Libnet.ro
UNICEF

07:30

PREMIILE GRAMMY 2015: Beyonce, cele mai multe nominalizari din ISTORIE! Iata lista completa a nominalizatilor

Devorator Monden Devorator Monden,
PREMIILE GRAMMY 2015: Beyonce, cele mai multe nominalizari din ISTORIE! Iata lista completa a nominalizatilor

Cantaretul Sam Smith a primit cele mai multe nominalizari sase la editia din 2015 a galei premiilor Grammy,. continuă pe Devorator Monden

GRAMMY 2015. Beyonce, cele mai multe nominalizari din istorie

Cantaretul Sam Smith a primit cele mai multe nominalizari - sase - gala premiilor Grammy 2015, fiind urmat in top de cantareata Iggy Azalea, care a primit patru, in timp ce Beyonce a intrecut-o pe Dolly Parton, devenind cea mai nominalizata artista din istoria acestor trofee.

Premiile Grammy 2015: Sam Smith si Iggy Azalea, cele mai multe nominalizari

Cantaretul Sam Smith a primit cele mai multe nominalizari - sase - la editia din 2015 a galei premiilor Grammy, fiind urmat in top de cantareata Iggy Azalea, care a primit patru, informeaza Mediafax.

HBO, televiziunea cu cele mai multe nominalizari la premiile Sindicatului scenaristilor americani

Televiziunea HBO a primit, joi, 16 nominalizari la premiile Writers Guild, serialele Urzeala Tronurilor, Silicon Valleysi Detectivii din Louisiananumarandu-se printre cele mai nominalizate productii la aceste trofee acordate de Sindicatul scenaristilor americani WGA), potrivit Reuters.

ANOFM: Aproape 12.500 de posturi vacante, cele mai multe fiind in Bucuresti

Aproape 12. 500 de locuri de munca sunt vacante, in prezent, la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Prahova, Cluj si Ilfov, iar cele mai putine in Bacau, Mehedinti, Caras-Severin si Suceava, informeaza Agentia Nationala.

Tara noastra are cele mai multe cazuri de hepatita dintre tarile europene

Cu 1. 800 de locuitori posibil infectati cu virus hepatitic B si 635. 000 posibil infectati cu virus hepatitic C, Romania ocupa primul loc in randul tarilor europene la numarul total de cazuri de hepatita, conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, potrivit unui comunicat remis redactiei din partea delegatiei romane a grupului PPE.

10 jucatoare de la HCM au evoluat in toate meciurile din grupa D a EHF Champions League. Valentina Ardean Elisei cele mai multe goluri

HCM Baia Mare s-a calificat in primavara europeana la handball, insa misiunea campioanei nu va fi una deloc usoara. O asteapta meciuri dificile, cu adversary redutabili care nu se vor da la o parte cu una, cu doua. Statistica ne arata ca HCM-ul lui Buceschi si Kovacs este singura echipa care merge in faza urmatoare a competitiei fara niciun punct.

Business Report: Cati bani iti iau bancile ca sa-ti administreze finantele. Topul comisioanelor la cele mai mari banci din Romania; Topul dezvoltatorilor care construiesc cele mai multe locuinte; Banca Transilvania preia Volksbank Romania

Achizitia de trenuri de metrou de 440 de mil. euro se amana. Metrorex nu a oferit inca explicatii. Numele companiei care va livra trenuri de. Psihoza redeventelor: ce legatura este intre Petrom si Rosia Montana?Incapacitatea guvernului de a gestiona coerent si obiectiv sursele de venit.

Nominalizari Grammy 2015 lista artistilor

S-au anuntat oficial artistii si muzicienii nominalizati la Premiile Grammy, ceremonie ce va avea loc pe 8 februarie 2015. Beyonce, Taylor Swift, Sia si Pharell Williams sunt printre favoriti.

Google schimba YouTube dupa cele mai noi tendinte. Cum va arata popularul serviciu pe Android

YouTube, una dintre cele mai importante aplicatii ale celor de la Google, primeste in sfarsit update-ul care aduce, printre altele, si Material Design. Una dintre cele mai importante aspecte ale Android 5. 0 Lollipop estedesign-ul. Material Design al celor de laGoogleeste o schimbare majora fata de cel folosit pana de curand. Dupa ce mai multe aplicatii importante, precum Google Maps sau Google Drive, au avut parte de actualizari importante, este acum randul YouTube sa primeasca un update. Actuala versiune 5. 6 este astfel [].

Cele mai bune aparate foto in 2014 si 2015

Nikon, Sony si Canon sunt cele mai bune si populare braduri producatoare de echipamente foto, cel putin asta reiese dintr-un sondaj al portalului ClubulFoto. ro , pe baza raspunsurilor a peste 2. 000 de utilizatori specializati. Dintr-un total de opt.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,265 seconds )