Libnet.ro
UNICEF

14:45

FOTOGALERIE Cele mai frumoase cladiri facute de arhitectii din Bucuresti in 2014-2015. Rezultatele concursului Anuala de Arhitectura

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Cele mai frumoase cladiri facute de arhitectii din Bucuresti in 2014-2015. Rezultatele concursului Anuala de Arhitectura

Filiala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor a premiat, miercuri, in cadrul concursului Anuala de Arhitectura Bucuresti, cele mai frumoase cladiri/proiecte realizate de arhitectii din Capitala in perioada 2014-2015. In competitie au fost inscrise 247 de proiecte. Premiul la sectiunea Arhitectura rezidentiala - locuinte individuale a fost castigat de arhitectii Mihai si Adela Ene pentru o casa de 280 mp realizata intr-un sat din judetul Prahova. La capitolul Arhitectura socio-culturala premiul a fost castigat de arhitectii Adrian Cristescu si Sorin Ciomartan pentru Stejarii Country Club. continuă pe Hotnews

Cum arata topul celor mai frumoase cladiri realizate de arhitectii bucuresteni in perioada 2014 - 2015

Miercuri, Filiala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor a acordat, in cadrul concursului Anuala de Arhitectura Bucuresti, premiile pentru cele mai frumoase proiecte si cladiri realizate in perioada 2014-2015. in total, in competitie s-au inscris 247 de proiecte.

Cele mai frumoase destinatii de vacanta pentru iubitorii de istorie

Vara este anotimpul predilect pentru vacante. La mare sau la munte, exotica sau culturala, exista pentru fiecare o varianta, dupa preferinte. Dar pasionatii de istorie unde merg? Care sunt cele mai frumoase.

Printesa Diana ar fi implinit 54 de ani! Iata cele mai frumoase fotografii cu Printesa Inimilor!

Printesa Diana ar fi implinit 54 de ani. Iata cele mai frumoase fotografii cu Printesa Inimilor care si-a pierdut viata in 1997 in urma unui tragic accident de masina, in Paris.

Cele mai frumoase plaje din Thassos. Locuri pitoresti in care ne putem petrece vacanta de vara

Cele mai frumoase plaje din Thassos. Insula Thassos este una dintre destinatiile de concediu preferate de romani. Este o insula frumoasa, cu plaje pentru toate gusturile, unele dintre ele ideale pentru familiie cu copii.

Cele mai frumoase plante decorative cu frunze

Cele mai frumoase plante decorative cu frunze. Arbustii cu frunze decorative pot schimba radical aspectul dintr-o incapere, dandu-i un aer proaspat si sofisticat.

Cele mai frumoase orase abandonate: povestile dramatice din spatele ruinelor

O multime de locuri din lume care frematau candva de agitatia oamenilor s-au transformat in ruine a caror frumusete a ramas parca inghetata in timp. Dincolo de ele se ascund povesti triste sau infricosatoare.

Top 20 cele mai frumoase locuri din Romania

Desi nu este pe lista celor mai vizitate si cautate destinatii turistice, Romania este o tara cu multe locuri de poveste, cascade spectaculoase, castele impunatoare, lacuri de legenda, pesteri neumblate si.

Top 5 destinatii din Grecia: cele mai frumoase locuri pe care le poti vizita vara aceasta

Top 5 destinatii din Grecia. Grecia este o zona turistica de vis, mai ales in sezonul estival. Capitala tarii, Atena, alaturi de alte orase dinregiunea elena sunt perfecte pentru un sejur relaxant, dar si fascinant prin obiectivele remarcabile.

Republica Moldova: Partidele proeuropene au castigat cele mai multe primarii la alegerile locale

Partidele proeuropene din Republica Moldova au castigat cele mai multe primarii, inclusiv pe cea din Chisinau, la cel de-al doilea tur al alegerilor locale, desfasurat duminica si considerat un test, daca fosta republica sovietica se va apropia de UE sau va opta pentru relatiile cu Rusia.

Cele mai ciudate site-uri: ai sta la coada pentru a accesa o pagina?

Site-ul Most Exclusive Website este unul dintre cele mai ciudate site-uri de pe internet, acceptand cateo singura persoanapesite. Cozile pe care le vedeati doar la magazine ajung acum si pe internet. Astfel, cel mai exclusivist site de pe internet nu permite decat unei singure persoane sa-l acceseze in acelasi timp. Pentru a intra pe el, [] Cele mai ciudate site-uri: ai sta la coada pentru a accesa o pagina? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )