Libnet.ro
UNICEF

07:30

FOTO: Care sunt cele mai puternice armate din Orientul Mijlociu

România Liberă România Liberă,
FOTO: Care sunt cele mai puternice armate din Orientul Mijlociu

Echilibrul de putere din Orientul Mijlociu a fost grav afectat in ultimii ani. Razboiul civil care macina Siria de trei ani a creat un vacuum si a permis ridicarea Statului Islamic. continuă pe România Liberă

Investeste in propria educatie: Care sunt cele mai scumpe facultati de stat din Bucuresti

In Romania, educatia este rareori considerata o investitie pe termen lung, insa fara indoiala ca ea ar trebui privita si in acest fel. Cat de scumpa este mai exact aceasta investitie? In Bucuresti, studentii la facultatile de stat platesc.

Cele mai puternice cluburi de juniori din tara, prezente in week-end la competitia Crang Trophy

Timp de trei zile, de sambata si pana luni, inclusiv, cele mai bune echipe din Romania cu jucatori nascuti in 2005 isi dau intalnire la Buzau pentru cea de-a treia editie a Crang Trophy. Competitia, organizata de Clubul Sportiv Viitorul 2010 Buzau, se va disputa pe stadionul Gloria.

Top 100 cele mai importante carti din istoria omenirii

Afla care sunt cartile care au avut un impact mare asupra istoriei omenirii.

Cele mai performante firme din Constanta, premiate

Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta organizeaza maine, incepand cu ora 18. 30, la Complexul Melody din Mamaia, festivitatea de premiere a firmelor clasate pe primele locuri in topul judetean.

Cum sa alegi cele mai bune oale si tigai in functie de materialul din care sunt facute

Gospodinele stiu cat de greu este sa descoperi o tigaie sau un set de oale care sa nu-ti dea batai de cap atunci cand gatesti. insa atunci cand dai peste un astfel de produs, de cele mai multe ori din pura intamplare, prepararea mancarurilor devine o placere.

Cele mai frumoase carti - o noua susanea pe banii contribuabilului roman

Zilele trecute o stire din presa mi-a atras atentia: in cadrul unei gale organizata la UNAgaleria au fost premiate cele mai frumoase carti din Romania! Pasionat bibliofil, am fost curios sa vad care sunt acele carti.

Care sunt cei mai bine platiti actori din serialul Urzeala tronurilor

Actorii din Game of thrones/ Urzeala tronurilor au semnat un contract cu televiziunea HBO pentru potentialul sezon sapte al serialului si au primit mariri salariale considerabile,cu aceasta ocazie publicatia The Hollywood Reporter dezvaluind si care sunt artistii cu cele mai mari salarii din seria de succes.

Galaxy A5 si A3 Samsung si-a anuntat cele mai subtiri smartphone-uri [VIDEO]

Dupa ce a anuntat profituri in cadere libera pentru divizia sa de mobile, Samsung a facut publice doua noi smartphone-uri mid=range, Galaxy A5 si Galaxy A3. Cei de la Samsung nu au mai participat de mult in cursa pentru superlative absolute si nici acum nu fac o treaba foarte buna la acest capitol. Cu toate acestea, se mandresc totusi ca noile Galaxy A5 si Galaxy A3 sunt cele mai subtiri smartphone-uri ale lor iesite din uzinele companiei. Cu o constructie [].

LG a prezentat ecranul cu cele mai subtiri margini de pe piata

LG tocmai a anuntat un ecran Full HD de 5,3 inci, ale carui margini de 0,7 milimetri sunt cele mai subtiri dintre toate smartphone-urile. Suntem deja obisnuiti cu design-urile inovatoare ale celor de la LG. Anul trecut, de exemplu, au prezentat ceea ce ei sustineau ca era primul ecranQuad-HD AH-IPS LCD. Acesta a fost ulterior implementat pe LG G3, unul dintre cele mai performante si mai bine vandute telefoane la acest moment. Acum coreenii se afiseaza cu inca o creatie [].

De ce pisicile nu sunt cele mai bune animale de companie

Pisicile nu trebuie scoase afara de doua ori pe zi, nu mananca foarte mult si nici nu cer in permanenta atentia stapanilor, asa cum fac cainii. Cu toate acestea, se pare ca nu sunt animalele de companie ideale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )