Libnet.ro
UNICEF

15:45

FOTO Cele mai frumoase romance de odinioara. Cum aratau in tinerete fostele dive ale ecranelor

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai frumoase romance de odinioara. Cum aratau in tinerete fostele dive ale ecranelor

Sunt divele care le-au incantat privirile parintilor nostri si nu numai lor. Sunt acele nume mari ale filmelor si varietatilor de altadata, femeile superbe care ne tineau lipiti de vechile televizoare alb-negru. continuă pe Adevărul

FOTO Cele mai frumoase romance de odinioara. Vezi cum aratau in tinerete fostele dive ale ecranelor!

Sunt divele care le-au incantat privirile parintilor nostri si nu numai lor. Sunt acele nume mari ale filmelor si varietatilor de altadata, femeile superbe care ne tineau lipiti de vechile televizoare alb-negru.

FOTO Cele mai frumoase povesti de iarna, premiate de Primaria Vaslui

La sfarsitul saptamanii trecute in foaierul Primariei Municipiului Vaslui a avut loc o expozitie tematica Povestea mea de iarna, in cadrul careia au fost expuse cele mai frumoase lucrari realizate de elevii din municipiul Vaslui.

Top 20 cele mai frumoase little black dressed afisate de vedete anul acesta!

Fie ca preferi un model din piele precum Cameron Diaz si Rita Ora sau o rochita cu decolteu adanc, asemeni celor purtate de Jennifer Lawrence, Rihanna ori Kim Kardashian, iata care sunt cele mai frumoase little black dresses purtate de vedete in 2014! .

Sibiul, printre primele sapte orase, la nivel mondial, cu cele mai frumoase piete de Craciun

Sibiul a fost inclus pe o lista a oraselor cu cele mai frumoase piete de Craciun din lume. intr-un articol, cotidianul spaniol El Mundo recomanda sapte orase din intreaga lume care merita vizitate in aceasta.

FOTO Cele mai proaste drumuri din sudul judetului Vaslui. Drumuri judetene si comunale, adevarate trasee off-road

Mai multe drumuri judetene si comunale din zona Barladului pot fi incadrate la loc de cinste pe harta celor mai proaste drumuri din Romania. Strazile peticite si lipsa marcajelor ii nemultumeste pe soferi. Sunt kilometri intregi de drumuri care au ramas ca-n epoca de piatra.

FOTO Expozitie de pasari de iepuri de rasa la Sala de sport a Colegiului Tudor Vladimirescu. Cele mai frumoase exemplare au fost premiate

Peste 300 de gaini, porumbei, papagali si iepuri pot fi admirate in cadrul primei expozitii de acest gen organizata in Targu Jiu. Peste 20 de crescatori participa la Expo Fauna Goprjeana.

FOTO Expozitie de pasari si iepuri de rasa la Sala de sport a Colegiului Tudor Vladimirescu. Cele mai frumoase exemplare au fost premiate

Peste 300 de gaini, porumbei, papagali si iepuri pot fi admirate in cadrul primei expozitii de acest gen organizata in Targu Jiu. Peste 20 de crescatori participa la Expo Fauna Goprjeana.

Barbatul platit sa evalueze trupurile celor mai frumoase femei din lume

Ross Hadley, un britanic in varsta de 35 de ani, este tinta invidiilor tuturor barbatilor. Barbatul, antrenor de fitness, este judecatorul siluetelor celor mai frumoase femei din lume, cele 126 de candidate la titlul Miss World.

FOTO Dambovita are 22 de kilometri de pamant. Bugetele din anii trecuti, prea mici pentru modernizarea uneia dintre cele mai mari retele de drumuri din tara

Judetul Dambovita are una dintre cele mai mari retele de Drumuri Judetene din tara, 845 de kilometri, insa investitiile in reabilitare si modernizare nu au fost pe masura in ultimii 10 ani. Pana in 2020, Consiliul Judetean Dambovita spera sa asfalteze si modernizeze in jur de 200 de kilometri de drumuri.

Reduceri aniversare eMAG: Cele mai bune telefoane pe care sa le cumperi

EMAG are reduceri incepand de astazi pentru a aniversa cei 13 ani pe care ii implineste in Romania. Avem lista cu cele mai bune telefoane pe care sa le cumperi acum. Cele mai bune telefoane de la eMAG pe care le poti cumpara la pret mai mic sunt unele pe care poate le-ai mai remarcat si la Black Friday 2014. Sunt de la LG, Samsung si Sony. Reducerile difera de la model la model. Iata-le pe cele mai bune cinci [].

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2919 seconds )