Libnet.ro
UNICEF

19:00

FOTO Cele mai bogate recolte din ultimii 10 ani ii baga in faliment pe agricultorii din patria legumelor. Rosile s-au stricat, le-am aruncat. Fluieram a paguba

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai bogate recolte din ultimii 10 ani ii baga in faliment pe agricultorii din patria legumelor. Rosile s-au stricat, le-am aruncat. Fluieram a paguba

Agricultorii din Dolj recunosc ca au avut un an bun, insa acum, cand a venit vremea sa traga linie, fluiera a paguba. Oamenii sustin ca din cauza ploilor recolta a fost distrusa in proportie de 70%, asa ca au fost nevoiti sa arunce legumele la gunoi. continuă pe Adevărul

Ginerele Helenei Pastor, una dintre cele mai bogate femei din Monaco, a marturisit ca a dat ordinul pentru uciderea soacrei sale

Una dintre cele mai bogate femei din Monaco, Helene Pastor, a fost ucisa la ordinul ginerului sau, consulul onorific al Poloniei la Monaco, Wojciech Janowski. Acesta a recunoscut in fata anchetatorilor ca a oferit.

FOTO Cele mai bizare festivaluri din lume

Festivaluri gastronomice, de muzica si dans exista in toate colturile lumii, dar cateva orase au gasit pretexte dintre cele mai bizare pentru distractie. Temele alese pentru ineditele evenimente atrag de multe ori turisti dornici de distractie.

Economia SUA a inregistrat in primul trimestru cea mai mare contractie din ultimii 5 ani, de 2,9%

Economia Statelor Unite aleAmericii a inregistrat in primul trimestru cea mai mare contractie din ultimii 5 ani, de 2,9%. Declinul inregistrat a fost peste asteptarile analistilor si peste estimarea.

FOTO Cele mai bune 100 de filme din istoria cinematografiei

Este gresit sa se mai faca inca o lista in care sa se desemneze cel mai bun film al tuturor timpurilor? Jurnalistii de la The Hollywood Reporter au apreciat ca nu ar fi o greseala. La urma urmei, exista si alte liste. Multe altele. Atat de multe liste incat nu pot fi listate impreuna. Numai ca topul intocmit de aceasta publicatie este primul care supune aceasta problema unor oameni din interiorul industriei cinematografiei.

Faze tari: Britanicii, ingroziti de un crocodil care ar vana in apele raului Avon; Cele mai bizare morti din istorie; Doua femei au inventat blugii antiviol!

Legenda adevarata a lui Khutulun - printesa luptatoare din Mongolia. Doi luptatori ai stepelor se masoara incet din priviri inainte de a-si inclesta bratele vanjoase fiecare in jurul mijlocului celuilalt. Colosii cu pielea aramie, arsa de soarele si. A fost creat hotdogul de 1,5 metri! Este intr-adevar sandvisul-monstru! Are 25. 000 de calorii, adica de 10 ori necesarul nutritional zilnic al unui barbat in toata firea. Cantareste 3 kilograme, din care 2. 000 de grame sunt doar.

Romanii au lucrat anul trecut cele mai multe ore din Uniunea Europeana

Angajatii din Romania au lucrat anul trecut in medie 2. 099 de ore, cel mai mult in randul tarilor din UE, in timp ce liber-profesionistii romani, cu 2. 024 de ore, se numara printre europenii cu cea mai redusa activitate, potrivit unei analize a institutului francez Coe-Rexecode .

Cele mai vechi fecale din lume releva un adevar stiintific: omul din Neanderthal nu manca doar carne

Cercetatorii au studiat cele mai vechi materii fecale umane si au descoperit ca oamenii din Neanderthal mancau si plante.

TOP: cele mai antreprenoriale tari din lume. A doua cea mai populata tara din lume detine prima pozitie

Raportul Oracle Capital Group masoara opiniile, atitudinile, experientele si activitile care contribuie la dezvoltarea antreprenoriatului, urmarind perceptia antreprenorilor, atitudinea fata de riscurile aferente inceperii unei noi.

Romanii lucreaza cele mai multe ore pe an din UE: cum stau celelalte tari europene

Romanii cu norma intreaga sunt cei care lucreaza cele mai multe ore din Uniunea Europeana, cu o medie de 2. 099 de ore pe an in 2013. Tot romanii ocupa prima pozitie in UE si dupa numarul de ore lucrate pe an de angajatii part-time, cu 1. 272 de ore in.

Romanii lucreaza cele mai multe ore pe an din UE: cum stau alte tari europene

Romanii cu norma intreaga sunt cei care lucreaza cele mai multe ore din Uniunea Europeana, cu o medie de 2. 099 de ore pe an in 2013. Tot romanii ocupa prima pozitie in UE si dupa numarul de ore lucrate pe an de angajatii part-time, cu 1. 272 de ore in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )