Libnet.ro
UNICEF

16:00

Universitatea de Vest a implementat unul dintre cele mai bune softuri anti-plagiat din lume

România Liberă România Liberă,
Universitatea de Vest a implementat unul dintre cele mai bune softuri anti-plagiat din lume

Universitatea de Vest a implementat softul anti-plagiat Turnitin, considerat printre cele mai bune programe de acest fel din intreaga lume, conform Televiziunii Romane. continuă pe România Liberă

Una dintre cele mai fascinante pesteri din tara, cu elemente unice si rare, atrage ca un magnet specialisti din Romania si din Franta

In aceasta perioada in Pestera Tausoare din Muntii Rodnei, cea mai lunga din Carpatii Orientali si una dintre cele mai fascinante datorita descoperirilor din ultimele decenii, au loc mai multe cercetari stiintifice desfasurate de specialisti din Cluj-Napoca, Bucuresti si chiar Franta.

Semnal de alarma. Cum poate fi fentat diabetul, una dintre cele mai grave boli cronice

Ziua Mondiala a Diabetului, una dintre cele mai grave boli cronice, va fi marcata pe 14 noiembrie si Calarasi. La eveniment sunt asteptati toti calarasenii care doresc sa adopte un stil de viata sanatos pentru a nu cadea prada bolii.

Marii lideri sunt si tactici, si strategici: fac schimbari haotice, dar obtin cele mai bune rezultate

Este o conceptie gresita des intalnita ca liderii pot fi strategici sau tactici. De exemplu, se obisnuieste sa se vorbeasca despre directorii executivi ca despre lideri strategici si despre middle manageri ca despre executanti tactici. Astfel, deseori.

Volvo FH provoaca una dintre cele mai rapide masini sport din lume, un Koenigsegg One:1

Noua cutie unica de viteze I-Shift Dual Clutch produsa de Volvo Trucks este testata in noul film Volvo Trucks vs. Koenigsegg. In clipul video, autocamionul Volvo FH concureaza impotriva unui Koenigsegg One:1 de 1360CP si cu un raport putere/greutate de 1 la 1, ceea ce o transforma in prima megamasina din lume. Pentru a egaliza sansele, autocamionul Volvo FH va parcurge o tura de circuit in timp ce Koenigsegg parcurge doua. In ciuda acestui lucru, este greu de prevazut cine va invinge. Obiectivul cursei este de a supune cutia de viteze I-Shift Dual Clutch produsa de Volvo la testul extrem.

Cele mai rele 9 alimente pe care le poti manca

Nu intotdeauna poti face cele mai bune alegeri in ceea ce priveste alimentatia ta. Insa, daca esti suficient de atent, poti limita numarul greselilor alimentare. Iata o lista cu cele mai pacatoase 9.

Ideea de milioane a chinezilor: cu 300 de dolari si telefonul OnePlus One au ajuns unii dintre cei mai cunoscuti din lume

Daca ai auzit de OnePlus One, atunci cunosti poate cel mai mare succes al unei companii din China. Cu un buget de 300 de dolari pentru reclame a ajuns unul dintre cele mai discutate produse.

Adevarul Live, ora 15.00: Cat de ingrijoratoare sunt durerile de articulatii la schimbarea vremii, cand e nevoie de proteze articulare si care sunt mai bune?

Medicul chirurg Vlad Predescu, specializat in chirurgia genunchiului, ne va explica, la Adevarul Live, care sunt cele mai frecvente afectiuni ale acestei articulatii si care sunt noutatile in tratarea acestora.

Asociatia Romanilor din Italia: Subiectul votului diasporei, confiscat de unul dintre candidati

Asociatia Romanilor din Italia sustine ca diaspora este manipulata de fortele politice din Romania, iar sacrificarea ministrului de Externe Titus Corlatean este inutila, conform unui comunicat remis redactiei. Totodata, asociatia mai arata ca subiectul votului diasporei a fost confiscat de unul dintre candidatii la alegerile prezidentiale.

FOTO FASCINANTE: Cum arata cele mai frumoase statii de METROU din lume

Statiile de metrou sunt asociate, in general, cu aglomeratia, insa aproape niciodata cu arhitectura. Cu toate acestea, in lume exista cateva statii de metrou care ne demonstreaza de ce arhitectura este una dintre cele sapte arte.

Ce economii pot face romanii cand fac cumparaturi online. Cele mai mari diferente de pret sunt la parfumuri si carti

Produsele cumparate online sunt cu pana la 40% mai ieftine fata de cele achizitionate din magazinele traditionale, cele mai mari diferente de pret inregistrandu-se in cazul parfumurilor si al cartilor, arata rezultatele studiului Price Index realizat in luna octombrie de compania de cercetare de marketing Millward Brown Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )