Libnet.ro
UNICEF

18:45

FOTO Cea mai moderna sectie pentru mari arsi din Bucuresti, inaugurata la Spitalul Bagdasar Arseni

Hotnews Hotnews,
 FOTO Cea mai moderna sectie pentru mari arsi din Bucuresti, inaugurata la Spitalul Bagdasar Arseni

Cea mai moderna unitate functionala pentru tratarea marilor arsi din Bucuresti a fost inaugurata joi la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucuresti. Unitatea functionala pentru mari arsi este inferioara unui centru pentru mari arsi, insa este cea mai moderna structura pe care o are Romania in acest moment pentru tratarea acestor pacienti, in tara noastra neexistand niciun centru pentru mari arsi. Sectia de la Spitalul Bagdasar Arseni are 3 paturi de Terapie Intensiva pentru mari arsi, in 3 saloane separate, si inca 3 paturi pentru pacienti cu arsuri medii in sectia de Chirurgie plastica, a explicat medicul Florin Bica, purtatorul de cuvant al spitalului, pentru HotNews. ro. continuă pe Hotnews

FOTO Cea mai moderna sectie pentru mari arsi din Bucuresti, inaugurata la Spitalul Bagdasar Arseni

Cea mai moderna unitate functionala pentru tratarea marilor arsi din Bucuresti a fost inaugurata joi la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucuresti. Unitatea functionala pentru mari arsi este inferioara unui centru pentru mari arsi, insa este cea mai moderna structura pe care o are Romania in acest moment pentru tratarea acestor pacienti, in tara noastra neexistand niciun centru pentru mari arsi. Sectia de la Spitalul Bagdasar Arseni are 3 paturi de Terapie Intensiva pentru mari arsi, in 3 saloane separate, si inca 3 paturi pentru pacienti cu arsuri medii in sectia de Chirurgie plastica, a explicat medicul Florin Bica, purtatorul de cuvant al spitalului, pentru HotNews. ro.

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta: Inauguram astazi, la Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni, cea mai moderna unitate de mari arsi din Romania, in care pacientii cu arsuri grave vor putea fi tratati la cele mai inalte standarde medicale (FOTO)

La 5 ani de la Colectiv, a fost inaugurata cea mai moderna unitate de arsi din Romania la Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar- Arseni. Investitia se ridica la aproximativ 7,5 milioane de.

Prima unitate de mari arsi, dechisa in Capitala la Spitalul Bagdasar-Arseni

Prima unitate de mari arsi din Romania a fost inagurata astazi la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala. Este vorba despre o colaborare dintre unitatea sanitara si Primaria Sectorului 4, care a venit cu fondurile necesare.

FED New York este detinuta de o mana de banci de pe Wall Street. Citigroup si JP Morgan detin peste 72% din cea mai puternica banca centrala regionala

Cea mai puternica dintre cele 12 banci centrale regionale americane, FED New York, este detinuta in majoritate de doua mari banci Wall Street, Citigroup 42,8%) si JP Morgan 29,5%), scrie cotidianul Les Echos in editia sa de joi. Bancile actionare aleg majoritatea consiliului de administratie al bancii centrale Acest lucru alimenteaza acuzatiile privind apropierea prea mare de Wall Street cu care se confrunta de ceva vreme Fed New York.

Rusia, documentar ultra-secret. S-a aflat acum totul despre cea mai mare bomba atomica din istorie

Rusia a publicat un documentar despre lansarea celei mai mari bombe atomice din istorie, tinut secret ani de zile. Anterior, mai multe poze si filmulete erau disponibile, insa, acum este prima data cand filmul complet al testului cu Bomba Tarului a fost facut public. Mai multe detalii, in continuare. Documentarul despre Bomba Tarului, facut public .

Cea mai buna veste vine in aceasta dimineata pentru toti soferii romani. Anuntul Politiei Romane

Politia Romana le da cea mai buna veste soferilor romani. Potrivit institutiei, polita RCA care trebuie prezentata la un control de rutina se poate prezenta si in format electronic, nu neaparat pe hartie, asa cum era pana acum. Cea mai buna veste vine in aceasta dimineata pentru toti soferii romani Politia Romana a facut in .

Pensii 2020. E cea mai buna decizie a Guvernului. Ce greseala fatala ar fi fost in Romania

Majorarea pensiilor in 2020 este, de ceva timp, o problema intens discutata in media. Desi pensionarii au insistat pentru marirea veniturilor cu 40%, decizia luata de Guvern a fost cea mai buna pentru Romania, spun analistii. Pensii 2020. Majorarea pensiilor cu 14%, cea mai buna decizie Fitch Ratings, agentie de evaluare financiara, a explicat ca .

Cea mai buna oferta last minute din vara aceasta va aduce o reducere de pana la 30% pentru inscrierea la BusinessAcademy

Inca nu este tarziu sa profitati de cea mai buna oferta Last minute din vara aceasta! De asta s-a ocupat BusinessAcademy, unde, cu o reducere de 768 EUR, va puteti rezerva biletul pentru perfectionarea in domeniul afacerilor moderne si veti porni pe drumul interesant de la incepator pana la un job sigur si bine platit.

Alegeri locale in cea mai mica comuna din tara: Primarul in functie isi pastreaza mandatul si daca voteaza doar el

Comuna Batrana este cea mai mica din tara, avand in jur de 120 de locuitori, din care 97 cu drept de vot. Pentru postul de primar s-a inscris in cursa doar primarul in functie - Radu Herciu PNL) -, astfel ca, si daca va fi singurul care voteaza, el isi va pastra mandatul, scrie Hunedoara Libera. La Consiliul Local, insa, candideaza aproape 40% din locuitorii comunei.

Cea mai proasta veste in aceasta dimineata, de la Alexandru Rafila: Ne trebuie 15 ani

Vestile rele in legatura cu noul COVID-19 nu se mai opresc. Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, a facut o declaratie ingrijoratoare. Alexandru Rafila: Va trebui sa ne obisnuim sa traim cu virusul Desi intreaga omenire asteapta vaccinul impotriva SARS-CoV-2 pentru a reveni la o viata normala, Alexandru Rafila spulbera orice speranta spre mai .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )