Libnet.ro
UNICEF

22:45

FOTO Cele mai bune hoteluri din lume recomandate nudistilor

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai bune hoteluri din lume recomandate nudistilor

Fie ca se numesc nudisti sau naturisti, persoanele care simt ca se relaxeaza pe deplin atunci cand renunta complet la haine si se bucura de comuniunea cu natura se pot refugia in resorturi de top destinate clientilor lipsiti de inhibitii. continuă pe Adevărul

FOTO: 10 dintre cele mai creative ceasuri din lume (partea I)

Ceasurile de mana nu se mai folosesc cum se intampla mai demult, insa mai exista unii oameni care le acorda importanta. Modelele pe care vi le vom prezenta mai jos sunt absolut deosebite, cu designuri noi, potrivite pentru era moderna in care traim si sunt menite sa ne mentina iubirea si pasiunea pentru ceasuri.

10 dintre cele mai creative ceasuri din lume (partea II)

Din pacate, in zilele noastre era telefoanelor mobile este din ce in ce mai populara, iar producatorii acestora depun eforturi constante pentru a le face mai performante, creaza functii noi si sisteme sofisticate, astfel incat nu mai acordam atata importanta ceasurilor.

webPR: A doua editie Kids Education reuneste cele mai bune oferte educationale pentru copii

Au fost deschise inscrierile pentru a doua editie a Kids Education. Evenimentul va avea loc in perioada 4-5 octombrie, la Palatul Copiilor din Bucuresti si isi propune sa reuneasca cele mai bune oferte educationale pentru copii, dintre cele disponibile in prezent in Romania. Zeci de firme, institutii si organizatii care ofera servicii de educatie premium pentru copii sunt asteptate sa isi prezinte ofertele in cadrul Kids Education.

Playtech TV Cele mai bune aplicatii de vacanta [VIDEO]

In fiecare sambata, Playtech TV este la Focus la Prima TV, la ora 18. Va vom prezenta cele mai utile aplicatii si gadgeturi pentru diverse situatii. Astazi, vorbim despre cele mai utile aplicatii din vacanta, daca inca mai vreti sa plecati. Aplicatia Waze Ce rost are sa te duci in vacanta daca stai cu masina in trafic la o coada imensa? Au patit-o multi, mai ales cand s-au intors de la mare, cand au descoperit ca autostrada Constanta-Bucuresti e blocata [].

Diageo Reserve World Class desemneaza cel mai bun barman din lume in 2014!

Diageo Reserve World Class Competition 2014, competitia internationala ce a adus titlul national de cel mai bun barman din Romania Aidei Ashor, a desemnat vara aceasta la Londra, castigatorul competitiei mondiale dintr-un grup de 48 de finalisti. Tanara clujeanca se numara printre cei mai buni barmani din lume ai momentului, fiind totodata una din cele 5 concurente femei in cadrul competitiei internationale.

Cel mai vechi smartphone din lume, PIESA DE MUZEU la 20 de ani de la lansarea sa pe piata

Cel mai vechi smartphone din lume va fi expus la Muzeul Stiintelor din Londra, Marea Britanie, la 20 de ani de la lansarea sa pe piata, scrie independent. co. uk. in 1994, acest telefon inteligent al IBM Simon.

FOTO: 5 dintre cele mai bune telefoane mobile in prezent (partea I)

Cred ca ne-am dat cu totii seama si simtim cat de repede evolueaza tehnologia in zilele noastre, mai ales cand vine vorba despre masini, telefoane mobile si alte gadget-uri la care mai demult nu ne-am fi gandit niciodata ca am avea nevoie de ele.

FOTO Statiunea Brela din Croatia, renumita pentru una din cele mai frumoase plaje din Europa

In localitatea Brela, din Croatia, se afla una dintre cele mai frumoase plaje din lume, unde linia tarmului se intinde pe distanta a 5 kilometri si jumatate.

5 dintre cele mai bune telefoane mobile in prezent (partea II)

Cred ca ne-am dat cu totii seama si simtim cat de repede evolueaza tehnologia in zilele noastre, mai ales cand vine vorba despre masini, telefoane mobile si alte gadget-uri la care mai demult nu ne-am fi gandit niciodata ca am avea nevoie de ele.

FOTO Cele mai frumoase fotografii care surprind viata salbatica

Zeci de imagini inedite au fost incluse in concursul Wildlife Photography Of The Year, competitie in cadrul careia va fi desemnata, in finala din octombrie, cea mai spectaculoasa fotografie care surprinde viata salbatica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )