Operatiile la sfarsit de saptamana sunt cele mai periculoase

Persoanele supuse unor interventii chirurgicale spre sfarsitul saptamanii prezinta un risc mai mare de complicatii fatale decat cele care au fost operate la inceputul saptamanii, potrivit un raport britanic, citat de BBC.

FOTO Bilant Bookfest, in exclusivitate. Cele mai vandute carti la salonul de carte

La Targul de Carte Bookfest, care s-a incheiat duminica seara, printre cele mai vandute carti se numara cea a lui Radu Beligan, intre acte, cu 1. 500 de exemplare cumparate. De asemenea, in topul vanzarilor se afla cartile lui Lucian Boia, volumul Mai romani decat romanii?, coordonat de Sandra Pralong, de Larry L. Watts.

Cele mai sanatoase fructe de vara pentru copii

Cand vine vorba despre alimentatia copiilor, parintii se straduiesc sa nu faca rabat. Ei vor sa le asigure celor mici cele mai bune fructe si legume, astfel incat alimentatia copiilor sa fie echilibrata.

INS: Salubritatea si administratia publica au avut in T1 cele mai multe locuri de munca vacante

Rata locurilor de munca vacante a fost in primul trimestru de 0,66%, in crestere cu 0,11 puncte fata de trimestrul precedent, cele mai multe posturi neocupate regasindu-se in salubritate, distributia apei, gestionare deseuri si in administratia.

Investigatie Consiliul Concurentei: Comisioanele interbancare aplicate in Romania la carduri, cele mai mari din Europa

Comisioanele interbancare aplicate in Romania la tranzactiile cu carduri in sistemele VISA si MasterCard sunt printre cele mai mari din Europa, reiese dintr-o investigatie sectoriala desfasurata de Consiliul Concurentei pe piata serviciilor de plati bancare, a anuntat joi institutia, citata de Mediafax.

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )