Libnet.ro
UNICEF

10:15

Top 100 cele mai importante carti din istoria omenirii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 100 cele mai importante carti din istoria omenirii

Afla care sunt cartile care au avut un impact mare asupra istoriei omenirii. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai frumoase carti - o noua susanea pe banii contribuabilului roman

Zilele trecute o stire din presa mi-a atras atentia: in cadrul unei gale organizata la UNAgaleria au fost premiate cele mai frumoase carti din Romania! Pasionat bibliofil, am fost curios sa vad care sunt acele carti.

VIDEO Hagi, cel mai frumos gol din istoria UEFA. Regele, in topul forului european!

Gica Hagi este marcatorul celui mai frumos gol din istoria fotbalului european, regele ocupand primul loc intr-un top al UEFA. Hagi a fost votat pe site-ul forului european pentru golul marcat la Galatasaray in 2000, contra lui AS Monaco.

FOTO: Care sunt cele mai puternice armate din Orientul Mijlociu

Echilibrul de putere din Orientul Mijlociu a fost grav afectat in ultimii ani. Razboiul civil care macina Siria de trei ani a creat un vacuum si a permis ridicarea Statului Islamic.

Cele mai performante firme din Constanta, premiate

Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta organizeaza maine, incepand cu ora 18. 30, la Complexul Melody din Mamaia, festivitatea de premiere a firmelor clasate pe primele locuri in topul judetean.

Cum sa alegi cele mai bune oale si tigai in functie de materialul din care sunt facute

Gospodinele stiu cat de greu este sa descoperi o tigaie sau un set de oale care sa nu-ti dea batai de cap atunci cand gatesti. insa atunci cand dai peste un astfel de produs, de cele mai multe ori din pura intamplare, prepararea mancarurilor devine o placere.

Cele mai puternice cluburi de juniori din tara, prezente in week-end la competitia Crang Trophy

Timp de trei zile, de sambata si pana luni, inclusiv, cele mai bune echipe din Romania cu jucatori nascuti in 2005 isi dau intalnire la Buzau pentru cea de-a treia editie a Crang Trophy. Competitia, organizata de Clubul Sportiv Viitorul 2010 Buzau, se va disputa pe stadionul Gloria.

Romania-tara cu cele mai mari salarii din lume

Principalii candidati la presedintia Romaniei au fost cam toata viata lor fie bugetari, fie politicieni. Daca ar fi sa luam in considerare avutia acumulata in toti acesti ani, am putea afirma ca in Romania se plateste si se traieste bine, mai ales daca esti bugetar.

Festivalul International de Muzica de Camera SoNoRo face in 2014 legatura intre unele dintre cele mai faimoase poduri din lume

Editia din 2014 a Festivalului International de Muzica de Camera SoNoRo, cea de a IX-a, se va desfasura sub tema BRIDGES.

Un gol marcat de Hagi intr-un meci cu AS Monaco, aproape de a fi desemnat cel mai frumos din istoria UEFA (VIDEO)

Un gol marcat de Gica Hagi are toate sansele sa fie declarat cel mai frumos din istoria UEFA. Forul european a inceput o ancheta pe internet pentru a afla care sunt cele mai spectaculoase 10 goluri inscrise in.

Cele mai dificile alegeri. De ce a devenit locul trei o miza importanta

Pentru prima data in istoria alegerilor prezidentiale a devenit mai important decat pare la prima vedere cine ocupa locul trei dupa turul I. Clasamentul va fi stabilit duminica, 2 noiembrie. In mod normal, pozitia a treia nu prea conteaza la nici un scrutin prezidential, ea fiind importanta cel mult pentru palmaresul candidatului. De aceasta data insa, batalia pentru locul trei capata o miza extraordinara. Cateva necunoscute majore fac din scurtinul prezidential din noiembrie 2014 una dintre cele mai dificile competitii electorale de dupa 1990.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1922 seconds )