Libnet.ro
UNICEF

08:30

FOTO Cel mai mare rozariu din tara poate fi vizitat. La Arad se gaseste un imperiu al trandafirilor, culorilor si miresmelor

Adevărul Adevărul,
FOTO Cel mai mare rozariu din tara poate fi vizitat. La Arad se gaseste un imperiu al trandafirilor, culorilor si miresmelor

Cel mai mare rozariu din tara noastra si chiar din sud-estul Europei poate fi vizitat incepand din aceasta saptamana gratuit tot sezonul. Rozariul este situat langa DN7 10 kilometri de Arad langa Mandruloc). continuă pe Adevărul

Un spital din Romania, nominalizat la titlul de cel mai curat spital din Europa.

Cel mai curat spital din Europa ar putea fi la Brasov, informeaza Realitatea. net. O unitate sanitara privata din Romania se lupta pentru acest titlu cu alte trei din Germania, Luxemburg si Irlanda. Reprezentantii Organizatiei Mondiale a Sanatatii au mers la Brasov si au spus ca unitatea de la noi din tara are cele mai mari sanse sa castige. In spitalul brasovean nominalizat la titlul de Cel mai curat spital din Europa regulile de igiena sunt foarte stricte. Folosim dezinfectanti de inalta .

Subiectele Zilei: Revizuirea Constitutiei. Casa Regala nu si-a gasit locul in legea fundamentala; Ce conditii au pus nemtii de Daimler pentru megainvestitia de la Cugir; Viata ca o prada, in cel mai sarac loc din Romania

Republica de la Gaujani. Cine conduce cu adevarat o comunitate. Comunitatea isi poate alege si altfel de lideri, nu prin vot politic. Dovada. Daniel Constantin, ministrul Agriculturii: Nu mai suntem granarul Europei din cauza lipsei irigatiilor si a agriculturii faramitate.

iti vine sa-l mananci! Cel mai dulce copil din lume iti face ziua mai frumoasa

John are 3 ani si, ca oricarui copil, ii plac la nebunie bomboanele. Prins de mama sa cu fata plina de bombonele, micutul minte cu o naturalete iesita din comun. Nu, eu n-am mancat nimic. Nu stiu! :))Cel.

Fotografia in care s-a vazut TOT. Cea mai mare diva din SUA s-a facut de rusine in mijlocul strazii

Nu mai are o silueta de invidiat si asta pentru ca este pe care de a deveni mamica, dar asta nu o opreste pe diva Kim Kardashian sa poarte fustite mini, care sa ii arate ceva mai mult decat ar trebui. De aceast.

Euro a fost cotat la cel mai ridicat nivel din ultimele sapte saptamani

Banca Nationala a Romaniei a publicat vineri un curs de referinta cu 4,74 bani mai ridicat, de 4,3794 lei/euro, reprezentand maximul ultimelor aproape sapte saptamani. O rata de schimb superioara, de.

Mika Hakkinen, pilotul pe care Michael Schumacher il considera cel mai mare rival al sau

Mika Hakkinen, ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool si dublu campion mondial de Formula 1 cu echipa McLaren, va fi prezent in Bucuretti pe data de 5 iunie, pentru a.

FOTO Cele mai vechi ilustrate din Hunedoara si Deva: ce oras era mai frumos in urma cu un secol?

Castelul Corvinilor si cetatea medievala a Devei au fost monumentele cele mai des infatisate in primele ilustrate trimise de calatorii care ajungeau in cele doua orasele. Cele mai vechi carti postale, in serie, din Hunedoara si din Deva dateaza de la sfarsitul secolului al nouasprezecelea.

Scrisoare de despartire, devenita populara pe internet: Cel mai amuzant bilet de adio (FOTO)

O scrisoare de despartire scrisa de o femeie din America a devenit foarte populara pe internet, fiind catalogata drept cel mai amuzant bilet de adio, scrie Huffington Post. O femeie din Statele Unite a.

FOTO VIDEO Grindina mai mare decat oul de gaina a facut ravagii in judetul Teleorman

Prapad in judetul Teleorman. O furtuna extrem de puternica, insotita de caderi de grindina, a afectat serios mai multe localitati din sudul judetului Teleorman. Parbrize si acoperisuri sparte si culturi agricole distruse. Sunt doar cateva din pagubele lasate in urma de grindina cu bucati de gheata de marimea oului de gaina.

Lux sau kitsch si megalomanie? Vezi cum arata cele mai profitabile cazinouri din lume! (FOTO).

Cei mai multi oameni cred ca Las Vegas este capitala mondiala a jocurilor de noroc, insa veniturile generate de cazinourile din Macao, o fosta colonie portugheza si o regiune semi-autonoma din China, le-au depasit pe cele din Las Vegas incepand din anul 2006. Cifra de afaceri a companiilor detinatoare de cazinouri in Macao este, anual, de cinci ori mai mare decat cea a companiilor care opereaza in Las Vegas, conform publicatiei The New Yorker. Cazinourile apar, in Macao, precum ciupercile .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1941 seconds )