Libnet.ro
UNICEF

21:15

Mercedes-Benz lanseaza Pullman, cel mai scump sedan din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mercedes-Benz lanseaza Pullman, cel mai scump sedan din lume

Mercedes-Benz va lansa anul viitor modelul Pullman clasa S, care, la un pret de circa 1 milion de dolari, va deveni cel mai scump sedan din lume, devansand Rolls-Royce, relateaza Bloomberg. continuă pe Wall-Street Ro

Mercedes-Benz va lansa anul viitor modelul Pullman, cel mai scump sedan din lume

Mercedes-Benz va lansa anul viitor modelul Pullman clasa S. La un pret de circa 1 milion de dolari, autoturismul va deveni cel mai scump sedan din lume, devansand Rolls-Royce, noteaza Bloomberg. Modelul, cu.

Cel mai inalt bloc cu locuinte din Arad, aproape de finalizare. Investitia se ridica la 5,5 mil. euro

Prima faza a proiectului rezidential Adora Park, situat aproape de centrul Aradului, este aproape de finalizare si locuintele au fost scoase la vanzare, au declarat oficialii Tagor. Acest proiect este estimat sa devina cel mai mare complex privat de.

BNR a coborat cursul de schimb la 4,3847 lei/euro, cel mai redus nivel din ultimele 13 luni

Banca Nationala a Romaniei a anuntat joi un curs de schimb cu 0,97 bani mai mic decat in ziua precendenta, la 4,3847 lei/euro, fiind cel mai redus nivel din ultimele 13 luni. BNR nu a mai anuntat un curs mai.

Cel mai redus curs euro/leu din ultimele 13 luni. Vezi cotatia BNR

Cursul de schimb anuntat de Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut joi cu 0,97 bani 0,22%), la 4,3847 lei/euro, atingand cel mai redus nivel din ultimele 13 luni. Potrivit analistilor, leul a fost sutinut.

Cel mai bogat patron din Liga 1, chemat la DIICOT

Ioan Niculae Astra Giurgiu), cel mai bogat patron din Liga 1), va sosi joi la DIICOT fiind banuit de spalare de bani.

Jaguar prezinta in iunie cel mai rapid model, construit in editie limitata

F-TYPE Project 7, cel mai rapid model Jaguar, isi va face debutul pe data de 26 iunie, in cadrul Goodwood Festival of Speed 2014.

Salariatii din Romania au lucrat cel mai mult in randul tarilor UE, in 2013

Salariatii cu norma intreaga din Romania au lucrat anul trecut cel mai mult in randul tarilor din UE, in medie 2. 099 de ore. Liber-profesionistii romani, cu 2. 024 de ore, se numara printre europenii cu cea.

Mondragon, cel mai in varsta jucator din istoria Cupei Mondiale

Portarul columbian Faryd Mondragon a devenit cel mai in varsta jucator care a evoluat la turneu final de Cupa Mondiala, la cei 43 de ani si trei zile ai sai. El l-a depasit pe camerunezului Roger Milla, care a evoluat la CM din 1994 la 42 de ani, o luna si opt zile.

Faryd Mondragon, dupa ce a devenit cel mai batran jucator din istoria Cupei Mondiale: Sunt un privilegiat, este o onoare pentru mine

Portarul columbian Faryd Mondragon a devenit cel mai batran jucator care a evoluat la Cupa Mondiala, fiind introdus pe teren in minutul 84 al partidei dintre Columbia si Japonia, din cadrul grupei C. La 43 de ani.

Portarul Mondragon, la 43 de ani, cel mai in varsta jucator care evolueaza la CM - In 1998 a primit gol de la Adrian Ilie

Portarul columbian Faryd Mondragon a devenit cel mai in varsta jucator care evolueaza la un turneu final al Cupei Mondiale, la 43 de ani si trei zile. Acesta a intrat pe teren in minutul 84 al partidei dintre Columbia si Japonia 4-1) si l-a depasit pe camerunezul Roger Milla. La Mondialul din 1998, Mondragon a primit un gol superb de la Adrian Ilie.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )