Libnet.ro
UNICEF

10:15

FOTO. Cea mai frumoasa fata din lume. Cine este Kristina Pimenova

România Liberă România Liberă,
FOTO. Cea mai frumoasa fata din lume. Cine este Kristina Pimenova

Micuta rusoaica Kristina Pimenova, in varsta de numai opt ani, a primit titlul de cea mai frumoasa fata din lume din partea revistei Women Daily Magazine, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Cum arata cea mai SCUMPA autostrada din lume. 9 MILIARDE de dolari pentru 40 de kilometri

Autostrazile in Romania sunt cunoscute pentru viteza melcului cu care sunt construite, dar si pentru banii multi care intra in asfalt. la propriu. insa rusii, inainte sa se confrunte cu deprecierea rublei,.

Sanctiunile lovesc dur economica rusa: Gazprom are in 2014 cea mai mica productie din toate timpurile

Compania Gazprom va incheia anul 2014 cu o productie de 444,4 miliarde metri cubi de gaze, cu 43 miliarde metri cubi mai putin decat anul trecut, a anuntat un purtator de cuvant al companiei, citat de Moscow Times. Este cea mai mica productie anuala a Gazprom, arata sursa citata.

Sanctiunile lovesc dur economia rusa: Gazprom are in 2014 cea mai mica productie din toate timpurile

Compania Gazprom va incheia anul 2014 cu o productie de 444,4 miliarde metri cubi de gaze, cu 43 miliarde metri cubi mai putin decat anul trecut, a anuntat un purtator de cuvant al companiei, citat de Moscow Times. Este cea mai mica productie anuala a Gazprom, arata sursa citata.

Economia SUA a inregistrat cea mai rapida crestere din ultimii 11 ani

Economia Statelor Unite a inregistrat in trimestrul al treilea o crestere economica de 5%, cel mai rapid avans din ultimii 11 ani, cu mult peste estimarea initiala de 3,9%, datorita cheltuielilor de consum si a.

Ei sunt cei mai buni SPORTIVI DIN LUME in 2014

Academia de sport a SUA l-a desemnat pe tenismanul sarb Novak Djokovic cel mai bun sportiv al lumii in 2014, in timp ce premiul la feminin i-a revenit rusoaicei Maria Sarapova, relateaza agentiile internationale,.

Djokovic si Sarapova, cei mai buni sportivi din lume in 2014

Academia de sport a SUA l-a desemnat pe tenismanul sarb Novak Djokovic cel mai bun sportiv al lumii in 2014, in timp ce premiul la feminin i-a revenit rusoaicei Maria Sarapova, relateaza agentiile internationale.

FOTO Cei mai puternici lideri din campionatele interne ale Europei. Singurul club mai tare decat Steaua!

Prima parte a sezonului 2014-2015 a adus numeroase surprize pe tot cuprinsul Europei, atat in cele mai puternice campionate, cat si in Liga I sau in tarile din regiune. Campioana Romaniei, Steaua, reuseste sa se mentina in topul continental la anumite capitole.

Business report: Zgarie-norii Capitalei. Care sunt cele mai inalte cladiri din Bucuresti si cine le detine; 44 km deschisi in 2014. Cand va fi gata autostrada care leaga Romania de Occident; Sony Xperia Z4, telefonul lui James Bond, este cel mai puternic

Cele sapte provocari cu care se va confrunta Romania in 2015. Chiar daca, teoretic, in Romania nu vor mai avea loc alegeri in 2015, pentru prima data din 2011 incoace, tara noastra tot va avea de infruntat unul dintre punctele slabe ale Romaniei.

De la Samsung vine cea mai buna tableta din 2014: Galaxy Tab S cu Android

Finalul anului e, de regula, rezervat bilanturilor. Dupa ce am ales cel mai bun telefon, ne uitam spre cea mai buna tableta.

FOTO Cele mai scumpe cadouri din lume. Ce le putem oferi de Craciun celor care nu duc lipsa de nimic

Daca aveti prieteni pe care ii pretuiti foarte mult, o pereche de sireturi din aur care costa peste 15. 000 de euro sau un aparat de ras de 80. 000 de euro ar putea fi idei inspirate de cadouri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )