Libnet.ro
UNICEF

10:01

FOTO Spectacol in Alpi, la cel mai mare concurs de alergare montan

Adevărul Adevărul,
FOTO Spectacol in Alpi, la cel mai mare concurs de alergare montan

Alergarea montana e pe un trend ascendent in lume, iar in fiecare an, numarul participantilor in astfel de curse creste. continuă pe Adevărul

Robbie Williams, tata pentru a treia oara in cel mai mare secret! Iata cum a fost posibil!

Robbie Williams si Ayda au rupt tacerea si au vorbit despre venirea pe lume a celui de al treilea lor copil. Ei au apelat la o mama surogat care sa le indeplineasca visul de a fi parinti inca o data.

America a depasit Arabia Saudita si Rusia, devenind cel mai mare producator de petrol din lume

Depasind rezultatele obtinute de Rusia si Arabia Saudita, America si-a recuperat tronul in lumea petrolului. Pentru prima data dupa 1973, SUA devine cel mai mare producator de titei din lume, potrivit estimarilor premilinare publicate de catre.

Cum arata fiica lui Pablo Escobar, cel mai mare traficant de droguri din toate timpurile. A stat ascunsa 20 de ani

Pablo Escobar, cel mai cunoscut traficant de droguri din istorie, a fost ucis la inceputul anilo 90, dupa ce a semanat teroarea in toataaColumbia. Fiica lui Pablo a fost surprinsa recent de o publicatie din.

Bobby Paunescu: Consilierul prezidential Marinescu submineaza economia. La forumul oamenilor de afaceri, organizat in cadrul summit-ului, nu a invitat cel mai mare jucator de pe piata de energie (VIDEO)

Bobby Paunescu il acuza pe consilierul prezidential Cosmin Marinescu de faptul ca submineaza economia romaneasca. Paunescu a declarat, pentru B1 TV, ca in cadrul summit-ului Celor Trei Mari, unde se .

Hai ca se POATE! Orasul din Romania declarat cel mai sigur din tara. Are centura cu patru benzi (FOTO)

Oradea este considerat cel mai sigur oras din tara, fiind orasul care sta cel mai bine la majoritatea capitolelor. Astfel, oradenii nu au probleme cu ambuteiajele, cu sistemul sanitar sau educatia, iar.

VIDEO Arad Open Air, cel mai mare festival din orasul de pe Mures. Goran Bregovici, Mahmut Orhan, ATB sau Nervo pe Aeroportul International

Arad Open Air Festival se desfasoara pe Aeroportul International din oras, unde au fost amenajate trei scene: Airplane Main Stage, ABC Stage si Captain Stage.

Eurostat: Romania a avut si in luna august cea mai mare inflatie din UE

Romania a inregistrat in iulie, pentru a saptea luna la rand, cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, de 4,7%, in timp ce media europeana s-a situat la 2,1%, arata datele publicate de institutul european de statistica Eurostat.

Romania, din nou tara cu cea mai mare inflatie anuala din UE, pentru a saptea luna consecutiv

Romania a avut in august, pentru a saptea luna consecutiv, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 4,7%, dupa o rata anuala a inflatiei de 4,3% inregistrata in iulie, arata.

Val de violente la inceput de an scolar: Un copil de 10 ani a fost snopit in bataie de un coleg mai mare(VIDEO)

Imagini incredibile au fost surprinse intr-o scoala din Ilfov. Un copil de 10 ani a fost snopit in bataie in curtea institutiei de un coleg mai mare. Elevul a fost lovit cu pumnii si picioarele minute in sir,.

Cea mai mare greseala a femeii in relatia cu barbatul!Preotul Constantin Necula spune ce inseamna o relatie perfecta si femeia ideala

Cea mai mare greseala a femeii in relatia cu barbatul este sa-l anuleze cu pretentii absurde. Distrugand tocmai libertatea reactiei, a vointei care limpezeste.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )