Libnet.ro
UNICEF

15:00

FOTO: Ponta, atac violent la PNL: Cine sunt TRADATORII? imi este rusine de rusinea lor

România Liberă România Liberă,
FOTO: Ponta, atac violent la PNL: Cine sunt TRADATORII? imi este rusine de rusinea lor

Victor Ponta, premierul autosuspendat al Romanei care se afla in covalescenta in Turcia dupa operatia suferita la menisc, a prezentat, luni, pe contul sau de Facebook o scurta istorie a ultimor trei ani si jumatate de cand PSD a preluat puterea dupa ce motiunea de cenzura impotriva Guvernului Ungureanu a trecut la doar patru voturi. continuă pe România Liberă

Ponta, atac violent la PNL: Cine sunt TRADATORII? imi este rusine de rusinea lor

Victor Ponta, premierul autosuspendat al Romanei care se afla in covalescenta in Turcia dupa operatia suferita la menisc, a prezentat, luni, pe contul sau de Facebook o scurta istorie a ultimor trei ani si jumatate de cand PSD a preluat puterea dupa ce motiunea de cenzura impotriva Guvernului Ungureanu a trecut la doar patru voturi.

Victor Ponta, atac dur pe Facebook: Cine sunt tradatorii? imi este mie rusine de rusinea care ar trebui sa le fie lor!

Victor Ponta ii ataca dur pe Facebook pe fostii colegi din USL. Ponta le reaminteste cum a fost dat jos Guvernul condus de Mihai Razvan Ungureanu in urma cu 3 ani. Un executiv care a rezistat in functie doar.

Victor Ponta: in 2012, MRU este demis cu votul a 235 parlamentari apartinand PSD, PC si PNL. in 2015, PNL voteaza pentru numirea sa in functia de Director SIE. Cine sunt tradatorii?

Premierul Victor Ponta a lansat pe pagina sa de Facebook un atac la adresa liberalilor, prin care le aminteste ca in 2012 au votat motiunea de cenzura impotriva lui Mihai Razvan Ungureanu, urmand ca acum tot ace.

Ponta, atac furibund la Klaus Iohannis: Are o mentalitate de stapan de iobagi

Premierul Victor Ponta a spus despre presedintele Klaus Iohannis ca are o mentalitate de stapan de iobagi cu romanii, referindu-se la propunerea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE, scrie ziare. com. Dl Iohannis.

GALERIE FOTO VIDEO. ATAC SINUCIGAS intr-o moschee din KUWEIT in care se rugau 2000 de oameni. ISIS a revendicat atacul

Cel putin 16 oameni au murit si opt au fost ranite, vineri, intr-un atac sinucigas ce a vizat o moschee siita musulmana din capitala Kuweitului unde se aflau 2. 000 de credinciosi la slujba de vineri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2862 seconds )