Libnet.ro
UNICEF

17:45

FOTO Cea mai inalta cladire de birouri din Romania. Cum s-a inaltat constructia de la inceputul pandemiei de coronavirus

Adevărul Adevărul,
FOTO Cea mai inalta cladire de birouri din Romania. Cum s-a inaltat constructia de la inceputul pandemiei de coronavirus

Lucrarile la turnul UBC 0 din Timisoara - care va deveni cea mai inalta cladire de birouri din Romania, au continuat in ritm sustinut si in timpul starii de urgenta pentru raspandirea coronavirusului. continuă pe Adevărul

Cea mai tanara victima a COVID-19 in Romania: o tanara de 20 de ani din Vaslui, care suferea si de alte afectiuni

O tanara de 20 de ani din Vaslui este cel mai tanar pacient care moare de coronavirus in Romania. Femeia care suferea de obezitate si hipertensiune arteriala venise din Anglia si plasata in carantina.

Cea mai populara scoala de dans din Romania, la ceas aniversar. Mii de copii si tineri s-au educat prin muzica si dans

Andreea Ignat, o cunoscuta cantareata si coregraf, este cea care a dat viata visului numit Estrada Studio, o scoala de dans care a castigat in cei 11 ani de existenta peste 100 de trofee nationale si internationale la dansuri moderne si contemporane, folclor national si international, jazz dance, dansuri lirice, break dance si street dance.

Cel mai mare site de torrent din Romania, sechestrat: ce a patit FileList

In ultimele 24 de ore, FileList. ro, cel mai mare site de torrent din Romania, a devenit inactiv. Domeniul figureaza ca fiind sechestrat de catre autoritatile romane. Printre amatorii de.

Ministrul Sanatatii demareaza o ancheta in cazul tinerei de 20 de ani decedate din cauza Covid-19, cea mai tanara victima a coronavirusului

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru, a confirmat sambata, la Iasi, ca o femeie in varsta de 20 de ani, din orasul vasluian Murgeni, este cea mai tanara persoana din Romania care a murit din cauza noului coronavirus si a anuntat ca va demara o ancheta in acest caz, transmite Agerpres. Cea mai tanara victima a COVID-19 in Romania: o tanara de 20 de ani din Vaslui, care suferea si de alte afectiuni.

Digisport: Decizia din Anglia, dupa ce a aflat de minunea din cea mai sigura tara din lume in lupta cu COVID-19

Intr-o perioada in care se mai discuta daca fotbalul se va mai relua sau nu, desi marile forte ale Europei militeaza pentru da, totul din cauza pandemiei de coronavirus, Premier League pare a fi gasit cea mai buna solutie: sa se mute in Australia, tara care s-a autodeclarat cea mai sigura in acest moment!.

Fiecare zodie este speciala. Uite care este cea mai buna trasatura a ta

Zodia in care te-ai nascut spune foarte multe despre tine, inclusiv care este cea mai buna latura a ta. Asa ca ai grija pe cine alegi sa ai alaturi.

VIDEO Unde se afla cea mai mare roca din lume. Monolitul are trei kilometri lungime si este un simbol spiritual pentru localnici

Cea mai mare roca din lume este un masivul stancos reprezentat de un monolit cu o vechime de 800 milioane de ani.

Premierul Ungariei, despre declaratiile lui Iohannis: Nici in cele mai tulburi perioade antidemocratice nu am auzit asa ceva din Romania Daca vom fi nevoiti, vom ridica manusa aruncata. Deocamdata nu recomand sa ne aplecam dupa ea

Premierul ungar Viktor Orban a reactionat vineri la declaratiile presedintelui Klaus Iohannis, care a acuzat PSD ca vrea sa dea Ardealul ungurilor. Orban spune ca nu a auzit din Romania astfel de fraze nici macar in cele mai tulburi perioade antidemocratice. Daca vom fi nevoiti, vom ridica manusa aruncata. Deocamdata nu recomand sa ne aplecam dupa ea, a afirmat premierul Ungariei, scrie hirado. hu, care citeaza MTI.

Platforma de e-learning lansata de Primaria Capitalei va fi accesibila tuturor elevilor din Romania

Platforma de e-learning lansata de Primaria Capitalei, prin Proedus, va fi accesibila in curand tuturor elevilor din Romania, dupa ce Consiliul General al Municipiului Bucuresti a alocat suma necesara pentru achizitia unui server care sa sustina un numar semnificativ de utilizatori.

Cea mai tanara victima a coronavirusului in Romania: o femeie de 20 de ani, venita din Anglia

Vineri seara a fost anuntat un nou bilant al victimelor coronavirusului in Romania. Dintre acestea, se remarca o tanara de 20 de ani din Vaslui care a devenit cel mai tanar pacient care moare de coronavirus. Femeia care suferea de obezitate si hipertensiune arteriala venise din Anglia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )