Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Panasonic si-a adus in Romania cel mai bun mirrorless, Lumix GX7. Vizorul e rabatabil si sistemul de stabilizare nou

Adevărul Adevărul,
FOTO Panasonic si-a adus in Romania cel mai bun mirrorless, Lumix GX7. Vizorul e rabatabil si sistemul de stabilizare nou

Panasonic a lansat in Romania cel mai nou aparat al sau. E vorba de Lumix GX7, un mirrorless cu senzor de 16 megapixeli si un nou mod de stabilizare implementat de Panasonic. continuă pe Adevărul

Un Porsche 911 vechi de 40 de ani este expus in cel mai nou showroom din Romania al marcii germane

Un Porsche 911 vechi de 40 de ani a ajuns in Centrul Porsche Bucuresti, cel mai nou si mai mare complex auto din Romania in care este reprezentata marca sport germana Porsche. Proprietarul ei, un roman, povesteste ca s-a indragostit de Porsche uitandu-se la serialul Dallas.

TOP 10 tari in care e cel mai usor sa dezvolti un business. Pe ce loc este Romania

Wall-Street. ro va prezinta tarile in care este cel mai usor sa dezvolti o afacere, dar si unde se afla Romania intr-un clasament cu 185 de state, potrivit raportului Doing Business, realizat de Banca Mondiala.

S-a spart gheata la Sky Tower: Cel mai mare furnizor privat de electricitate a inchiriat 1.200 mp

Compania Tinmar Ind, cel mai mare comerciat privat de electricitate din Romania isi muta sediul in Sky Tower. De asemenea in cladire va fi deschis si un restaurant din 21 octombrie.

Mircea Lucescu: Cred ca adversarul cel mai bun pentru noi ar fi Grecia. N-as recomanda Ucraina

Mircea Lucescu a vorbit despre adversarii pe care Romania ii poate intalni in barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014. N-as recomanda Ucraina in acest moment. Cred ca echipa Greciei ar fi cel mai bun adversar pentru noi, a precizat tehnicianul celor de la Sahtior Donetk.

Mircea Lucescu: Cred ca adversarul cel mai bun pentru noi ar fi Grecia.

Tehnicianul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat, miercuri, ca reprezentativa Greciei ar fi cel mai bun adversar al Romaniei in barajul pentru calificarea la Cupa Mondiala din 2014, potrivit Mediafax. Ucraina este o echipa puternica in momentul de fata. N-as recomanda deloc Ucraina acum. Croatia este sub nivelul Ucrainei. Nu prea au jucatori din afara, se bazeaza mult pe fotbalistii din campionatul intern. Cred ca adversarul cel mai bun pentru noi ar fi Grecia. Nu cunosc .

Cum a ajuns Cluj Napoca cel mai ospitalier oras din intreaga Europa

In vreme ce orasul Cluj Napoca a fost recent desemnat de Comisia Europeana ca fiind cel mai ospitalier oras din Europa, capitala Greciei se pare ca sta cel mai prost la acest capitol.

Cetatea Enisala, cel mai vizitat obiectiv turistic din judetul Tulcea.

Cetatea Enisala este cel mai vizitat obiectiv turistic aflat in administrarea Institutului de Cercetari Eco-Muzeale ICEM) Tulcea, numarul vizitatorilor ramanand constant in ultimii ani. In aceasta zona a Romaniei nu sunt foarte multe cetati in picioare. In plus, infrastructura rutiera este bine pusa la punct, zona in care se afla, intre litoral si Delta Dunarii, este un avantaj pentru cetate, iar peisajul, lacurile Babadag si Razim, constituie de asemenea un atu pentru Enisala, a declarat .

Iata care sunt cel mai bine platiti actori din 2013!

Revista Forbes a stabilit ca Ashton Kutcher, Jon Cryer si Ray Romano sunt cel mai bine platiti actori din 2013, avand in ultimul an incasari ce depasesc bine suma de 15 milioane de dolari.

Elena Basescu are SUCCESURI! Este cel mai harnic europarlamentar

Elena Basescu este cel mai harnic europarlamentar, potrivit unui clasament facut de jurnalistii de la Libertatea. Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu are peste 1. 300 de activitati in Parlamentul.

David Bowie, desemnat cel mai bine imbracat britanic din istorie

Cantaretul britanic David Bowie a surclasat regi si ducese din Marea Britanie, fiind desemnat cel mai bine imbracat britanic din istorie, citeaza un sondaj publicat de BBC HistoryMagazine. Veteranul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )