Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai exotice plaje din lume! Par rupte din paradis, dar exista in realitate!

ADPM ADPM,
Cele mai exotice plaje din lume! Par rupte din paradis, dar exista in realitate!

De la spectaculoasele plaje cu nisip roz, rosu, negru sau chiar verde si pana la plaja al carui nisip pare inundat de stele pe timpul noptii, iata cele mai exotice plaje din lume! . continuă pe ADPM

Cele mai poluate orase din lume: sigur veti paria pe tara gresita

Probabil ca primul nume care v-ar veni in minte cand vorbim de orase poluate ar fi Beijing-ul sau un alt oras din China. Insa, potrivit clasamentului celor mai poluate orase din lume, realizat de Organizatia Mondiala a Sanatatii, India domina opul,.

Un violoncelist roman a castigat medalia de aur la concursul international Ceaikovski, una dintre cele mai prestigioase competitii din lume

Un violoncelist roman a castigat medalia de aur, alaturi de alti trei muzicieni, la concursul international Ceaikovski, una dintre cele mai importante competitii muzicale din lume, informeaza Digi24. Andrei.

FOTO Pisici de fite acasa la Dracula. Cele mai frumoase feline din lume, vedete la Castelul Bran

Cele mai frumoase pisici din lume suntasteptatela resedinta Contelui Dracula. Expozitia Chat noir, chat blanc au Chateau Bran are loc in perioada 4-5 iulie 2015.

Topul celor mai rapide masini din lume

Am vazut acum cateva zile topul celor mai scumpe masini vandute vreodata. Azi ne uitam la 5 dintre cele mai rapide masini, de serie bineinteles, pentru ca, la sfarsitul zilei, cui ii plac masinile si nu adora viteza? 5. Mclaren F1 Pe locul cinciavem una dintre cele mai importane realizari ale industriei auto, este vorba [] Topul celor mai rapide masini din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Unul dintre cei mai bogati oameni din lume isi va dona averea de 32 miliarde de dolari in scopuri caritabile

Printul saudit Alwaleed bin Talal, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, a anuntat ca isi va dona intreaga avere, estimata la 32 miliarde de dolari, in scopuri caritabile. in luarea acestei decizii, un.

Care este capitala cu cei mai simpatici taximetristi din lume

Chiar daca Dublin nu este cea mai insorita capitala din lume iar soarele este extrem de pretios, asta nu inseamna ca nu trebuie sa radiezi de fericire. Nimeni si nimic nu a reusit sa ii strice.

Care este cea mai PACIFISTA tara din lume in 2015

Islanda este cea mai pacifista tara din lume, urmata de Danemarca si Austria, potrivit topului realizat pentru anul 2015 de Institutul pentru Economie si Pace.

A fost incoronat cel mai urat caine din lume. Cum arata si ce poveste emotionanta are Quasi Modo

Un metis de pitt-bull cu ciobanesc olandez a fost incoronat cel mai urat caine din lume. Dincolo de infatisarea cu care a reusit sa convinga juriul, Quasi Modo are o poveste de viata impresionanta. A fost.

Jurnalul National: Cele mai ieftine medicamente din UE s-au scumpit

Cele mai ieftine medicamente din Uniunea Europeana sunt, in realitate, mai scumpe ca inainte, scrie Jurnalul National. Guvernantii au anuntat ca, de la 1 iulie, romanii vor resimti reduceri substantiale la.

Violoncelistul Andrei Ionut Ionita a castigat premiul I si medalia de aur la unul dintre cele mai prestigioase concursuri din lume

Andrei Ionut Ionita 20 de ani) a castigat premiul I si o medalie de aur la sectiunea Violoncel a celei de-a XV-a editii a Concursului International Ceaikovski din Rusia. Castigatorul primeste din partea organizatorilor si un cec in valoare de 30. 000 de dolari.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )