Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO Pisici de fite acasa la Dracula. Cele mai frumoase feline din lume, vedete la Castelul Bran

Adevărul Adevărul,
FOTO Pisici de fite acasa la Dracula. Cele mai frumoase feline din lume, vedete la Castelul Bran

Cele mai frumoase pisici din lume suntasteptatela resedinta Contelui Dracula. Expozitia Chat noir, chat blanc au Chateau Bran are loc in perioada 4-5 iulie 2015. continuă pe Adevărul

FOTOGALERIE Cele mai frumoase cladiri premiate la Anuala de Arhitectura in perioada 2003-2015

In fiecare an, in lunile iunie-iulie, Ordinul Arhitectilor din Bucuresti premiaza cele mai frumoase cladiri realizate de arhitectii bucuresteni in anul care a trecut. Va prezentam o FOTOGALERIE cu constructiile caare din 2003 pana in prezent au primit marele premiu al Anualei de Arhitectura.

Cele mai frumoase destinatii de vacanta pentru iubitorii de istorie

Vara este anotimpul predilect pentru vacante. La mare sau la munte, exotica sau culturala, exista pentru fiecare o varianta, dupa preferinte. Dar pasionatii de istorie unde merg? Care sunt cele mai frumoase.

FOTOGALERIE Cele mai frumoase cladiri facute de arhitectii din Bucuresti in 2014-2015. Rezultatele concursului Anuala de Arhitectura

Filiala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor a premiat, miercuri, in cadrul concursului Anuala de Arhitectura Bucuresti, cele mai frumoase cladiri/proiecte realizate de arhitectii din Capitala in perioada 2014-2015. In competitie au fost inscrise 247 de proiecte. Premiul la sectiunea Arhitectura rezidentiala - locuinte individuale a fost castigat de arhitectii Mihai si Adela Ene pentru o casa de 280 mp realizata intr-un sat din judetul Prahova. La capitolul Arhitectura socio-culturala premiul a fost castigat de arhitectii Adrian Cristescu si Sorin Ciomartan pentru Stejarii Country Club.

Printesa Diana ar fi implinit 54 de ani! Iata cele mai frumoase fotografii cu Printesa Inimilor!

Printesa Diana ar fi implinit 54 de ani. Iata cele mai frumoase fotografii cu Printesa Inimilor care si-a pierdut viata in 1997 in urma unui tragic accident de masina, in Paris.

Detaliile groaznice din cele mai frumoase povesti ale copilariei care au fost omise in adaptarile cinematografice

Adaptarile cinematografice ale celor mai frumoase povesti ale copilariei, printre care Cenusareasa, Mica Sirena si Pinocchio, au fost mai prietenoase decat scrierile originale, ascunzand detalii groaznice.

Top 20 cele mai frumoase locuri din Romania

Desi nu este pe lista celor mai vizitate si cautate destinatii turistice, Romania este o tara cu multe locuri de poveste, cascade spectaculoase, castele impunatoare, lacuri de legenda, pesteri neumblate si.

Top 5 destinatii din Grecia: cele mai frumoase locuri pe care le poti vizita vara aceasta

Top 5 destinatii din Grecia. Grecia este o zona turistica de vis, mai ales in sezonul estival. Capitala tarii, Atena, alaturi de alte orase dinregiunea elena sunt perfecte pentru un sejur relaxant, dar si fascinant prin obiectivele remarcabile.

Cele mai frumoase orase abandonate: povestile dramatice din spatele ruinelor

O multime de locuri din lume care frematau candva de agitatia oamenilor s-au transformat in ruine a caror frumusete a ramas parca inghetata in timp. Dincolo de ele se ascund povesti triste sau infricosatoare.

Cum arata topul celor mai frumoase cladiri realizate de arhitectii bucuresteni in perioada 2014 - 2015

Miercuri, Filiala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor a acordat, in cadrul concursului Anuala de Arhitectura Bucuresti, premiile pentru cele mai frumoase proiecte si cladiri realizate in perioada 2014-2015. in total, in competitie s-au inscris 247 de proiecte.

Cele mai exotice plaje din lume! Par rupte din paradis, dar exista in realitate!

De la spectaculoasele plaje cu nisip roz, rosu, negru sau chiar verde si pana la plaja al carui nisip pare inundat de stele pe timpul noptii, iata cele mai exotice plaje din lume! .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2494 seconds )