Libnet.ro
UNICEF

08:00

Una dintre cele mai fascinante pesteri din tara, cu elemente unice si rare, atrage ca un magnet specialisti din Romania si din Franta

Adevărul Adevărul,
Una dintre cele mai fascinante pesteri din tara, cu elemente unice si rare, atrage ca un magnet specialisti din Romania si din Franta

In aceasta perioada in Pestera Tausoare din Muntii Rodnei, cea mai lunga din Carpatii Orientali si una dintre cele mai fascinante datorita descoperirilor din ultimele decenii, au loc mai multe cercetari stiintifice desfasurate de specialisti din Cluj-Napoca, Bucuresti si chiar Franta. continuă pe Adevărul

Volvo FH provoaca una dintre cele mai rapide masini sport din lume, un Koenigsegg One:1

Noua cutie unica de viteze I-Shift Dual Clutch produsa de Volvo Trucks este testata in noul film Volvo Trucks vs. Koenigsegg. In clipul video, autocamionul Volvo FH concureaza impotriva unui Koenigsegg One:1 de 1360CP si cu un raport putere/greutate de 1 la 1, ceea ce o transforma in prima megamasina din lume. Pentru a egaliza sansele, autocamionul Volvo FH va parcurge o tura de circuit in timp ce Koenigsegg parcurge doua. In ciuda acestui lucru, este greu de prevazut cine va invinge. Obiectivul cursei este de a supune cutia de viteze I-Shift Dual Clutch produsa de Volvo la testul extrem.

Semnal de alarma. Cum poate fi fentat diabetul, una dintre cele mai grave boli cronice

Ziua Mondiala a Diabetului, una dintre cele mai grave boli cronice, va fi marcata pe 14 noiembrie si Calarasi. La eveniment sunt asteptati toti calarasenii care doresc sa adopte un stil de viata sanatos pentru a nu cadea prada bolii.

Universitatea de Vest a implementat unul dintre cele mai bune softuri anti-plagiat din lume

Universitatea de Vest a implementat softul anti-plagiat Turnitin, considerat printre cele mai bune programe de acest fel din intreaga lume, conform Televiziunii Romane.

Massachussets, primul stat din SUA care ar putea interzice complet fumatul

Esti fumator si vrei sa vizitezi statul Massachussets sau student la una dintre cele mai prestigioase Universitati din SUA? Ei bine va trebui sa te gandesti de doua ori inainte de a intra cumpara tigari, dupa ce autoritatile din orasul american sunt pe.

Mr. Mrs. Smith au decis! Iata care sunt cele mai tari hoteluri din lume!

Cauti cel mai reusit bar construit in interiorul unui hotel? Sau poate cel mai tare hotel eco-friendly? Ei bine, acum iti va fi mult mai usor sa le identifici, deoarece tocmai s-au acordat premiile pentru cele mai reusite boutque hoteluri din lume, Smith Hotel Awards 2014!.

FOTO FASCINANTE: Cum arata cele mai frumoase statii de METROU din lume

Statiile de metrou sunt asociate, in general, cu aglomeratia, insa aproape niciodata cu arhitectura. Cu toate acestea, in lume exista cateva statii de metrou care ne demonstreaza de ce arhitectura este una dintre cele sapte arte.

Topul celor mai solicitante meserii din Romania. 75% dintre romani sunt afectati

Cele mai solicitante meserii din Romania sunt cele de medic, pilot, pompier si profesor, conform unui studiu realizat in baza unui top intocmit pe baza opiniilor exprimate de romani, scrie Agerpres. Astfel, 75%.

METEO Cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara. Vizibilitatea este redusa in unele locuri sub 50 de metri

Mai multe judete din tara se afla, marti dimineata, sub Cod galben de ceata. Specialistii au precizat ca, din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea este scazuta in unele locuri sub 50 de metri.

METEO Mai multe judete din tara au fost, marti dimineata, sub Cod galben de ceata

Mai multe judete din tara au fost, marti dimineata, sub Cod galben de ceata. Specialistii au precizat ca, din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea a fost scazuta in unele locuri sub 50 de metri.

Vizita. Presedintele PPE, Joseph Daul, si Klaus Iohannis, vin la cea mai moderna ferma de vaci din Baragan

Una dintre cele mai moderne ferme de vaci din judetul Calarasi va fi vizitata, marti, de presedintele Partidului Popular European, Joseph Daul, insotit de candidatul la presedintie Klaus Iohannis. Vizita nu este deloc intamplatoare. Ferma apartine deputatului Vasile IliutaPDL), unul dintre cei mai instariti politicieni din Baragan.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3547 seconds )