Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO Cum a fost prins un hot din Craiova care a crezut ca poate fura in liniste daca sparge camera de supraveghere. Abia mai putea cara sacosele pline cu dulciuri

Adevărul Adevărul,
FOTO Cum a fost prins un hot din Craiova care a crezut ca poate fura in liniste daca sparge camera de supraveghere. Abia mai putea cara sacosele pline cu dulciuri

Hotul a spart geamul unui magazin de dulciuri din Craiova si a distrus camera video. A intrat inauntru, a umplut cateva plase cu sute de dulciuri si cartele telefonice si a plecat. Pe strada, a fost oprit de jandarmi si intrebat unde si-a facut cumparaturile in miez de noapte. continuă pe Adevărul

FOTO Cum a fost prins un hot din Craiova care a crezut ca poate fura in liniste daca sparge camera de supraveghere

Hotul a spart geamul unui magazin de dulciuri din Craiova si a distrus camera video. A intrat inauntru, a umplut cateva plase cu sute de dulciuri si cartele telefonice si a plecat. Pe strada, a fost oprit de jandarmi si intrebat unde si-a facut cumparaturile in miez de noapte.

Noi detalii in cazul tanarului din Braila, care a intrat cu masina in multime

Barbatul din Braila care a injunghiat un barbat si apoi a lovit in mod intentionat cu masina noua persoane a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luata, luni seara, de Tribunalul Braila, t?.

Cantitate uriasa de tigari gasita intr-un depozit clandestin din Iasi. Cum a fost prins, intamplator, proprietarul

Un barbat din Iasi a fost arestat pentru 30 de zile fiind acuzat de contrabanda cu tigari. Oleg Culeac ar fi detinut o cantitate impresionanta de tigari originare din Republica Moldova.

Tanarul din Braila, care a intrat cu masina in multime, a fost retinut

Tanarul de 20 de ani care a intrat intentionat cu masina in multimea din parcarea unui centru comercial din Braila a fost retinut, iar astazi procurorii vor cere arestarea preventiva. Individul a accidentat.

Tinerii din Neamt, care au violat un baiat de 13 ani au fost arestati preventiv. Imaginile atroce au fost distribuite

Trei tineri cu varste cuprinse intre 19 si 26 de ani au fost arestati pentru 30 de zile de magistratii Tribunalului Neamt, fiind acuzati ca au violat un baiat de 13 ani. Scena a fost filmata si, ulterior,.

O strada din Suceava care masoara 300 de metri are noua treceri de pietoni

Caz inedit in Suceava, unde pe o strada de 300 de metri au fost transate noua treceri de pietoni. Pentru realizarea acestui proiect neobisnuit, primaria a platit circa 260. 000 de lei, informeaza.

in premiera. Cum a devenit Romania singurul stat din Europa care a platit teroristi pentru a-si ucide cetatenii

In tara noastra, o arata documentele, a fost contruita una dintre cele mai puternice si periculoase masinarii de distrugere a propriului popor: securitatea. Romania a devenit astfel singurul stat din Europa.

Descoperiti. Informatiile din SUA care au panicat sistemul in Romania

Alegerile legislative partiale de pe 6 noiembrie din SUA au starnit interes urias si controverse nu doar in Statele Unite, ci peste tot in lume, inclusiv in Romania. Trump este un presedinte care provoaca.

Primul oras din lume care isi invata politistii sa zbore pe drone - VIDEO

Ofiterii de politie din Dubai au inceput sa ia lectii de zbor pe drone. Dronele S3 2019, realizate de o companie din California, ar urma sa ii ajute pe politisti sa ajunga la locuri greu accesibile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )