Libnet.ro
UNICEF

09:15

FOTO O fata de 13 ani din America, gasita la trei luni de la moartea parintilor, dupa ce a reusit sa scape de rapitorul sau

Hotnews Hotnews,
 FOTO O fata de 13 ani din America, gasita la trei luni de la moartea parintilor, dupa ce a reusit sa scape de rapitorul sau

Dupa aproape de luni de captivitate, o fata de 13 ani din America a reusit sa scape, iar un barbat de 21 de ani, suspectat ca a rapit-o, a fost arestat, relateaza BBC. continuă pe Hotnews

Drama unei fete de doar 13 ani. A fost obligata sa-si priveasca parintii in timp ce erau impuscati, apoi a fost rapita

O copila de 13 ani din Wisconsin, SUA, a fost martora la moartea crunta a parintilor sai. Apoi ea a disparut in luna octombrie, iar acum a fost gasita in viata. Parintii copilei au fost.

Bustul realizat de Brancusi si furat din cimitirul Dumbrava se intoarce la Buzau dupa 13 ani

Autoritatile locale au anuntat ca Muzeul Judetean Buzau va intra in posesia bustului lui Petre Stanescu, realizat de Constantin Brancusi, lucrare ce a fost furata in urma cu peste un deceniu. Piesa face parte din grupul statuar realizat de marele sculptor in cimitirul Dumbrava la inceputul secolului trecut.

Al treilea deces provocat de gripa: Un tnar de 33 de ani din Arad, fara probleme anterioare de sanatate

Un barbat de 33 de ani din Arad a murit la Spitalul Judetean din Timisoara in urma unor multiple complicatii provocate de o gripa pe care a contactat-o in colectivitatea in care lucra, anunta Agerpres. Tanarul nu avea probleme anterioare de sanatate, a declarat Ovidiu Bedreag, medic la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Timisoara. Este cel de-al treilea deces provocat de gripa in Romania in acest sezon.

Scrisoarea devastatoare lasata de o fetita de 10 ani din Mexic care s-a sinucis pentru a-si face mama fericita

O fetita de 10 ani din Mexic a fost gasita moarta langa un bilet de adio in care scria ca s-a spanzurat pentru a-si face mama cea mai fericita femeie din lume.

Surpriza de care au avut parte elevii unui liceu din America dupa ce s-au ntors din vacanta

Elevii unui liceu din localitatea Mundelein, Illinois, SUA, au avut o surpriza cand s-au intors la scoala dupa sarbatorile de iarna atunci cand au vazut pe holurile liceului 7 picturi de dimensiuni mari care reprezentau carti din literatura americana. Proiectul a avut succes si pe pagina de Facebook a liceului, unde fotografiile cu volumele uriase au fost distribuite de mii de ori si au devenit virale in cateva ore.

Al cincilea deces din cauza gripei: Un barbat n vrsta de 70 de ani din Mures

Un barbat in varsta de 70 de ani din judetul Mures a murit, luni, din cauza gripei, fiind cel de-a cincilea deces din cauza acestui virus in acest sezon, anunta Institutul National de Sanatate Publica. Barbatul suferea si de alte boli si nu era vaccinat antigripal.

Copilul de sase ani din Deva, care s-a inecat intr-un bazin, s-a inecat. Micutul a facut stop cardiorespirator

Baiatul in varsta de sase ani care la sfarsitul lunii decembrie s-a inecat ntr-uni strand din Deva, a murit la Spitalul Judetean Timisoara, in urma unui stop cardiorespirator. Iulian Velea, medic.

Copilul de sase ani din Deva, care s-a inecat intr-un bazin, a murit. Micutul a facut stop cardiorespirator

Baiatul in varsta de sase ani care la sfarsitul lunii decembrie s-a inecat ntr-uni strand din Deva, a murit la Spitalul Judetean Timisoara, in urma unui stop cardiorespirator. Iulian Velea, medic.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )