Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cetatea Enisala, cel mai vizitat obiectiv turistic din judetul Tulcea.

România Liberă România Liberă,
Cetatea Enisala, cel mai vizitat obiectiv turistic din judetul Tulcea.

Cetatea Enisala este cel mai vizitat obiectiv turistic aflat in administrarea Institutului de Cercetari Eco-Muzeale ICEM) Tulcea, numarul vizitatorilor ramanand constant in ultimii ani. In aceasta zona a Romaniei nu sunt foarte multe cetati in picioare. In plus, infrastructura rutiera este bine pusa la punct, zona in care se afla, intre litoral si Delta Dunarii, este un avantaj pentru cetate, iar peisajul, lacurile Babadag si Razim, constituie de asemenea un atu pentru Enisala, a declarat . continuă pe România Liberă

Iata care sunt cel mai bine platiti actori din 2013!

Revista Forbes a stabilit ca Ashton Kutcher, Jon Cryer si Ray Romano sunt cel mai bine platiti actori din 2013, avand in ultimul an incasari ce depasesc bine suma de 15 milioane de dolari.

David Bowie, desemnat cel mai bine imbracat britanic din istorie

Cantaretul britanic David Bowie a surclasat regi si ducese din Marea Britanie, fiind desemnat cel mai bine imbracat britanic din istorie, citeaza un sondaj publicat de BBC HistoryMagazine. Veteranul.

[P] 90 de companii vin saptamana viitoare la Angajatori de TOP - cel mai mare eveniment de recrutare din aceasta toamna!

In perioada 25-26 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti are loc evenimentul de recrutare Angajatori de TOP. Editia cu numarul 15 reuneste 90 de companii participante, iar in cele doua zile de eveniment sunt asteptati 15. 000 de profesionisti si studenti care au ocazia sa aplice pentru 3300 de pozitii, joburi deschise de companiile participante pentru urmatoarele 6 luni.

David Bowie a fost desemnat cel mai bine imbracat britanic din toate timpurile

Revista BBC History l-a desemnat pe David Bowie ca fiind cel mai bine imbracat britanic din toate timpurile, artistul de 66 de ani surclasand-o pe regina Elisabeta I.

David Bowie a fost ales cel mai bine imbracat britanic din toate timpurile

Revista BBC History l-a desemnat pe David Bowie ca fiind cel mai bine imbracat britanic din toate timpurile, artistul de 66 de ani surclasand-o pe regina Elisabeta I.

FOTO VIDEO Cum arata cel mai prost drum national din Romania, ocolit de turisti, dar preferat de contrabandisti, braconieri si hoti de lemne

Soseaua care traverseaza spectaculoasa zona turistica Ciocanesti Cirlibaba Borsa, legand judetele Suceava si Maramures prin pasul Prislop, este probabil cel mai prost drum national din Romania. Ocolit de turisti, drumul este preferat de braconieri, hoti de lemne si traficanti de tigari. Desi termenul de executie a lucrarilor a expirat in septembrie, constructorul a realizat doar 5% din investitie.

Van Persie tinteste sa fie cel mai bun golgheter din preliminarii

Robin van Persie are un obiectiv personal, marti seara, cu Turcia. El doreste sa devina de cel mai bun golgheter al preliminariilor Cupei Mondiale 2014, nu doar din Europa, ci din toate zonele de calificare ale FIFA, anunta ziarul De Telegraaf.

Adrian Mutu nu si-a mai vizitat fiul de patru luni

Alexandra Dinu a dezvaluit ca fostul ei sot, Adrian Mutu, nu se prea intereseaza de soarta fiului lui, Mario, chiar daca micutul a suferit o interventie chirurgicala la inima. De patru luni, fotbalistul nu l-a mai vizitat.

Mircea Lucescu: Cred ca adversarul cel mai bun pentru noi ar fi Grecia. N-as recomanda Ucraina

Mircea Lucescu a vorbit despre adversarii pe care Romania ii poate intalni in barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014. N-as recomanda Ucraina in acest moment. Cred ca echipa Greciei ar fi cel mai bun adversar pentru noi, a precizat tehnicianul celor de la Sahtior Donetk.

Elena Basescu are SUCCESURI! Este cel mai harnic europarlamentar

Elena Basescu este cel mai harnic europarlamentar, potrivit unui clasament facut de jurnalistii de la Libertatea. Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu are peste 1. 300 de activitati in Parlamentul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )