Libnet.ro
UNICEF

12:30

5 dintre cele mai bune telefoane mobile in prezent (partea II)

România Liberă România Liberă,
5 dintre cele mai bune telefoane mobile in prezent (partea II)

Cred ca ne-am dat cu totii seama si simtim cat de repede evolueaza tehnologia in zilele noastre, mai ales cand vine vorba despre masini, telefoane mobile si alte gadget-uri la care mai demult nu ne-am fi gandit niciodata ca am avea nevoie de ele. continuă pe România Liberă

FOTO: 5 dintre cele mai bune telefoane mobile in prezent (partea I)

Cred ca ne-am dat cu totii seama si simtim cat de repede evolueaza tehnologia in zilele noastre, mai ales cand vine vorba despre masini, telefoane mobile si alte gadget-uri la care mai demult nu ne-am fi gandit niciodata ca am avea nevoie de ele.

Cele mai bune telefoane sub 400 de lei in Romania

Ce smartphone-uri puteti sa va cumparati cu doar 400 de lei? Daca va duceti catre magazinele oficiale si cumparati smartphone-uri noi, atunci oferta este limitata. Noi va prezentam cinci variante de luat in calcul. La sub 400 de lei, smartphone-urile sunt la limita dintre feature phone si telefoane inteligente. Acestea sunt dispozitive cu care poti accesa retelele sociale, intra pe internet si asculta niste muzica. De asemenea, fotografiile pot fi facute la un nivel minimal. Practic, ofertele sunt limitate [].

webPR: A doua editie Kids Education reuneste cele mai bune oferte educationale pentru copii

Au fost deschise inscrierile pentru a doua editie a Kids Education. Evenimentul va avea loc in perioada 4-5 octombrie, la Palatul Copiilor din Bucuresti si isi propune sa reuneasca cele mai bune oferte educationale pentru copii, dintre cele disponibile in prezent in Romania. Zeci de firme, institutii si organizatii care ofera servicii de educatie premium pentru copii sunt asteptate sa isi prezinte ofertele in cadrul Kids Education.

Playtech TV Cele mai bune aplicatii de vacanta [VIDEO]

In fiecare sambata, Playtech TV este la Focus la Prima TV, la ora 18. Va vom prezenta cele mai utile aplicatii si gadgeturi pentru diverse situatii. Astazi, vorbim despre cele mai utile aplicatii din vacanta, daca inca mai vreti sa plecati. Aplicatia Waze Ce rost are sa te duci in vacanta daca stai cu masina in trafic la o coada imensa? Au patit-o multi, mai ales cand s-au intors de la mare, cand au descoperit ca autostrada Constanta-Bucuresti e blocata [].

10 dintre cele mai creative ceasuri din lume (partea II)

Din pacate, in zilele noastre era telefoanelor mobile este din ce in ce mai populara, iar producatorii acestora depun eforturi constante pentru a le face mai performante, creaza functii noi si sisteme sofisticate, astfel incat nu mai acordam atata importanta ceasurilor.

FOTO: 10 dintre cele mai grozave orase unde poti vedea arta stradala (partea II)

Arta stradala a devenit un concept foarte practicat si apreciat in intreaga lume. Tot mai multi oameni creaza aceste frumoase opere de arta, in locuri mai populare sau mai neobisnuite, in toate colturile lumii.

FOTO: 10 dintre cele mai grozave orase unde poti vedea arta stradala (partea I)

Arta stradala a devenit un concept foarte practicat si apreciat in intreaga lume. Tot mai multi oameni creaza aceste frumoase opere de arta, in locuri mai populare sau mai neobisnuite, in toate colturile lumii.

FOTO: 10 dintre cele mai creative ceasuri din lume (partea I)

Ceasurile de mana nu se mai folosesc cum se intampla mai demult, insa mai exista unii oameni care le acorda importanta. Modelele pe care vi le vom prezenta mai jos sunt absolut deosebite, cu designuri noi, potrivite pentru era moderna in care traim si sunt menite sa ne mentina iubirea si pasiunea pentru ceasuri.

FOTO Cele mai bune hoteluri din lume recomandate nudistilor

Fie ca se numesc nudisti sau naturisti, persoanele care simt ca se relaxeaza pe deplin atunci cand renunta complet la haine si se bucura de comuniunea cu natura se pot refugia in resorturi de top destinate clientilor lipsiti de inhibitii.

Cat de repede isi pierd calitatile nutritive unele dintre cele mai consumate alimente

Unele din cele mai intalnite alimente din camara, care au un termen de valabilitate mare, cum sunt conservele de pasta de tomate sau cartofii, isi pierd savoarea si calitatile nutritive mai repede decat ne-am fi imaginat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )