Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Cum arata, dupa reabilitare, unul dintre cele mai frumoase palate din orasul ce rivalizeaza cu Barcelona sau Budapesta

Adevărul Adevărul,
FOTO Cum arata, dupa reabilitare, unul dintre cele mai frumoase palate din orasul ce rivalizeaza cu Barcelona sau Budapesta

Dominat de caracteristicile tipice arhitecturii 1900, dar eterogen, eclectic, utilizand si elemente istoriciste adaptate caracterului general Art Nouveau al fatadelor, Palatul Moskovits si-a recapatat stralucirea de alta data. continuă pe Adevărul

Cum arata, dupa reabilitare, unul dintre cele mai frumoase palate din orasul ce rivalizeaza cu Barcelona sau Budapesta

Dominat de caracteristicile tipice arhitecturii 1900, dar eterogen, eclectic, utilizand si elemente istoriciste adaptate caracterului general Art Nouveau al fatadelor, Palatul Moskovits si-a recapatat stralucirea de alta data.

Unul dintre cele mai mari site-uri din lume, iNCHIS. Politia a arestat mai multe persoane

Unul dintre cele mai mari site-uri din lume a fost inchis, anunta autoritatile britanice. Mai multe persoane au fost arestate in aceasata descindere la care au participat cinci tari. Hackeri din intreaga.

Unul dintre cele mai mari mistere ale unei evadari din timpul Holocaustului a fost dezlegat. Planul incredibil pus la cale de prizonieri

Arheologii au descoperit un tunel sapat cu mana in zona unui sit al masacrului din timpul Holocaustului. O echipa de cercetatori si cartografi au afirmat ca au descoperit un tunel secret care pare a fi sapat.

Investitie de peste 7,5 milioane de lei pentru unul dintre cele patru trasee de piste pentru biciclete din centrul Capitalei propuse de municipalitate

Primaria Capitalei ar urma sa investeasca 7,5 milioane de lei pentru unul dintre cele patru trasee de piste pentru biciclete din centrul Capitalei, propuse de municipalitate, intre Piata Victoriei si bulevardul Constantin Prezan, pe o lungime de aproape opt kilometri, conform unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte a Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB).

Moment ISTORIC: Kim Jong-un a trecut pe jos granita dintre cele doua Corei (FOTO)

Pentru a se aseza la masa discutiilor cu partea sud-coreeana, in cadrul unui summit mult asteptat, Kim Jong-un a trecut pe jos granita dintre cele doua Corei, vineri dimineata, devenind, astfel, primul lider.

SUA: Unul dintre cei mai cautati criminali in serie, prins dupa 40 de ani

Unul dintre cei mai cautati criminali in serie din SUA, Joseph James DeAngelo, un fost politist, a fost arestat miercuri noaptea, dupa ce a fost cautat timp de 40 de ani. Joseph James DeAngelo, in anii 70 si.

Voi cu Voicu. Unul dintre putinii romani care stie secretele Vaticanului, dezvaluiri exclusive

Parintele Francisc Dobos, unul dintre putinii romani care a vazut Vaticanul din interior, a povestit, sambata, la Voi cu Voicu ce detalii ascunse de ochii intregii lumi a reusit sa afle in ce opt ani pe.

Voi cu Voicu. Unul dintre putinii romani care stiu secretele Vaticanului, dezvaluiri exclusive

Parintele Francisc Dobos, unul dintre putinii romani care a vazut Vaticanul din interior, a povestit, sambata, la Voi cu Voicu ce detalii ascunse de ochii intregii lumi a reusit sa afle in ce opt ani pe.

Secretele de frumusete ale imparatesei Sissi, una dintre cele mai frumoase femei din istorie

Celebra imparateasa Sissi a Austriei a fost una dintre cele mai frumoase femei ale epocii. Sotia imparatului Franz Joseph era obsedata de aspectul obrazului si al parului ei lung si bogat, de silueta ei ca .

Un monstru s-a nascut la Cernobil. Cum arata bestia care ucide in cinci minute - FOTO

Un monstru s-a nascut in dezastrul nucelar de la Cernobil. in interiorul ruinelor reactorului nuclear care a explodat la 26 aprilie 1986 a aparut unul dintre cele mai periculoase lucruri din lume. in perioada.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )