Libnet.ro
UNICEF

12:00

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea la US Open

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Simona Halep s-a calificat in turul al doilea la US Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat in runda a doua a turneului US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului, marti, dupa ce a dispus de americanca Nicole Gibbs cu scorul de 6-3, 3-6, 6-2. continuă pe Wall-Street Ro

FOTO Ce a facut Simona Halep la scurt timp dupa ce s-a calificat in turul al doilea de la US Open

Simona Halep s-a calificat, nu fara emotii, in turul secund al turneului de la US Open, dupa ce a trecut de americanca Nicole Gibbs.

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea la US Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat in runda a doua a turneului US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului, marti, dupa ce a dispus de americanca Nicole Gibbs cu.

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea la US Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat in runda a doua a turneului US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului, marti, dupa ce a dispus de americanca Nicole Gibbs cu.

Simona Halep, in turul al doilea la US Open

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea al US Open dupa trei ani si dupa ce a invins-o, marti,.

Simona Halep si obiectivele pentru finalul anului: Locul 1 WTA si revenirea la forma aratata la Wimbledon

S-a calificat in turul doi de la US Open, iar la conferinta de presa a discutat despre ce obiective are pentru ultima parte a anului. Simona Halep tinteste sus, jucatoarea noastra precizand ca vrea sa termine 2019 pe primul loc in clasamentul WTA si sa ajunga la forma aratata la Wimbledon Grand Slam pe care l-a si castigat).

Cand joaca Simona Halep cu Taylor Townsend in turul 2 la US Open

Simona Halep a invins-o pe Nicole Gibbs cu 6-3, 3-6, 6-2 si s-a calificat in turul 2 la US Open. Numarul 4 mondial va juca impotriva americancei Taylor Townsend locul 93 WTA), joi, 29 august 2019, de la ora 18:00. Ora de start a partidei poate fi modificata in functie de celelalte meciuri ale zilei.

US Open: Garbine Muguruza, eliminata in primul tur Naomi Osaka, Petra Kvitova, Kiki Bertens si Bianca Andreescu s-au calificat in turul al doilea

Garbine Muguruza Spania, 25 WTA, cap de serie 24) a fost invinsa in primul tur al US Open de americanca Alison Riske 36 WTA), scor 2-6, 6-1, 6-3. in turul al doilea s-au calificat Naomi Osaka Japonia, principala favorita) Petra Kvitova Cehia, 6), Kiki Bertens Olanda, 7) si Bianca Andreescu Canada, 15).

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Nicole Gibbs, in turul 1 la US Open

Simona Halep locul 4 WTA) joaca in turul 1 la US Open, marti seara, impotriva americancei Nicole Gibbs locul 135 WTA). Partida este programata in jurul orei 20:00 si este transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si online in format live video si text. Eurosport transmite meciul Simona Halep .

Cu cine joaca Simona Halep in primul meci la US Open. Nicole Gibbs este pe locul 135 WTA

Simona Halep joaca in turul 1 la US Open impotriva americancei Nicole Gibbs locul 135 WTA). Partida este programata marti, 27 august 2019, la ora 20:30. Daca se va califica in turul 2, Halep va primi un cec in valoare de 18. 000 de dolari. Simona Halep Nicole Gibbs se joaca in turul 1 la .

Simona Halep, primul mesaj dupa victoria de la US Open: Pot sa visez din nou sa castig un Grand Slam?

Simona Halep s-a calificat in runda a doua a turneului US Open, dupa ce a invins-o pe americanca Nicole Gibbs cu scorul de 6-3, 3-6, 6-2. Ma simt bine ca m-am intors aici, am avut mult sprijin. Nu am simtit.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )