Libnet.ro
UNICEF

19:30

FOTO Salonul Auto de la Dubai: Masini de milioane de euro pentru seicii deserturilor.

România Liberă România Liberă,
FOTO Salonul Auto de la Dubai: Masini de milioane de euro pentru seicii deserturilor.

Dubaiul a fost saptamana aceasta capitala mondiala a masinilor de lux, peste 600 de bolizi cu sute de cai putere si masini exclusiviste fiind prezentate in cadrul Salonului Auto de la Dubai. Editia din acest an a crescut in amploare iar o serie de producatori auto au lansat in premiera mondiala modele rare, ale caror preturi pot depasi cu usurinta jumatate de milion de euro. Vezi in galeria foto cum arata cele HOT modele de la Dubai Evenimentul a crescut in dimensiuni si a capatat o . continuă pe România Liberă

Venituri de 116 milioane euro pentru Cosmote in trimestrul al treilea

Cosmote Romania a inregistrat in trimestrul al treilea venituri de 116 milioane euro, in scadere usoara fata de nivelul din perioada corespunzatoare a anului trecut, iar profitul EBITDA castigurile operationale inaintea dobanzilor, taxelor si amortizarilor) a coborat cu 3,5%, la 33 milioane euro, potrivit unui comunicat de presa.

Ministerul Agriculturii va aloca aproape 400 de milioane euro pentru fondurile mutuale agricole

Aproape 400 de milioane de euro vor fi alocati in urmatorii sapte ani pentru infiintarea fondurilor mutuale si gestionarea riscurilor din agricultura, prin noul Program National de Dezvoltare Rurala PNDR), a declarat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, surselor de presa.

INTERVIU Dragos Ciocarlan, Philips: Piata romaneasca de becuri auto poate creste cu pana la 50% pe termen mediu, la 6 milioane euro

Piata romaneasca de becuri auto este in crestere constanta, iar clientii au devenit tot mai educati si au invatat sa se fereasca de becurile si sistemele de iluminat slabe calitativ, crede Dragos Ciocarlan, sales manager Romania Bulgaria Automotive Lighting la Philips. Piata de lumini auto este estimata la 4-5 milioane euro in prezent, iar pe termen mediu aceasta poate ajunge la 6 milioane euro, potrivit oficialului Philips.

Continental incepe productia de anvelope de 20 de inch la fabrica de la Timisoara unde investitiile totalizeaza 30 milioane euro anul acesta

Continental Automotive a inceput productia de test pentru anvelope de 20 de inch la Timisoara, investitiile totale in unitate ridicandu-se la circa 30 milioane euro in 2013, cam la nivelul anului trecut, a spus la un eveniment cu presa Klaus Ohlwein, directorul general al fabricii. Compania are peste 2. 000 de angajati la uzina care a inceput productia acum 13 ani cu anvelope de 13 inch.

RCS RDS a pus garantii de 1,15 miliarde euro pentru imprumuturi de 750 de milioane euro

RCSRDS a pus garantii de 1,15 miliarde euro, constand in actiunile proprii si la filialele din strainatate, imobile, retele si echipamente, conturi bancare si contracte, pentru imprumuturi de 750 de milioane euro atrase recent, din care 450 de.

70 de milioane de euro pentru promovarea produselor agricole din UE.

Comisia Europeana a aprobat astazi 22 de programe destinate promovarii produselor agricole in Uniunea Europeana si in tarile terte. Programele, care in marea lor majoritate au o durata de trei ani, sunt prevazute cu un buget total de 70 de milioane de euro, la care UE contribuie cu 35 de milioane de euro. Programele selectate vizeaza produse de calitate inregistrate si protejate ca DOP-uri denumiri de origine protejate), IGP-uri indicatii geografice protejate) si STG-uri specialitati .

CNADNR cheltuie 40 de milioane de euro pentru marcajele rutiere

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR)cheltuie bani grei pentru a vopsi drumurile nationale. Peste 40 de milioane de euro este suma destinata marcajelor rutiere cu.

Alstom a inregistrat un profit net de 375 milioane euro

Grupul Alstom a inregistrat, intre 1 aprilie si 30 septembrie, un profit net de 375 milioane euro, in scadere cu 11 milioane euro fata de primul semestru al anului fiscal 2012-2013, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

BERD vrea sa investeasca, anul viitor, in tara noastra pana la 600 milioane euro

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) intentioneaza sa investeasca anul viitor in tara noastra pana la 600 milioane euro, nivel probabil similar celui din acest an si din 2012, vizand in principal industria energiei si sectorul bancar, relateaza Bloomberg.

Primaria Brasov are pregatite proiecte de 275 de milioane de euro pentru fondurile europene

Primaria Brasov are pregatite 24 de proiecte pe care intentioneaza sa le depuna pentru a primi finantare europeana in exercitiul bugetar 2014 - 2020.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.218 seconds )