Libnet.ro
UNICEF

06:30

FOTO Cele mai tari locuri din Arad unde tinerii se distreaza la sfarsit de saptamana

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai tari locuri din Arad unde tinerii se distreaza la sfarsit de saptamana

Sfarsitului de saptamana este un prilej de petreceri pentru tineri. Aradenii dornici de a petrece in cluburile din oras au la dispozitie o sumedenie de variante. continuă pe Adevărul

FOTO Distractie de weekend: Aqualand Deva si Bazinul de inot, printre cele mai populare locuri de relaxare

Bazinul de inot din Hunedoara si complexul Aqualand din Deva se numara printre cele mai populare locuri de petrecere a timpului liber in cele doua municipii invecinate.

Top 10: cele mai terifiante poduri din lume

Cele mai terifiante poduri din lume sunt construite la inaltimi care fac concurenta peisajelor din avion si chiar daca sunt sigure, solide, aparent pot parea un pic infricosatoare, scrie weather. com .

INTERACTIV Cele mai importante concerte din luna iunie din Capitala, puse pe harta

Luna iunie aduce zeci de concerte pentru bucuresteni, in mai multe locatii din Capitala. Tory Amos, Bob Dylan, Billy Idol, Phoenix, Bogdan Tomescu sau Asaf Avidan sunt doar cativa din artistii care vor interpreta pe scenele din Capitala. HotNews. ro va prezinta o aplicatie interactiva care pune pe harta toate concertele mari ce vor avea loc in luna iunie in Bucuresti.

FOTO Unde ne putem distra in Piatra Neamt. Cele mai cautate locuri in sezonul estival

In preajma sezonului estival, orasul de la poalele Pietricicai ofera mai multe oportunitati de relaxare si distractie. Fie ca e vorba de terase in aer liber, sau cluburi de tip pub, locurile sunt tentante atat pentru localnici, cat si pentru oaspeti din afara urbei.

FOTO inceput de vara. Cele mai interesante locuri unde te poti distra in Ploiesti

Serile tot mai lungi si calduroase, de inceput de vara, au readus clientii tarzii in terasele, cafenelele si pub-urile din Ploiesti. Indiferent de gusturi si buzunar, exista un local pentru fiecare.

Foto: Cele mai atractive 10 destinatii turistice pentru 2014

Daca inca nu ti-ai planuit concediul pe anul acesta, nu te ingrijora, deoarece iti vom oferi topul celor mai atractive 10 destinatii din lume, care vor face din anul 2014, un an de neuitat.

FOTO: Cele mai rapide 10 masini de politie din lume

Capturarea infractorilor a devenit una plina de farmec pentru unele forte de politie din intreaga lume.

O bacterie pune in pericol una dintre cele mai populare bauturi din lume. incalzirea globala contribuie la disparitia ei

In 24 de ore, intreaga populatie consuma 1,6 miliarde de cesti de cafea. Este cea mai populara bautura dupa apa si ceai. Din punct de vedere financiar, cafeaua este al doilea cel mai tranzactionat bun dupa.

Cele mai parfumate flori din lume

Florile te incanta cu frumusetea lor, cu diversitatea formelor si culorilor. Daca iti plac florile, cu siguranta ca esti atras si de mireasma lor, fie ca iti place mirosul dulceag sau cel mai exotic. Iata un.

Milionari romani care s-au sinucis: cele mai celebre cazuri din business-ul local

O serie de oameni de afaceri cunoscuti pe plan local s-au sinucis in ultimii ani, cel mai recent caz fiind cel al lui Ilie Vonica, proprietarul Polisano, a carui firma a fost implicata in scandalul retetelor false pentru bolnavii de cancer.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )