Libnet.ro
UNICEF

12:45

Mii de severineni au sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei in centrul orasului

Adevărul Adevărul,
Mii de severineni au sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei in centrul orasului

Peste 2000 de severineni au participat luni la manifestarile organizate in centrul municipiului Drobeta Turnu Severin cu ocazia Zilei Nationale. Temperaturile foarte scazute nu i-au tinut departe de eveniment nici pe copii, care au venit in numar mare insotiti de parinti. continuă pe Adevărul

VIDEO Mii de brasoveni au sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei in Piata Sfatului

Mii de brasoveni au uitat de frigul si de vantul de afara si au venit in Piata Sfatului pentru a sarbatori impreuna Ziua Nationala. Cu totii au venit cu drapele tricolore si au aplaudat parada militarilor.

FOTO Mii de romani au sarbatorit Ziua Nationala cu vin fiert si fasole cu ciolan. Parada militara de la Alba Iulia, cel mai emotionant moment de 1 Decembrie

Zeci de mii de oameni au iesit astazi in strada pentru a participa la evenimentele organizate cu ocazia Zilei Natioanale a Romaniei. Adevarul va prezinta cum au petrecut romanii ziua de 1 Decembrie.

FOTO Parada militara, drill team spectaculos si fasole pentru toata lumea - asta li s-a pregatit brailenilor care au sarbatorit Ziua Nationala in strada

Anul acesta, brailenii au participat in numar mai mare decat de obicei la festivitatile prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei. in ciuda frigului patrunzator, peste o mie de persoane au asistat la parada militara, la depunerile de coroane si la concertele de muzica de promenada si de muzica populara pregatite de autoritati. Mare succes la public a avut si deja traditionala fasoleacu carnati preparata la cazan.

FOTO Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita si la Alexandria

Alexandrenii au sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei in strada, in ciuda vremii neprietenoase. Sute de cetateni s-au inghesuit la fasole si carnati, dupa ce au participat la ceremonia civila, miliara si religioasa organizata in cinstea zilei de 1 Decembrie.

Parada militara, muzica populara si depunere de coroane de flori pentru eroi, la Bacau, de Ziua Nationala a Romaniei

Garnizoana Bacau anunta pentru Ziua Nationala a Romaniei un program complex care va cuprinde depunerea unor coroane de flori la monumentul eroilor de pe strada Constantei, fanfara militara dar si muzica populara si parada in centrul orasului, in Piata Tricolorului.

FOTO VIDEO Mii de bacauani au iesit in strada de Ziua Nationala a Romaniei

Ziua Nationala a Romaniei a fost serbata si in Bacau. Sute de militari din cadrul Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Administratiei si Internelor, Agentiei Nationale a Penitenciarelor au facut spectacol cu cele mai moderne masini intrate in dotare. Parada militara, de la care au lipsit elicopterele si avioanele, a atras mii de privitori.

Manifestari de Ziua Nationala a Romaniei la Barlad

Autoritatile locale vor marca ziua de 2 decembrie, ziua nationala a romanilor, cu o serie de activitati. in acest an, municipalitatea nu mai imparte fasole cu ciolan ori sarmalute.

John Kerry, mesaj de Ziua Nationala a Romaniei: Salutam toti acei lideri care continua sa apere drepturile fundamentale si sa intareasca democratia, statul de drept si diversitatea nationala

Secretarul de Stat american, John Kerry, a transmis un mesaj cu ocazia Ziua Nationala a Romaniei, in care aduce un omagiu liderilor vizionari care, in urma cu 96 de ani, au creat o democratie ce a garantat egalitate pentru toate nationalitatile si religiile si a protejat libertatea presei, libertatea de asociere si libertatea de exprimare si saluta toti acei lideri care continua sa apere drepturile fundamentale si sa intareasca democratia, statul de drept si diversitatea nationala.

FOTO Parada impresionanta de Ziua Nationala a Romaniei: defilare de trupe, masini blindate, tunuri, autospeciale de pompieri si masini de politie

Ziua Nationala a Romaniei a fost sarbatorita astazi la Botosani printr-o parada militara de mare amploare. Au defilat pe strazi trupele principalelor forte ale MAI si MAPN, imprepuna cu vehicolele si armele din dotare.

VIDEO Cum sarbatoresc romanii Ziua Nationala a Romaniei. Mesaje din Afganistan si Hora Unirii cu Turnul Eiffel pe fundal

Romanii din intreaga lumea sarbatoresc luni, de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei. In timp ce militarii din Afganistan au trimis mesaje de felicitare, romanii din Paris au dansat Hora Unirii cu Turnul Eiffel pe fundal, iar cei din Ismail cu dansuri populare. Bucurestenii si locuitorii din Alba Iulia nu sunt singurii care au putut sa asiste la paradele organizate cu ocazia Zilei nationale. Festivitati de acest fel au avut loc, printre altele, si la Botosani, Craiova sau Toplita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )