Libnet.ro
UNICEF

14:45

Permutari majore in clasamentul WTA dupa Roland Garros. Simona Halep este cea mai sifonata

Adevărul Adevărul,
Permutari majore in clasamentul WTA dupa Roland Garros. Simona Halep este cea mai sifonata

Rezultatele surprinzatoare din proba feminina de simplu de la Roland Garros vor avea repercursiuni si in clasamentul WTA care va intra in vigoare imcepand de luni. continuă pe Adevărul

Permutari majore in clasamentul WTA dupa Roland Garros. Simona Halep este cea mai afectata

Rezultatele surprinzatoare din proba feminina de simplu de la Roland Garros vor avea repercursiuni si in clasamentul WTA care va intra in vigoare imcepand de luni.

Simona Halep coboara pana pe locul 8 in clasamentul WTA, dupa ce a fost eliminata in sferturi la Roland Garros

Simona Halep, campioana in 2018 la Roland Garros, a fost eliminata de tanara Amanda Anisimova 17 ani, 51 WTA) in sferturile competitiei, scor 6-2, 6-4 si va cobori pana pe pozitia a opta in clasamentul WTA. Simona a reusit sa apere doar 430 din cele 2000 de puncte castigate anul trecut la Grand Slam-ul din Paris.

Simona Halep - Amanda Anisimova LIVE TEXT, la Roland Garros. Simona lupta pentru un loc in semifinale

Simona Halepjoaca acum Roland Garros, pe terenul Philippe Chatrier. Romanca o intalneste in sferturile de finala pe americancaAmanda Anisimova, intr-o disputa care trebuia sa aiba loc miercuri,.

Simona Halep, prima reactie dupa eliminarea de la Roland Garros

Castigatoare a turneului de la Roland Garros in 2018, Simona Halep a parasit competitia din acest an in sferturile de finala.

Simona Halep trimisa acasa de o pustoaica de 17 ani care aminteste de Sharapova

Simona Halep s-a oprit in sferturile de finala la Roland Garros, dupa ce a pierdut de o maniera care nu a lasat loc de prea multe interpretari disputa cu Amanda Anisimova, o americanca de origine rusa in varsta de 17 ani care aminteste cumva de Maria Sharapova la anii ei.

Halep a analizat sansele semifinalistelor de la Roland Garros pentru castigarea trofeului. Pe cine mizeaza romanca

Eliminata joi, in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, Simona Halep a vorbit despre semifinalele competitiei si si-a ales favoritele.

Decizia-surpriza luata de Simona Halep dupa esecul de la Roland Garros

Simona Halep nu a reusit sa castige niciun trofeu anul acesta. Mai mult, dupa esecul de la Roland Garros, cand s-a oprit in sferturi, va cadea de pe pozitia a treia pe locul 8 in clasamentul WTA. Simona Halep nu a avut un an stralucit pana acum. in competitiile pe zgura, sportiva romanca a evoluat [] .

Decizia surpriza luata de Simona Halep dupa esecul de la Roland Garros

Simona Halep nu a reusit sa castige niciun trofeu anul acesta. Mai mult, dupa esecul de la Roland Garros, cand s-a oprit in sferturi, va cadea de pe pozitia a treia pe locul 8 in clasamentul WTA. Simona Halep nu a avut un an stralucit pana acum. in competitiile pe zgura, sportiva romanca a evoluat [] .

Cine este Amanda Anisimova, jucatoarea care a eliminat-o pe Simona Halep la Roland Garros

Simona Halep a pierdut surprinzator in sferturile de finala la Roland Garros, in 2 seturi: 2-6, 4-6. Constanteanca a fost invinsa de Amanda Anisimova, o sportiva de doar 17 ani din Statele Unite ale Americii, care a castigat primul titlu WTA in aprilie 2019, la Copa Colsanitas, in Columbia. Amanda Anisimova a eliminat-o pe Simona [] .

Roland Garros: Programul zilei de joi - Simona Halep si Amanda Anisimova se lupta pentru un loc in penultimul act; Filip Jianu isi continua partida la juniori

Partida dintre Simona Halep 3 WTA) si Amanda Anisimova 51 WTA), contand pentru calificarea in semifinalele de la Roland Garros, se va disputa joi, de la ora 13:00 ora Romaniei), fiind prima a zilei pe arena Philippe Chatrier. Initial, confruntarea ar fi trebuit sa aiba loc miercuri, dar ploaia a dat peste cap programul competitiei de la Paris. Tot joi, Filip Jianu isi va continua meciul cu Brandon Nakashima de pe tabloul juniorilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )