Libnet.ro
UNICEF

10:45

Top 5 destinatii din Grecia: cele mai frumoase locuri pe care le poti vizita vara aceasta

Adevărul Adevărul,
Top 5 destinatii din Grecia: cele mai frumoase locuri pe care le poti vizita vara aceasta

Top 5 destinatii din Grecia. Grecia este o zona turistica de vis, mai ales in sezonul estival. Capitala tarii, Atena, alaturi de alte orase dinregiunea elena sunt perfecte pentru un sejur relaxant, dar si fascinant prin obiectivele remarcabile. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase locuri din Creta: de ce nu trebuie ratate cele patru prefecturi paradisiace ale insulei grecesti

Cele mai frumoase locuri din Creta. Numita si Insula Miracolelor, Creta atrage an de ani mii de turisti. Peisajele sale naturale, cultura locala, stilul de viata efervescent al cretanilor si numeroasele cafenele si taverne, fiecare cu o trasatura specifica, ofera experiente de neuitat.

FOTO Cele mai frumoase case vechi ale Bucurestiului. Cum arata cele sapte constructii de o frumusete arhitecturala rara

Farmecul Bucurestiului este incontestabil si nu de putine ori cei care au vizitat Capitala pentru prima oara au ramas impresionati de combinatia intre vechi si noi, dar si de frumusetea caselor din oras. Adevarul va prezinta astazi cele mai frumoase case din Bucuresti.

Cele mai frumoase plaje din Thassos. Locuri pitoresti in care ne putem petrece vacanta de vara

Cele mai frumoase plaje din Thassos. Insula Thassos este una dintre destinatiile de concediu preferate de romani. Este o insula frumoasa, cu plaje pentru toate gusturile, unele dintre ele ideale pentru familiie cu copii.

Cele mai frumoase plante decorative cu frunze

Cele mai frumoase plante decorative cu frunze. Arbustii cu frunze decorative pot schimba radical aspectul dintr-o incapere, dandu-i un aer proaspat si sofisticat.

VIDEO Minunile ascunse in Muntii Apuseni: Pestera Piatra Altarului, una dintre cele mai frumoase din Europa

Situata in versantul versantul drept al Vaii Ponorului, Pestera Altaruluieste considerata una dintre cele mai frumoase cavitati subterane din Romania si din Europa. Muntele o ascunde ca o adevarata comoara de care se bucura doar specialistii.

Top 20 cele mai frumoase locuri din Romania

Desi nu este pe lista celor mai vizitate si cautate destinatii turistice, Romania este o tara cu multe locuri de poveste, cascade spectaculoase, castele impunatoare, lacuri de legenda, pesteri neumblate si.

Romsilva: Romania este una din tarile cu cele mai mari suprafete de paduri certificate in Europa. Certificarea atesta un management responsabil al padurilor

Potrivit Romsilva managementul padurilor este un responsabil, dat fiind ca 2,32 milioane de hectare din fondul forestier pe care il administreaza sunt certificate. Astfel, Romania este una din tarile cu cele mai.

Leul romanesc si eurobondurile Bulgariei, cele mai mari scaderi din Europa de Est

ACTUALIZARE 17:43 Reuters: Grecia a cerut ieri BCE sa mareasca plafonul destinat bancilor cu inca 6 miliarde euro Surse citate de Reuters transmit ca Grecia a cerut ieri Bancii Centrale Europene inca 6 miliarde euro de lichiditati la intalnirea de urgenta de ieri. * Martin Schulz face apel la greci sa voteze Da pentru a ramane in zona euro * Sarkozy denunta iresponsabilitatea premierului Alexis Tsipras * MAE: Bancile din Grecia vor fi inchise pana pe 6 iulie, iar retragerea de la bancomate va fi limitata * Merkel avertizeaza: Daca euro esueaza, Europa esueaza * Toate mijloacele de transport din Atena vor fi gratuite pana dupa referendum * Guvernul polonez: Banca centrala si Finantele ar putea interveni in cazul in care zlotul se depreciaza * Juncker cere poporului grec sa voteze Da pentru a ramane in zona euro * Juncker: Creditorii Greciei nu au propus niciodata taierea pensiilor * Oficial Saxo Bank: Exista o probabilitate de 25% pentru un acord tarziu daca Germania isi iese din fire * BNR: Dolarul a depasit pragul de 4 lei, iar euro este cotat la 4,4931 unitati, dupa criza din Grecia * CE dezminte ca intentioneaza sa faca noi propuneri de reforma pentru Grecia * Merkel: Grecia trebuie sa faca prima mutarea pentru a iesi din impas * Moscovici: Juncker va face propuneri Greciei in aceasta dupa-amiaza * Ewald Nowotny, FMI: Sunt sanse reduse ca Grecia sa plateasca maine transa de imprumut * Marinarii greci au decis sa amane greva pana dupa referendum * Macedonia cere bancilor sale sa-si retraga banii din Grecia * Ministrul de Finante al Ciprului: Sper ca limita de capital din Grecia este temporara * ING: Euro/Dolar a scazut cu aproximativ 1,5% * Presedintele Frantei: Un acord intre Grecia si creditorii sai ramane posibil * Actiunile mai multor banci italiene au fost suspendate * Banca Centrala a Elvetiei a intervenit pentru a slabi francul * Bancile eUropene au inregistrat scaderi semnificative la burse * Randamentul bondurilor grecesti a crescut cu pana la 10% * Bursele din Asia si Europa se prabusesc, dupa ce Grecia a inchis bancile sale pentru o saptamana * UE aproba oficial controalele de capital grecesc * Preturile petrolului scad cu mai mult de 1 dolar, dupa ce Grecia a impus control de capital * Moscovici: Un acord intre Grecia si creditorii sai este in continuare posibil * Euro scade pe fondul crizei grecesti * Secretarul Trezoreriei SUA considera ca negocierile cu Grecia trebuie sa continue * MAE recomanda romanilor care calatoresc in Grecia sa aiba asupra lor bani lichizi * Retragerile de la bancomatele din Grecia, limitate la 60 euro pe zi.

Leul si forintul, cele mai mari deprecieri in randul monedelor emergente

ACTUALIZARE 11:40 Randamentul bondurilor grecesti a crescut cu pana la 10% Randamentul bondurilor grecesti a crescut cu pana la 10% in aceasta dimineata, in conditiile in care Grecia a inchis bancile sale si a impus un control de capital, informeaza ekathimerini. * Bursele din Asia si Europa se prabusesc, dupa ce Grecia a inchis bancile sale pentru o saptamana * UE aproba oficial controalele de capital grecesc * Preturile petrolului scad cu mai mult de 1 dolar, dupa ce Grecia a impus control de capital * Moscovici: Un acord intre Grecia si creditorii sai este in continuare posibil * Euro scade pe fondul crizei grecesti * Secretarul Trezoreriei SUA considera ca negocierile cu Grecia trebuie sa continue * MAE recomanda romanilor care calatoresc in Grecia sa aiba asupra lor bani lichizi * Retragerile de la bancomatele din Grecia, limitate la 60 euro pe zi.

Turbulentele din Grecia afecteaza monedele emergente. Cu cat s-a depreciat leul

Un indice al Bloomberg care include cele mai tranzactionate monede emergente a scazut, luni, cu 0,6% in Hong Kong, aproape de cel mai redus nivel din 19 martie, dupa ce Banca Centrala a Greciei a recomandat inchiderea bancilor si impunerea de restrictii asupra miscarilor de capital, in dorinta de a evita colapsul sistemului financiar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )