Libnet.ro
UNICEF

09:30

FOTO Cei mai puternici lideri din campionatele interne ale Europei. Singurul club mai tare decat Steaua!

România Liberă România Liberă,
FOTO Cei mai puternici lideri din campionatele interne ale Europei. Singurul club mai tare decat Steaua!

Prima parte a sezonului 2014-2015 a adus numeroase surprize pe tot cuprinsul Europei, atat in cele mai puternice campionate, cat si in Liga I sau in tarile din regiune. Campioana Romaniei, Steaua, reuseste sa se mentina in topul continental la anumite capitole. continuă pe România Liberă

RUSIA va RENASTE. Unul din cei mai puternici oameni din tara spune ca Putin nu se teme de SANCTIUNILE Occidentului

Sanctiunile Occidentului nu vor putea sa-i doboare pe rusi, si-a exprimat convingerea joi ministrul de externe al Rusiei, Serghei Lavrov. Dimpotriva, in opinia lui Lavrov, actuala situatie ar putea duce chiar.

FOTO. Cea mai frumoasa fata din lume. Cine este Kristina Pimenova

Micuta rusoaica Kristina Pimenova, in varsta de numai opt ani, a primit titlul de cea mai frumoasa fata din lume din partea revistei Women Daily Magazine, informeaza Mediafax.

Ei sunt cei mai buni SPORTIVI DIN LUME in 2014

Academia de sport a SUA l-a desemnat pe tenismanul sarb Novak Djokovic cel mai bun sportiv al lumii in 2014, in timp ce premiul la feminin i-a revenit rusoaicei Maria Sarapova, relateaza agentiile internationale,.

Djokovic si Sarapova, cei mai buni sportivi din lume in 2014

Academia de sport a SUA l-a desemnat pe tenismanul sarb Novak Djokovic cel mai bun sportiv al lumii in 2014, in timp ce premiul la feminin i-a revenit rusoaicei Maria Sarapova, relateaza agentiile internationale.

Tenis de masa: Unul dintre cei mai buni jucatori din toate timpurile s-a retras din activitate

Multiplul campion mondial de tenis de masa, chinezul Wang Hao, a decis sa se retraga din activitate la varsta de 31 ani, relateaza agentia Xinhua.

Arabii despre Reghe: E dintre cei mai slabi

Decretat de conducerea lui Al Hilal drept unul dintre cei mai buni antrenori din istoria clubului, Laurentiu Reghecampf este vazut de presa araba invers, drept unul dintre cei mai slabi tehnicieni din toate timpurile.

Cosmin Olaroiu a stabilit lotul Arabiei Saudite: Echipa lui Reghecampf are cei mai multi jucatori

Selectionerul Arabiei Saudite, Cosmin Olaroiu, a stabilit un lot de 26 de jucatori cu care va incepe pregatirea in vederea turneului final al Cupei Asiei pe natiuni, cei mai multi fotbalisti convocati, 8,.

Cei mai buni voleibalisti romani in 2014: sportivul care a facut inconjurul lumii intr-un an

Denisa Rogojinaru Stiinta Bacau) si Bogdan Olteanu, care in acest an a jucat la UPCN San Juan Argentina) si la Sichuan Guangzhou China), au fost desemnati cei mai buni jucatori ai anului de catre Federatia Romana de Volei.

Consiliul Judetean Teleorman a premiat cei mai buni sportivi ai anului

Cei mai buni sportivi si antrenori ai judetului, care s-au evidentiat pe parcursul anului 2014 prin rezultate deosebite la concursuri nationale sau internationale, au fost premiati astazi de Consiliul Judetean Teleorman.

Clubul cu cei mai multi fani pe Twitter din Premier League ocupa doar locul 6 in campionat

Arsenal Londra este clubul englez cu cei mai multi fani pe Twitter, avand peste 5 milioane de followers, ceea ce pozitioneaza echipa pe locul 3 intr-un astfel de top la nivel mondial.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )